Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...podnevi pa tud ni hotel nic spat, razen ob 12ih za dve uri...ko je upihnil drugo svecko se je pocasi nehalo..zbujal se je le se 2-3x na noc,kar je bil za nas ze rekord...no danes pri 27m lahko recem,da spimo ( trkam ) celo noc, ceprav se jaz nikakor ne morem sestavit...sem kot en zombi, non stop zaspana, da si grem ze sama sebi na zivce
na dan mi je spal po 3x po 1,5-2h, pa ponoči od 20h-21h do 6h-7h - voda in zrak sta naredila svoje... ampak ritem, ki ga ima zdaj si je uredil že pred morjem: zdaj se zbudi okrog 6h-7h, je kakšno 1-2h pokonci in gre spat za najmanj 1,5h, potem je 3h pokonci in gre spet spat za 1-1,5h (danes nama je popoldan spal 2h in 15 min, pa dop. 2h
)... In zdaj je tudi že v postelji... čimbolj otroka zmantraj! pri nam je palilo in ni bilo treba nobena joka
. Predvsem je pomembno, da je tema ponoči, tam ko spi.