Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

ne čakam od petka (22.09.2006), upam da ne zamuja zaradi prenehanja KT (prva po prenehanju) ampak zaradi koga bolj pričakovanega in zaželenega kot pa je ta 
  (pa si ga/jo ravno tako želi) - ja seveda bom čakala donevemkdaj, moški to sploh ne razumejo), verjetno konec tedna, če ne bo že prej kaj priteklo. 

in po poroki bom že veselo noseča. Vse datume sem preračunala, kdaj bo ovulacija in kdaj je treba seksat da se prime. Ja malo morgen, tako sem samo jaz naračunala, moje telo pa ima čisto drugačne izračune. Vedno pogosteje obiskujem tele forume in moram priznati da so se me besede nekaterih močno dotaknile. Saj konec koncev sploh nimamo problemov, samo vidimo jih v prihodnosti! Matramo se kakšen mesec dva, pa že kar mislimo da bomo takoj zanosile. Nekateri se mučijo že leta pa še vedno ni nič, poleg tega morajo pa še neprijetne pripombe požerat kako kaj pa se pri vas dogaja?. Moram priznat da sem jih tudi jaz še slišala na ta račun, vendar še ne v slabem smislu. Zato punce polagam vam na srce, če premišljujete o tem da bi imele otroke ne razmišljajte preveč, ker najbrž niste med tistimi srečnicami ki bi zanosile takoj ko bi se spomnile. Stvari niso tako enostavne, še posebej ne zato, ker smo se vsi dolga leta filali z antibejbi tabletami. Saj takrat je bilo luštno, brezskrbno seksanje, kaj še hočeš lepšega! Danes, ko pa hočeš otroka, ga pa posledično lahko tudi zaradi teh tablet ne moreš imeti!! 

. Moje še vedno ni. Tudi znakov ni. Pa je že 47 dan cikla. Sicer imam pa v sredo pregled, pa umam, da mi bodo kaj več povedal tam. Sem se nehala živcirat, ker drugač si lahko zagreniš življenje od skrbi. 
  In da bom takrat namesto vložkov, kupila raje test in zagledala 
 , ki ga bom prou ponosno kazala naokoli. Juhuhuhu!     Veliko sreče tudi vsem ostalim, ki se trudite!
  Midva pa še niti pričela nisva, ker pač ne dobim menstruacije. Ali je mogoče misla gin ubiti dve muhi na en mah? Pojma nimam kaj naj si mislim, povedo ti pa nič ne, tudi če sprašuješ.