|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ
30.1.2010 16:51:13   
Anonimen
Jooj, zmajaz, hvala za vse odgovoreuser posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ
30.1.2010 18:53:47   
*bubi*
Ker je govora o pikah pri M in njihovo kreditno kartico (obročno)..... če vzamete na obroke, dobite pike samo na prvi obrok, tisti, ki ga plačate takoj.


Če pa uporabljate modro piko (kjer se samo točke zbirajo), pa je treba plačat v gotovini, dobesedno. Debetna kartica ne šteje.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ
30.1.2010 20:06:46   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Ker je govora o pikah pri M in njihovo kreditno kartico (obročno)..... če vzamete na obroke, dobite pike samo na prvi obrok, tisti, ki ga plačate takoj.

Ja - seveda - logično - ali dobiš fuuul pik, če plačaš z gotovino, če ne pa obroke brez obresti - oboje hkrati pa ne gre.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ
31.1.2010 19:59:19   
vaney
Mi imamo Alples Tempo sobico in smo izredno zadovoljni. Res pa je, da drugih sob ne morem komentirat, ker imamo celo stanovanje od Alplesa in sploh nisemo gledali Malega princa in Izi mobila. Za sobo (veliko 3,5m x 4m, pograd s 3 ležišči, enojna garderobna omara, dvojna garderobna omara, pisalna miza, predalnik, enojna kombinirana omara s predali, omarico in policami ter 5 velikih stenskih polic+jogi) slabih 2000€, plačali smo na dan trojnih pik (z gotovino) in vzeli še hladilnik gratisuser posted image  (smo imeli še nekaj pik od prej). Če bi še 1x kupovala, bi spet vzela Alples.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ
31.1.2010 21:00:38   
nananaja
Se pridružujem klubu zadovoljnih z Alplesom. Sicer jaz drugega skoraj nisem gledala, ker imam Alples pred nosom, Planet nam je bil všeč, pa sem kar šla kupit (Mercator, trojne pike...). Je pa veliko odvisno od okusa, meni ni prav nič do tistih stopničk. Dokler otrok ni dovolj velik za plezanje na visoko posteljo, tudi teh stopničk ne rabi, meni so previsoke, potem pa itak lahko leze po lestvi. Moram pa reči, da sem sama za bolj enostavno sestavljanje pohištva in mi tlačenje omar v eno ni pri srcu. Pa nikoli mi ni bil všeč Tempo x od Alplesa.
Moram pa reši, da smo imeli pozitivno izkušnjo pri reševanju reklamacij, na vratih sem nekaj dni po montaži opazila dve luknjici (napaka iz proizvodnje). Ker sem na dan montiranja ravvno prišla domov iz porodnišnice, sem poslala mamo v salon, kjer sem kupila, da je oddala reklamacijo, nakar je v dogovorjenem roku prišel serviser od Alplesa in vrata zamenjal. Ker sem za pohištvo plačala pošteno ceno, sem hotela tudi vredu pohištvo.
Edino čez monterja sem slišala nekaj pripomb, ampak mi nismo imeli težav, je pa res, da je bil nekoč sodelavec od moje mame.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?