|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
7.8.2007 15:54:59   
trinityslo
Pri meni pri Pedipedu ni blo problema s plačilom s kartico preko njihove spletne strani. Bol sem bla jezna ker me je carina zakasirala dodatnih 20 $. Država res dobro živi, samo kaj moremo. Pri Star Child mislim da ne bi smel bit carine ker so v UK in smo skupaj v EU

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
8.8.2007 12:14:08   
simanej
Lep pozdrav mi smo tudi kupili cicibanove pa nismo nič zadovoljni so pretrde in v njih komaj hodi, tako da zdaj iščemo druge čevlje, zanima pa me če ima katera izkušnje z geox čevlji. Kako pa veste katera števlko naročiti a so vse velikosti iste kot pri nas,se malo bojim prek interneta naročat.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
8.8.2007 12:31:25   
kaya2007
sicer še nismo na tej stopnji, ampak vseeno zanimiva tema...Pediped so mi res všeč čeveljčki, a to je normalno da so velikosti S, M itd.? se to obnese?
a prada se dobi tudi v LJ?

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
9.8.2007 14:59:01   
trinityslo
Ja Pediped ima svojo stran na kateri imajo posebej napisano kaksne so velikosti in potem je posebej stran, ki si jo lahko sprintas vn, das gor nogico od malega in tocno vidis kolko rabi  stevilko.... to je na tejle strani http://www.pediped.com/Home/Sizing.aspx
Jaz imam 2 fantka stara 10 mesecev in jima je pri pedipedu prav stevilka M ki jo oni imajo kao za 12-18m stare otrocke. Nogice so pac razlicne zmerte si
Evo isto ima Starchild, v pdf obliki si lahko lepo sprintas
http://www.star-child.co.uk/sizeguide.asp

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
11.8.2007 21:45:54   
alenka11
Ojla

Kratko poročilo o naročamju preko interneta.
Danes so prišli naročeni copatki pri star child, v 9 dneh. Iz kartice so mi trgali točno toliko kot je bil račun ob naročilu in pošta v Sloveniji ni nič ekstra zaračunala. Paket me je čakal v nabiralniku z ostalo pošto. S copatki sem zelo zadovoljna.
Kako bo s Pediped čeveljčki pa še sporočim.

LP 

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
12.8.2007 6:58:14   
topstar
Hvala za infouser posted image

_____________________________

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
1.9.2007 21:02:10   
pravljica
a tule pa še ni nobena poskusila user posted image  mi smo zelo zadovoljni...škoda, da jih nisem našla prej user posted image  
shooshoos je imel za v vrtec in so zakon! kot bi bil bos, ne drsijo, se popolnoma prilagodijo nogici, niti malo se mu ni nikoli potila...zdaj čakam na novo pošiljko in jih zopet naročim user posted image
po moje se tudi Guico čevlji dobro obnesejo, teh še nismo probali...lani bi jih sigurno user posted image
res priporočam tudi zaradi cene (20 eurov za copatke, ki so identintični Robeezkam, ki pridejo okoli 40 eurov) user posted image

http://www.mojskratek.si./gucio.html 

http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
5.3.2008 9:45:22   
Freycha
Še en zanimiv članek kar se tiče čeveljčkov:

