Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
podnevi in ponoči, ob petkih in svetkih. Tako da smo nabavli aventovo črpalko da bi pa lahko kej načrpala za tiste dve urce. Zdej pa mal probavam vse skupaj že kak teden in po vsakem podoju načrpam za par kaplic iz obeh jošk (čez cel dan se ne nabere 20), to pomeni da me popolnoma izsesa in pač nimam mleka za izvoz, očitno sta naša ponudba in povpraševanje čist usklajeni al kako, sicer sem včeraj zvečer spet morala dodat 30 a ok, od včeraj zvečer do zdejle ima dosti. A je možno da ne znam s to črpalko ravnat?

.
podojim, potem pa iz iste dojke izčrpam še preostanek mleka.
, me je že kr strah da bi bilo kaj narobe ko toliko spijem, ker se vsi kr križajo ko povem da tolk spijem. Bomo pa probal še kak liter več.
, ker men sicer ko prvič-drugič stisnem pride ven v curku ampak potem pa sam po kaplicah po enih 5-6 stiskih pa ni nič več, ma čist nič ne pride ven, sam joško mi vakumira
. Ja očitno bomo res mogl kak aptamil al pa kej podobnega nabavt, ker tole s črpanjem mi nič ne gre, pa tako sem misla da bom pa lahko načrpala in bo potem naš princ imel mamicinega mlekca za pit a kaj čmo nekateri pač nimamo mleka za izvoz, sam za sproti