|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
4.2.2011 21:56:43   
deveta
Aja, mene je imel pri porodu in ni bilo problemov. Njegova pacijentka pa bom šele zdaj (od marca naprej). Tako da ga ne bom sodila preden ga ne spoznam.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
9.2.2011 9:38:51   
maktub
v bolnici sem lezala dober mesec in ko je on bil na viziti oz. dežuren mi ke kr zelodeč obračal...totalno neprofesionalen...neprijazen...mislim nevem kako si on upa tko pogovarjat z bolnicami.aa misli da smo mi z njim pasle ovce???
ko je bila večerna vizita je bil mož pri meni v sobi in  ko je dr.videl moza ki se odpravlja ven je sol kr naprej torej ni stopil v sobo..ko je vse sobe obredu je zespet sol mimo moje sobe in sem samazakričala... doktorr doktor mene ste pa spustili?...pa se obrne in reče; ti vidim da imas svojega  dr.l zraven... inse je lepo pobral v sosednjo sobo kadit njegovo cigaro...jaz pa z rizično nosečnostjo...popadki v28t ostala nepregledana v sobi... nato je sestra prisla k meni me potolazila in rekla da ga seveda lahko tudi tozim...nasl.jutro ko je prisel pa me je lepo pozdravil kot da ni bilo nič... in mepogledal in rekuL: kaj pa ti tukaj delas?,...meni je kr sla para v uses res...pa semmu tudi jaz lepo  rekla... jah dr.moj..če pa vi tega neveste pol pa nevem kaj tu delate:)me je pogleal in reku: jah pejte rajsi domow na kozarec vinčka in kos prsta pa bo  kri dosti boljsa  kot s tabletami...:)in se je pobral...tako sva midva zaključila kajti nasl. tedne ga ni bilo....

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
12.2.2011 22:36:14   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Ja odšel je iz izolske porodnišnice. Tako, da nosečke, ki greste v Izolo: NE BO GA K VAM NA PORODuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo kaj ko je zdaj šel v Koper v ambulanto ravno na mesto mojega genikologa, ker je šel v penzijouser posted image .


A je namesto Dr.Miloševiča?
 
°Jaz se Dr.Ravnikarja spomnem še iz let ko sem imela prakso v izolski porodnišnici.Ni mi bil prav nič napačen,odnos do nas je imel čisto OK.

_____________________________

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
13.2.2011 21:33:56   
deveta
Ja dr. Miloševiča je nadomestil. Ampak ne v koperski ambulanti. Zdaj ima ambulanto v Šalari nad lekarno, sestre pa so iste kot pri miloševiču, so šle tudi one v Šalaro.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
13.2.2011 21:56:43   
DanijelaNeli
O zapleten krog...user posted image
Jst sm tudi imela Dr.Miloševiča...
V Šalari...nad lekarno...to pa je bivša ordinacija Dr.Bemove,pri kateri imam jaz moji dve princeski....
A zdej je dr.Ravnikar tam...a v sklopu Zd-ja,verjetno ima poleg tega še zasebno privat ambulanto.

_____________________________

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
15.4.2011 0:04:13   
pikap0ka
Pozdravljene!
Nekaj morem povedat.. jaz ne vem od kje vam vse te besede o njegovi nesramnosti. Morda je nekoč bil res tak, ali je katera to doživela v zadnjem letu tudi?

Namreč.. bila sem pacientka od dr.Vitezice. Pregledi so bili boleči in grobi.
Dolga leta sem imela izjemno hude bolečine pred menstruacijo, in zdelo neredne cikle. Velikokrat sem to povedala dr.Vitezici, in ga prosila za kakšen dodaten pregled - vsaj ultrazvok. Vendar me ni nikoli poslušal, dejal je le da mi bodo kontracepcijske t.pomagale za bolečine in to je to.

