Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ce je uspelo seveda. Pa sem na koncu pridelala osem lepih jajck
. Hura za mene, ja, cas hitro mine , sem ze skoraj pozabila kako je ze to bilo, ceprav je samo dva meseca od tega.
, ki si jih preživela enkrat prejšnji dan. A te je tvoj pelal. Te je pol še zavrtel, te je kter od tekmovalcev zavrtel. No pol bi se ti najbrž ornk zavrtelo
. Ko sva se z mojim učila plesat za poroko, (ne se smejat, ker noben ni vedel niti enga koraka, niti valčka, nobenga plesa), sva šal v en kviki tečaj in ko me je en profi vzel v roke, sem plesala, kot da bi bila še jaz profi
. Carsko je bilo, vse dokler me ni moj dragi spet primu v roke
.
, mal me že šraufa in ščipa v jajčnikih, sam neki se ji ne da
prit v to vročino. Jaz pa že vsa živčna
.
.
je končno blagovolila priteči, jo čakam od srede. Jutri grem po Klomifen in baje že kar takoj v nov ciklus z eskimi
tudi jaz vam želim enako.
.
.
, kako bom jaz to izpeljala, ker nimam špeha in me je bilo strah, da bi pršla na drugi strani kože ven
. Kteri dan po ET si?. Nič še ni izgubljeno. Bomo še navijali ate, da bo vs eok. 10 dan po ET lahko greš krvni test delat. Moja sis je mela roza izcedek pa je bila nosečka, zato še ne obupaj, vsaj dokler se ne vlije lai pa test ne pokaže drgač.
in prijsteljem kuhali kot norci
.
...me niti ne mika...