Kakšni naj bodo otroški čevlji?
prof. dr. Vane Antolič, ortoped, višji svetnik
Starši ali stari starši imajo dostikrat občutek, da je z otrokovimi stopali "nekaj narobe" in potem želijo v strahu pred nenormalnim razvojem ukreniti vse, kar je potrebno ali po možnosti še kaj več, samo da bi preprečili deformacijo. Pri tem pa otroci nimajo nikakršnih težav ali bolečin, povezanih s stopali. Tipično je tudi to, da otroci imajo težave, če nosijo trde vložke, in da te težave minejo, če prenehajo z nošenjem teh vložkov. Dolgo časa je namreč veljalo mnenje, da so čevlji poleg zaščitne funkcije potrebni tudi za boljši razvoj otrokovega stopala. To mnenje smo v strokovnih ortopedskih mednarodnih krogih že pred časom zaradi novih spoznanj v celoti ovrgli. Ta spoznanja pa so še v premajhni meri prodrla do staršev.
Večina staršev je namreč še vedno trdno prepričana, da mora biti obutev s trdim opetnikom, visoka do gležnjev in z vloženim vložkom za stopalni lok; še zlasti naj bi imeli tako obutev otroci, ki shodijo. To mnenje je posledica nekaterih opažanj, ki begajo starše: stopalni lok pri otroku je znižan, petnici sta pogosto nagnjeni navzen (na "X"), otrok je v obdobju, ko shodi, pri hoji manj stabilen in se spotika.
Vsa našteta opažanja so v bistvu pravilna, potrebno pa jih je znati tudi pravilno interpretirati. Stopalna loka namreč takoj ob rojstvu še nista razvita v polni meri: pri večini otrok se razvijeta šele okrog petega leta, pri nekaterih pa celo šele v puberteti. Položaj petnic je pri otrocih, ki imajo bolj mehke sklepne vezi, normalno v položaju nekoliko bolj navzven in samo to dejstvo je popolnoma nezaskrbljujoče. Povsem normalno je, da so otroci, preden shodijo, nekoliko bolj nerodni; to je posledica nerazvitih mehanizmov hoje, ki zorijo v možganih in na katera seveda z nikakršnimi čevlji ni mogoče vplivati.
Hoja brez čevljev je naravna in zdrava
V civiliziranem svetu je nošnja čevljev nujna, saj je potrebno stopalo zaščititi pred toplotnimi vplivi okolja, vlago, umazanijo, pa tudi pred poškodbami. Zelo pomembni so tudi vplivi modnih trendov, katerim smo hote ali manj hote praktično vsi izpostavljeni - tudi otroci.
Toda starši naj razumejo, da je hoja brez čevljev v vsaki starosti otroka najbolj naravna in zdrava. Predvsem morajo tudi razumeti, da se stopalo najbolje razvija brez čevljev. Otroci, ki imajo bolečine v predelu stopal ali kakšne druge težave (na primer, šepanje ali slabo mišično moč) ali očitno deformacijo, pa naj seveda pridejo na pregled k zdravniku.
Primerjali so stopala skupine ljudi, ki so celo življenje bosi, s stopali skupine ljudi istega naroda, ki so nosili čevlje. S to kvalitetno in pomembno raziskavo so ugotovili, da so stopala bosonogih bolje oblikovana in da imajo manj deformacij.
Trdi čevlji oslabijo mišice
Trdi čevlji nudijo stopalu pretirano oporo, s tem pa oslabijo mišice in posledično le-to lahko postane res bolj plosko. Razvijajoče se stopalo ne potrebuje nikakršne opore. Vsakemu je jasno, da za razvoj roke ne bi bilo ugodno, če bi nosili trde rokavice, zanimivo pa je, da večina misli, da je to isto (trd čevelj) koristno za stopalo.
Kakšni so najboljši čevlji?
Najboljši čevlji za otroka so mehki, fleksibilni, po obliki stopala - spredaj široki, z nizko peto, podplat naj bo po trenju podoben koži. Izrednega pomena je tudi, da je čevelj udoben, raje večji kot pa premajhen. Nov čevelj je potrebno s podplatom potegniti po tleh in potem ta občutek primerjati z občutkom, ki ga imamo, ko po isti podlagi podrgnemo z roko: upor proti premiku naj bo podoben. Tako lahko ugotovimo, ali podplat preveč drsi (ali je pregladek) ali pa preveč zavira med hojo, v obeh primerih pa se otrok lahko spotika ali pada.
Asimetrična izraba čevljev še ne pomeni, da je s stopalom nekaj narobe: otroci z normalnimi stopali pogosto nesimetrično izrabijo čevlje. Pri izraziti asimetriji obrabe je koristen posvet pri zdravniku.
Pri odraščajočem otroku so čevlji tipično prej premajhni kot pa izrabljeni. Nošene, a premajhne čevlje, lahko ponovno nosi otrok z manjšim stopalom; preprečiti pa je potrebno morebitni prenos glivic.
Stopalni vložki ne odpravljajo ploskosti
Stopalni vložki nikakor ne vplivajo pozitivno (ne odpravljajo ploskosti), obstajajo pa celo poročila, da celo pospešujejo nastanek ploskosti (slabijo mišice). Pri nekaterih otrocih, ki imajo neke oblike otiščancev, je nošnja posebnih razbremenilnih vložkov lahko koristna, ker pride do prerazporeditve obremenitev.
Pete na čevljih z dodatnim klinom (na zunanji strani višje pete) ne vplivajo na zmanjševanje "O" položaja kolen ali na to, da bi otrok pri hoji stopali manj obračal navznoter.
Izdelava posebnih, modificiranih čevljev je za zdravega otroka nepotrebna in za otroka neprijetna.

