Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pa ni in ni ratalo. Bilo je 2leti nazaj. No nkar sem konec sept in začetek okt. začela zelo bruhat. Najprej smo mislili da je viroza. Ker je bilo vedno huje me je zdravnica končno dala na gastro. No v začetku nov. sem imela gastro. Imela sem preveč želodčne kisline in že polno ran. Dobila sem močna zdravila, katere sem morala jesti en mesec. Če nebi bilo nič bolje pa še dlje. No z zdravili sem končala srei dc. Shujšala 7kg. No jan. sem pa zanosila. Otrok je zgleda čakal da se pozdravim
  pa ni in ni ratalo. Bilo je 2leti nazaj. No nkar sem konec sept in začetek okt. začela zelo bruhat. Najprej smo mislili da je viroza. Ker je bilo vedno huje me je zdravnica končno dala na gastro. No v začetku nov. sem imela gastro. Imela sem preveč želodčne kisline in že polno ran. Dobila sem močna zdravila, katere sem morala jesti en mesec. Če nebi bilo nič bolje pa še dlje. No z zdravili sem končala srei dc. Shujšala 7kg. No jan. sem pa zanosila. Otrok je zgleda čakal da se pozdravim . No tko da brez skrbi. Te tableti ne vplivajo tako zelo na nosečnost.Al pa, po 8m mi je končno ratal.
 . No tko da brez skrbi. Te tableti ne vplivajo tako zelo na nosečnost.Al pa, po 8m mi je končno ratal.