Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem postala prava mala odvisnica od ringarajanja
. Komaj čakam petek in punkcijo
. Moram tudi jaz pohvaliti Mišek 1 oz. Miško 1, za tak pozitiven attitude in navijanje, ki ga tu *opravljaš** . Jaz sem seveda vsa na **auf** ker se prvič spravljam v kaj takega, ker imam kar nekaj let več in ker sem naravni optimist, verjamem, da bo, če ne zdaj pa kdaj drugič.
in mi dobro dene, res se počutim bolj pomirjeno.

...res je fino, ker so tukaj punce, ki so ti vedno na voljo z nasveti, tolažbo, za smeh...
, pa ne vem zakaj, verjetno , ker sem bila včeraj zzeellllllloooo pridna doma, sem malo
, pa ve velik kup
, sem delala kot nora celi popoldne, očitno je pomagal pogovor z vami, prejšnje dni nisem bila za nič, sem
cele dneve, samo mislila na postopek,...
ali
bom jaz šele začela kalvarijo, držim OGROMNE PESTKE, za vaju in vajine pikice.
, ker po njem razhaja grozen virus
, ki ne mara naših pikic
. Vse dokler se nam ne javi tiera z dobrimi novicami, bi bilo boljš, da so vrata zaklenjena, ključek pa skrit daleč vstran
, verjetno ane?
.
dobrodošla siskamiska v naš klub. A si ti tudi Reš-ovka ali?
. Danes dobim stop špikico zvečer ob 21h v petek pa peljem foliklčke na zmenek s plavalčki. Čist sm že neučakana, tako da nimam pojma kako bom zdržala potem še 2 tedna
.
.