Otrok naj ima dobre čevlje, a naj bo tudi čim več bos
Otroci naj torej nosijo zgoraj opisane čevlje, naj pa bodo tudi čim več bosi. Za ugoden razvoj stopal priporočam tudi čim več fizične aktivnosti. Neprestano predpisovanje vložkov in posebnih čevljev zdravim otrokom ima tudi negativne psihološke učinke. V kolikor so starši v dvomih, je veliko bolje glede stopal povprašati zdravnika, ki dobro pozna to področje, kot pa v neutemeljenem strahu prisiljevati otroka brez težav k nepotrebnemu nošenju raznih vložkov.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
8.4.2008 11:02:36   
Rožica*
Trenutno se odločamo o nakupu prvih čeveljčkov in imam zbranih nekja povezav najbolj hvaljenih copatk z strani uporabnic RR.
Mogoče bo komu v pomoč, osredotočila sem se na spodaj omenjene Artikle, ki so v ponudbi na našem trgu.
 
Starchild copatki
 
Pedoodles
 
Gucio, Livie&luca, Shoo shoos, Starchild

Ciciban


Še ena hvaljena znamka, ki jo prodajajo v naših trgovinah.

Superfit

Bi mi bila pa v pomoč vsakeršnja informacija o novih artiklih in izbiri čeveljčkov. Saj veste le najboljše za naše male nogice.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
28.4.2008 14:27:53   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Trenutno se odločamo o nakupu prvih čeveljčkov in imam zbranih nekja povezav najbolj hvaljenih copatk z strani uporabnic RR.
Mogoče bo komu v pomoč, osredotočila sem se na spodaj omenjene Artikle, ki so v ponudbi na našem trgu.
 
Starchild copatki
 
Pedoodles
 
Gucio, Livie&luca, Shoo shoos, Starchild

Ciciban


Še ena hvaljena znamka, ki jo prodajajo v naših trgovinah.

Superfit

Bi mi bila pa v pomoč vsakeršnja informacija o novih artiklih in izbiri čeveljčkov. Saj veste le najboljše za naše male nogice.




Kaj pa čeveljčki Chicco?

_____________________________



(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
21.5.2008 11:24:50   
Rožica*
Pediped v slo

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 21.5.2008 11:25:26 >

(odgovor članu manuela1978)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
21.5.2008 11:45:57   
Rožica*
Še ena e-trgovinca z čevlji in ostalo "šaro"user posted image
http://www.bibipip.si/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=338&OpenGroups=338

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
22.5.2008 11:47:15   
ninula
ojla punce ravnokar prebiram to temo in vam morem povedat da sem odkrila še ene ful dobre čeveljčke in sicer ameriške tipsie toes. So zelo fajn, ker so mehki in imajo gumjast podplat, prej smo pa nosili pedipedke. Meni so jih priporočili in smo res zadovoljni z njimi!!! Jih pa dobiste na spletni trgovini malamasa.si in so dosti bolj ugodni kot cicibanovi.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
8.8.2008 15:40:43   
lorby007
Naša vsa družina prisega na Geox.
Mož zaradi potenja, jaz zaradi udobja, sin zaradi obojega. Tudi dojenček bo dobil Geox-e.
Pri tem pa vam resnično povem, da mi cena ni pomembna.

