|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 20:37:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Moji zadnji dve vnetji ušesa (obe pred kratkim) sta minili povsem brez vročine, bolelo me je pa kot hudič. Tako da jaz bi ga nujno peljala k dežurnemu. Ponoči itak še bolj boli, mogoče bi mu bilo dobro dati vsaj voltaren.
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 20:43:04
|
|
|
|
ciciban
|
Proti bolečini u usesu obstajajo kapljice otokain.Če mu teče iz noska spirajte nos z fiziološko raztopino-pogosto se prenese vnetje na ušesa iz nosa.Uho grejte!
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 22:28:01
|
|
|
|
dix
|
Zaenkrat dajte nekaj proti bolečinam, daleron, paracetamol v taki ali drugačni obliki... Do jutra mogoče zdržite.
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 22:29:57
|
|
|
|
Marogica
|
Najprej mu obvezno daj nekaj proti bolečinam, Calpol, Daleron, svečke..., da revček ne bo preveč trpel. Čimprej. Jutri pa k zdravniku, na pregled.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSenzorična igra: zakaj je tako pomembna za...Mokri pesek, voda, plastelin, riž, listje ali pena za britje. Senzorična igra ni le zabava, ampak pomemben del otrokoveg...
Bosi koraki za zdrav razvoj?Ali je za malčka bolje hoditi bos, nositi bosonogo obutev ali klasične čevlje? Strokovnjaki poudarjajo, da način hoje po...
Zadnje s foruma
Ena "vzgojna po zadnji plati" je opravičljiva...agneskadar me otrok pripelje do tega (
15%)

ker včasih nič druga ne zaleže (
24%)

ker občasno nikomur ne škodi (
8%)

le v izredih okoliščinah (
35%)

ni nikoli opravičljiva (
19%)
Število vseh glasov: 540Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!