Vedela sem, da morem zamenjat ginekologa, vendar nisem vedela kateremu iti. Veliko dobrega sem slišala o dr.Lovšinu - ta pa je skoraj nedosegliv, nisem pa želela v Izolo ker tam čakaš ure in ure.
In glede na to da je dr.Ravnikar prišel v Šalaro sem rekla da bom poskusla pri njemu. Čeprav sem toooolikoo slabega slišala o njemu, da sem imela pravi strah.. sem se vseeno odločila da poskusim.
In morem povedat da sem PRESREČNA da sem odšla k njemu.
Ko sem sestri opisala svojo situacijo, me je naročila že čez 2dni. In odšla sem, z težkih srcem in strahom kaj bo.
Vendar, ko sem mu povedala za svoje bolečine in neredne cikle, sem bila v 2min na stolu, kjer je opravljal ultrazvok, tam je odkril 'zlato'.. Po pregledu, se je usedel poleg mi opisal vsako malenkost, zraven mi še narisal, da bom ja razumela, me je pomiril - da zadeva ni tako huda in da se bo vse uredilo.
Prejšni teden sem bila spet na pregledu in po čudežu me je pozdravil, sam ni mogel verjet da se je tako uredilo, da so predpisane tablete in nasveti pomagali. povedal je, da sem priša ob pravem času na pravo mesto - ker je on tudi strokovnjak za neplodnost. Da če bi poslušala dr.Vitezico -sicer tega ni direkt omenil- bi lahko zadevo zelo poslabšala- oz. če bi ostala pri dr.Vitezici ki pregleda še par let ne bi opravil bi imela lahko kasneje večje probleme z zanositvijo.

Zato ženske moje, -neehajte poslušat tega kakšen je-kaj je rekel-je nesramen-,ker ni.. le tak odnos kot imaš ti do njega ima on do tebe -pa naj omenim da nisem suha in nisem predebela -in nikoli ni omenil teže!!!

Raje dober, direkten, strog ampak strokovnjak na svojem področju, kot pa polžast,prijazen, in sluzast kot dr.Vitezica.



(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.4.2011 21:34:06   
deveta
No pa naj se še jaz oglasim, zdaj po pregledu, ker vidim , da se tema nadaljuje.
Bila sem pri njemu in z veseljem ostajam pri njemu. Moja izkušnja je zelo pozitivna.
Čakanje v čakalnici: čakanja ni.
Ordinacija: izreden občutek domačnosti in naplošno prijetno okolje.
On: prijezen in direkten v pozitivnem smislu.

Moj pregled: prišla sem samo po kontracepcijo, saj od poroda še ni minilo eno leto. Pa me je kljub temu pregledal in vzel bris, ker je reku, da ga že dolgo nisem dala. On želi od svojih pacientk, da redno "dajejo" bris. To me je malo presenetilo, saj sem imela zadnje dni menstruacije, ker sem mu tudi omenila. Menstruacija ga ni motila in je rekel, da je to zanj še dobrodošlo, saj tako v bris pridejo tudi celice iz maternice in tako vidi tudi stanje maternice. Na ta račun tega (malo mi je bilo nerodno, ker na pregled nisem bila pripravljena) sva se še malo nasmejala in vse je bilo v najlepšem redu. 

Skratka, moja izkušna z njim (šival me je pri porodu in zdaj kot njegova pacientka) je pozitivna.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
21.4.2011 10:35:47   
tana01
Naj dodam, da sem z dr. Ravnikarjem zelo zadovoljna user posted image (njegova pacentka) - kot je zapisala predhodnica; ni čakanja, zelo strokoven in prijazen, razloži tako, da razumem za kaj se gre, pa še  sestre se ne sprehajajo notri in ven po ordinaciji med pregledom, kot pri prejšnjih G...kar je totalno zoprno...

Če se zredim pa bi pač raje, da mi zdravnik pove, da je treba shujšat kot npr. mož...

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
4.5.2011 11:16:54   
ktm10
Tudi sama sem se potem, ko je dr. Miloševič šel v zaslužen pokoj odločila za Dr. Ravnikarja iz istega razloga kot predhodnica, v Izoli so dolge čakalne vrste za ginekologa in za preglede...

Dr. Ravnikar, imela sem prej par izkušenj od prej (porod, hospitalizacija), je odkar dela "zase" drug človek...seveda, boriti se mora za svoje paciente, verjetno je manj obremenjen, ker ima le ambulanto..Je pa ostal enak kar se tiče prevelikega nabiranja kg v nosečnosti :) vedno jih slišim na ta račun :)Res ima svoj "način", ampak tak pač je :)  drugače pa si vzame čas, razloži in tudi odgovori na vprašanja, ki mu jih zastaviš...moram priznati, da sem bila prijetno presenečena in sedaj prav zadovoljna z odločitvijo :)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?