|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 7:47:51   
jasnicaa
Pozdravljene,

ob prebiranju foruma naj se vam tudi jaz pridružim. Tudi jaz spadam med 'starejše' stara sem 29 let in z fantom delava na user posted image   drugi mesec.  Prvi mesec k sva redno vsak dan user posted image  sem imela vse simptome nosečnosti pa me je user posted image  presenetila dva dni prezgodaj hkrati pa sem porabila vsaj 3 teste. Potem pa sem bila user posted image  razočarana.

Zdaj pa user posted image  ne pričakujem med 26 in 28.9, pa nimam čisto nobenih znakov.  Razen mozoljasta nisem bila tako od pubertete pa dosti jem, kar pa mislim da je samo trenutno dobro počutje. Tifol oz. folno kislino jemljem cca 3 mesece.

Drugače pa smo vse iste tudi meni po glavi rojijo razna vprašanja. Poskušam pa biti čimbolj mirna in neživčkat k z tem živčkam še vse okoli sebe.

Upam da bomo vse čimprej zagledale user posted image .

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 8:26:40   
mali pingo
No, pa se še jaz oglasim. Tudi jaz sem v taki situaciji (samo, da sem jaz nehala jemati tabletke, ko sem vzela že pet tabletk iz nove tablice, tako, da sem user posted image dobila takrat še enkrat - skratka godlja). Sva pa kar takoj začela delat na user posted image  saj sva se že nekaj časa o tem pogovarjala, malo sva mislila, da bi raje drugo leto (zaradi moje službe) ampak splet okoliščin je nanesel tako, da sva kar zdaj začela in upava, da se čim prej "prime" in zagledava user posted image . Jem pa Centramed Mami (folna in ostali vitamini). Ne pričakujem pa enkrat po tem petku (ne vem pa točno kdaj, ker bo verjetno zmeda zaradi prenehanja jemanja KT). Stara sem pa (oz. bom v kratkem) 25 let.

Pozdravček in veliko sreče vsem

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 12:14:38   
taja1
Jasnicaa! Prav isti primer sva.

29 let, drugi mesec akcije in ne pricakujeva je okrog 26-tega!

Tud midva sva prvi mesec skoraj vsak dan, pa ni bilo nic. Pa ta mesec spet pridno skaceva.
Je pac lepo, kajne, ce se kaj prime bo pa se lepse!

To bo se veselo!!!

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 12:23:20   
Pinkyca
jasnicaa in taja 1
pridružujem se vama 27. pričakujem neuser posted image ,
stara sem 32 let,
upam da nam vsem rata naslednji teden
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 13:12:31   
mojca*
tejči77, a je že kaj...?
mi lahko prosim, pripneš link, kjer so punce govorile o tem...? hvala.
lp, mojca

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 19:08:36   
mateja80
Oj Mali pingo!! Mava čist podobno situacijo. Razen tega, da bom jst kmalu 26 . Tud midva sva misnla, da bova drugo leto začela delat na user posted image , ker imam službo za določen čas in (sem) se jo bojim zgubit. Potem sva pa mal začela premišljevat, da ni nujno, da mi drugo leto podaljšajo za nedoločen čas, da tudi če mi, bi tako ali tako čudn (očitno) zgledal, da sem čakala na to. Pa tudi ni rečeno, da bo takoj ratalo. Leta pa grejo mimo s svetlobno hitrostjo.... Tako, sedaj pa počakam še deset dni,potem bova pa videla kako bo šlo.
Pozdrav in čim več uspeha tudi ostalim!

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
19.9.2006 19:09:31   
punsha
Jaz pa sporočam da me je obiskala tista tečka. Danes je 36 dan od zadnje menstruacije, ko sem nehala jemati tabletke. Sicer nisem nič razočarana. Se mi je po eni strani celo malo oddahnilo, saj ni priporočljivo takoj zanosit. Sem si pa vseeno zelo želela... Kdaj pride naslednjič tečka? Kaj pa vem, ko je pa zmeda zaradi KT.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
20.9.2006 7:40:11   
tejči77
mojca, poglej nazaj po forumu, je več tem o KT in jih preberi.
Moje m pa še vedno ni, pa je že 38 dan, tako da se mi že meša. In tečna sem ko hudič. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
20.9.2006 8:51:56   
mala zirafa
Glede službe za določ. čas se ne preveč zanašat.jaz sem zaradi istega razloga šle enkrat umetno prekinit, pa so me lih tako po enem letu dali na zavod, tko da zdaj iščem delo.Sicer menim da takrat res ni bil še primeren čas za 2. otroka, ker je prvi otrok komaj 1 leto dopolnil. Vsaj moje mnenje je tako. Pa brez zamere.
Srečno