_____________________________

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
8.8.2008 16:23:02   
kaya2007
mislim da je tudi pri čevljih tako, da vsakemu otročku (pa tudi odraslemu) ustrezajo drugačni. mi smo kupili chiccotove, ker imajo raven vložek, kot sedaj priporočajo, vendar pa smo šli kasneje po fizioterapevtkinih navodilih na cicibanove, ker je zanjo zaenkrat boljše da ima klasični ortopedski vložek (je malo bolj švohcena še zaenkrat). smo poskusili tudi geox, pa na njeno nogico sploh niso pasali, mogoče ko ji bo noga še malo zrasla, pa kakšni drugi modeli.
hočem povedat, da je najbolje, da user posted image  poskusi različne modele in firme, saj se hitro vidi kateri mu najbolj pašejo in v katerih najbolje hodi.

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
28.10.2008 11:15:10   
Carol11
.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
17.1.2009 11:14:03   
bsasab
Mi prisegamo na Superfit, tako cevlji, snezki kot copati, preprosto super.

_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
26.1.2009 14:24:38   
taly82
Mi imamo za našega že dobili prve čeveljčke za darilo -  Merrel.. kakšni so mnenja za to znamko?

_____________________________

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
1.9.2009 11:52:44   
moyca
gledala sem copatke na http://www.male-nogice.si/Modeli.aspx
Je katera že kupila te copatke? So v redu?

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
17.9.2009 14:37:51   
asra
ola....mene pa zanimajo pediped flex. kakšne so za jesenski čas. Iščem namreč čeveljčke za malega pa mu nič ne paše na nogo. Ima zelo majhno in ozko nogo. Tako da težko dobim čeveljček ki mu ne opleta in je dovolj majhen. zdaj imamo pedipedke navadne, vendar ne bodo več primerne zaradi mraza in padavin...torej kako se obnesejo v dežju. Hvala

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
14.2.2010 14:12:57   
zmajcica14
Mi redno kupujemo čevlje proizvajalca See Kai Run. Naš fant jih ima od začetka.
Gre za res vrhunske čevlje. So izjemno mehki + še neskončno lepi. Kaj bi lepšega.

See Kai run dobiš že kar v nekaj e-trgovinah pri nas. Jaz kupujem tukaj.
Pa super je, dobiš čevelj na dom, če je kaj narobe, vrneš.

Sem totalno proti Cicibankam, ker so izjemno trdi. Nikoli jih ne bi kupila. Najraje bi, da bi bil fantek bos, ampak žal ne gre :( Zato se držim mehkih copatk in mehkih čevljev, ki ne omejujejo razvoj stopalčka.

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
1.3.2010 22:08:15   
zvončica1
Takšne čeveljčke in copatke kot jih priporočajo ortopedi in nasploh pediatri ima pedoodles, se splača kupit. Poglejte tukaj http://www.pedoodles.si.

(odgovor članu zmajcica14)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
17.4.2010 11:53:13   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: zvončica1

Takšne čeveljčke in copatke kot jih priporočajo ortopedi in nasploh pediatri ima pedoodles, se splača kupit. Poglejte tukaj http://www.pedoodles.si.


Ful luškani user posted image

A je to vse usnjeno a katera izmed zgoraj omenjenih znamkic ni?

_____________________________

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu zvončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
17.4.2010 20:47:15   
zmajcica14
See kai run so usnjeni, za druge pa ne vem... 

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki?
20.4.2010 22:01:51   
ančula
Mi imamo od Pediped-a, kupili smo jih v Mali Maši, smo super zadovoljni, super mehki kot če bi bili bosi :)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?