|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spanje pri babicah
24.8.2006 9:13:08   
bini
pri nas sem tud sam jest tista, ki komplicira...user posted image user posted image
mala pa pri babici spi neverjetno bolje kot doma - popoldne tud do 4 ure in pa čez noč vedno prespi noč (kar se doma zgodi redkokdaj)... tako da midva jo nekajkrat na mesec oz. ko babi nima službe kar tja pošljeva, da si mal spočijeva...
na morje z njima bo šla pa prvič drugo leto, ko bo stara 3 leta... se nama letos vseen zdi premajhna...ampak najbrž ni...

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: spanje pri babicah
24.8.2006 9:38:55   
Anonimen
Mojega vnučka sem k sebi vzela spat že ko je imel tri tedne.Pa zakaj?Ker je tulil cele noči in njegova mami je potrebovala malo počitka.Je pa res da se je iz sobe v sobo preseliluser posted image Kot eno letnika,da bi ga z možem kam peljala,no samo mi trije,pa nisem hotela,ker je tako hudo navezan na svojo mami,da boga še na WC ne more brez njega.To prej,ko je bila še na porodniški,sedaj se je pač moral navadit,da mami ni 24 ur z njim,ko pa je v sužbi.No in sedaj smo on in midva z možem pripravljeni,da skupaj kam mahnemo in ostale pustimo doma,da se sami znajdejo,mi trije pa v life,žurat za kakšen vikend.

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: spanje pri babicah
24.8.2006 14:38:44   
viv_
Jaz naredim malo veselja vsem, tamali, babicam in tudi nama user posted image  Prvič je bila sama z mojimi, ko je bila stara leto in 5 mesecev - bila je 4 dni, ampak stanujemo v isti hiši. Pa letos je šla med prvomajskimi in konec junija za 3 dni z mojimi na morje. Če pa pride kdaj kaj takega, da sva oba odsotna, gre pa tudi kam prespat - babice (na srečo imamo 3) pa malo menjamo, da je navajena vseh.

Letos, ko smo se po treh tednih vračali z dopusta, je že v avtu kombinirala, kdaj bo šla prespat h kateri babici, tako da danes je pri eni na počitnicah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: spanje pri babicah
25.8.2006 9:57:50   
Anonimen
Spi za čez noč pri naših dveh od enega leta dalje, na počitnicah z njima pa je bila letos prvič za 5 dni. Bilo je enkratno za vse! Drugo leto, ko bomo imeli še enega, bomo to verjetno pogosteje prakticirali.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: spanje pri babicah
27.8.2006 17:35:46   
frutka_
Mi smo tamalega dali prvič spat k babici pri 5.mesecih in ni bilo teža. Zdaj ko smo prišli iz dooolgega dopusta pa bi ga babice imele vse dni pri sebi.
jaz v tem ne vidim težave, namreč moje in njegove starše obožuje, zaupam jim in dobro se razumemo tako da praktično ni nobene ovire zakaj ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: spanje pri babicah
28.8.2006 11:35:24   
honey
Naš je prvič prespal pri babici pri 5,5 mes. na najino 1. obletnico poroke. To je bila generalka za 14 dni kasneje napovedano poroko, ker sem hotla, da enkrat prej prespi pri njej, da bi bila potem sigurna, da bo vse o.k. user posted image  Ni bilo nobenega problema, obakrat je spal celo noč, zjutraj pa se je zbudil in se že pogovarjal z obema. Spomladi pa sem šla na neko operacijo in je bil celih 5 dni pri babici. Mož ga je sicer hodil obiskovat, ampak ni bilo nobenih problemov. Nisem pa pustila, da bi prišel k meni v bolnico, ker potem pa ne vem, kaj bi bilo. Tako da mislim, da je to, da otroci naj ne bi prespali drugje, da bo ne vem kaj narobe, res bolj v naših glavah, kot v njihovih. Če je otrok nekoga vajen, da je velikokrat v njegovi družbi, mislim, da ni problemov tudi za čez noč. Ve pa vsak starš zase, kaj je za otroka najbolšje.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: spanje pri babicah
31.8.2006 14:50:36   
Hanna M.
pri 27 mesecih, ni prespala še nikjer. Bi jo moja mama kar skoz pri sebi mela, ker pa se tam čuva med tednom čez dan, se mi zdi prav, da vsaj spi doma in smo za vikend skupaj.Zdaj, ko gre v vrtec, bo pa kakšno noč prespala pri babici, pa bratranec (5 let) si zelo želi, da bi prespala pri njem,... no bomo videli.

_____________________________

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu nmnm)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: spanje pri babicah
8.9.2006 9:48:33   
Anonimen
Pri nas pa je bila popolnoma drgačna izkušnja. Sina smo še pred prvim letom uspešno pripravili na spanje pri mojih in ženinih starših. Ni bilo nobenih problemov vse do trenutka kosmo ga dali v vrtec. Tu se je stvar zaključila. Ne rabim niti rečt da je pri letu in 3. mesecih izredno težko sprejel "mučilnico" in od tega trenutka pa vse do zdaj ga nismo uspeli prepričati da bi prespal izven doma. Ni šanse!

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?