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
21.9.2006 19:37:47   
mateja80
Mala Zafira..žal mi je, da se ti je to zgodilo. Kar se pa službe tiče je pa res tako. Redko katera danes dobi službo za nedoločen čas, ker se vsi bojijo nosečnic. Pri meni vem, da  bo kriza, ko bom naznanila user posted image , ampak sem se odločila, da se ne bom več toliko ozirala na druge, sploh pa ne zato, ker si moji sodelavci (sem najmanj časa v kolektivu) vse dovolijo brez, da bi trenili z očesom. Koga pa briga moje zasebno življenje?!

lp!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 7:27:50   
tejči77
mateja 80, pravilno razmišljaš. Je tako, da smo ženske, kljub ne vem kakšnem govoričenju o enakopravnosti kar se tiče delovnih mest zelo zelo neenakopravne na vseh področjih.
Meni so npr. v službi podaljševali pogodbo skoraj 5 let (halo?),končno pa sem uspela izsiliti pogodbo za nedoločen čas. Da moraš izsiliti nekaj, kar ti tako ali tako po zakonu pripada. Pa podpisat bianco list.
Sem se ves čas strašno bala zanosit, ker me je groza, da bi ostala brez službe. Potem pa vidiš, da ti leta bežijo. In ni rečeno, da potem pri nosečnosti ko si starejši gre vse gladko.
Kako lahko dovolimo, da nekdo upravlja z našimi življenji, kot da smo lutke??
Zdaj mi je vseeno, če ostanem brez službe, saj tako ali tako ne zaslužim dosti več od tistih, ki so na borzi. Bom že kako. Če mi je dano biti mamica in si to želim, bom naredila vse zato, da željo uresničim. Kaj pa se ti v življenju še lahko zgodi lepšega, kot imeti otroka.
Punce, tiste, ki še razmišljate, ne čakat (razen če ste v nemogoči življenjski situaciji-otroka nenazadnjemorate biti sposobni preživet-in očeta tudi mora imet), kasneje vam bo žal.

Punce, kaj se pa pri vas dogaja, kaj novega?
Pozdrav sem.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 8:16:22   
zabica26
Pozdravljene! Evo moj prvi post na tem forumu. V nedeljo sem prekinila z jemanjem tabletk, ker si želim otročka. Ravno si urejava stanovanje, službo imam za nedoločen čas, tako da večjih skrbi okoli tega ni. Imam pa malo strahu, kako bo, kaj me čaka, ampak mislm, da nism edina. Dons sm vzela svojo prvo tabletko Tifol. Tut jst mam razmišljam al mal počakat, kakšen mesec, ali kar takoj v akcijo, ampak kokr sem vas tuki prebirala, mi boste svetovale kr user posted image .   No, držim pesti, da bom kmal s trebuščkom naokol hodila. user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 8:28:05   
tejči77
zabica26, čestitam za odločitev (za obe odločitvi-da si tukaj in da si prenehala s KT) in pozdravljena. Boš videla kako lepo je tukaj. Želim ti čimprej user posted image user posted image .

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 8:51:17   
sandrat
Ojla punce,

Pri meni je blo isto. Vedno sem vse planirala. Sedaj sem pa stara 27, brez službe in si ful želim otroka. Že več kot eno leto ne jem KT. Na začetku sva pazila da ne bi zanosila zaradi službe, ker nisem vedla ali mi bojo podalšal ali ne. Sedaj sm pa brezposelna in vseeno delava na otroku, ker čas res prehitro teče in ne moremo vse splanirati- nažalost. Zdej zadnje 3 mesece pa kr intenzivno delava na malčku.  M pa ne pričakujen od 25.9- 30.9. Upam, da sedaj rata kr sva zadela čas O.

LP

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 9:19:46   
florena
Pozdravljene,

Stara sem 35 let. Otrok še nimam. Ob prebiranju foruma sem se pridružila januarja. Takrat sva se s partnerjem odločala, da preneham z KT in začneva delati na bebici. Tako sem februarja prenehala in z M do danes nimam nobenih problemov. Na bebici sva začela prvič delati šele septembra in sem kar upala, da se nama bo posrečilo. Amprak žal me je user posted image  presenetila in sem jo dobila točno na 25 dan. Glede na to, da spadam med 'starejše'  se kar malo bojim, da nama ne bo kmalu ratalo. Partner je šel na spremiogram. Vse je OK. Jaz sem tudi bila na pregledu in G je rekla, da res skrajni čas, da začneva.  Končno sem ga "naluštala" da se je tudi partner opogumil in sva se ljubila brez kondoma. In jaz sem resnično upala, da mi bo test pokazal +...no potem pa sem bila razočarana.

