Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Me je že prijelo, da bi ga prijavila na policijo vendar to ravno ni najboljša rešitev. Torej s predlogi na dan, ker me to res ZELOOOOO moti in bi rada stvar rešila kar se da na lep način.

mi ni jasno kako to funkcionira, ker poznam modele, ki se skoz zakajajo in niso ravno na višku storilnosti. glede otrok in tega sploh ne bom komentirala.
. hm, po pravici povedano ne vem kaj bi nardila. jaz bi najbrž dvignila malo več prahu ali ognja pod streho, pa čeprav pod taščino.
. Ja, smešno se sliši, ampak tako je. In ne predstavljam si njegove žene kako se lahko z njim loti kake resne debate. Saj tak človek ne dojema resničnosti v celoti. Si predstavljaš, da svojemu decu govoriš o ogromnih dolgovih, ki jih imata in jih ne moreta na noben način odplačevati, on pa se prav zadeto smeje in pravi, da se moraš tudi ti mal odklopit, ker preveč kompliciraš