Zdaj jo ne pričakujem 15.10. Poskušala se bom odklopiti in se prepustiti toku...čeprav bo kar težko....ker hudiča, ko se ljubiva kar naprej mislil...zdaj se pa bo prjelo. Tudi jaz upam, da bomo vse čimprej zagledale user posted image  al user posted image . In da bomo srečne in zdrave user posted image . In imele zdrave user posted image .  Torej vse čimprej v user posted image  in čimbolj user posted image .

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 10:43:30   
Pinkyca
Florena čist te štekam sem čist na istem!!! Jaz jih imam 32 in lani sem nehala s KT, zdaj sva si stanovanje zrihtala, služba je ok, vse je ready ... ta mesec sva začela ...
Držim pesti vsem user posted image  forum-kam in tistim, ki te strani samo preberate!!!
Opažam neučakanost kot rdečo nit vsem tukaj na forumu.
Sama sem že po naravi neučakana, tole čakanje ne-user posted image  in potem posledično oprezanje za vsakim morebitnim znakom user posted image  pa postaja čedalje bolj naporno.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 12:45:04   
tejči77
Če še katero zanima, sem klicala v gin ambulanto in mi je sestra dejala, da do 60 dni zamude m ni panike(ker sem nehala s KT), potem pa naj pridem.
A ima še katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 12:48:50   
mojca*
tejči, pri meni še nič...test sem naredila, je neg.
dr.pušenjaka sem vprašala glede tega, pravi, da to ni normalno, je pa do 3 mesecev sprejemljivo....
da pa to ni od tablet ( to mu ne verjamem), da je lahko problem kje drugje, pa se go sedaj ni videlo, ker so bile krvavitve med tabletami umetno sprožene.
malo še počakam, če ne bo nič, grem na pregled.
je že nevemkoliko čez 40 dni....
mojca

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 12:55:45   
tejči77
mojca, kaj pa če še ti pokličeš svojo gin, me zanima kaj bi tebi rekla.
Zgleda da bo treba na pregled, ni kaj.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 13:02:14   
mojca*
bom, par dni še....
mi paše da kak mesec ni stroškov za vloške......user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 13:04:04   
tejči77
kateri dan si pa delala test?
A misliš da bi bil lahko tudi lažen rezultata testa?
jaz sem ga delala 6 dni po zaostanku, 34 dan, torej bi moral točno pokazati, ali ne?

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
22.9.2006 13:09:39   
mojca*
ne, mislim, da ti je kar točno pokazalo...
jaz sem delala test na dan 40+.
sem pa res poiskala po forumu in je res bilo že govora o tem, res je, več nas je takih.
fuj tablete!!!!!!
ampak sem pred leti tablete jedla 7 let, pa ni bilo potem nobene zbrke, samo tistih ne delajo več( trinovum)...user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
25.9.2006 7:00:08   
noka81
Tudi jaz sem prvi mesec brez tablet. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 24.8.2006, sluz, ki bi znala pokazati na ovulacijo, pa sem imela (zelo obilno) 12. in 13.9.2006. M sem pričakovala 2.10.2006, me pa je krvav madež presenetil danes. Si narobe razlagam cikel, da naj bi bila ovulacija na sredini cikla?





(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
25.9.2006 11:33:23   
zabica26
No, tko…dvakrat sem pozabila vzet Tifol, ampak zarad tega se ne bo svet podrl, a ne? Sva se odločila, da ne bova nč pazila, ampak kar delala dojenčka. Verjamem, da če telo ni pripravljeno, pač ne bom zanosila. Bomo vidl… Drugače me je pa malo strah, ampak to bi me bilo vedno.   A priporočate kakšno fajn knjigo o nosečnosti?



(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Prenehale s KT in čakajoče
26.9.2006 7:53:00   
Pinkyca
Punsha tudi jaz jemljem folno in tudi moje user posted image  še ni pa imam malo rjavega izcedka in špika me skozi predvsem v desnem jajčniku. Predlagam ti, da če ti zamuja narediš test, da boš mirna, potem pa veselo h G. Jaz bom počakala še danes, če me vmes seveda ne prehiti user posted image , ker imam ponavadi dan prej tak rjav izcedek.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?