Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Meni je, ce sem cisto iskrena, ven iz krize pomagal tudi sedanji partner... Pomagal mi je, da sem prisla do spoznanja, da moje zivljenje tece dalje... In vesela sem zaradi tega. Ceprav sem se ga na zacetku zeeeeloooo branila, ampak sem mu danes zeeeeloooo hvalezna, da me je razumel in je vztrajal. Danes sem zelo srecna, moj bivsi pa mi je ostal v lepem spominu...
, naj
čuvajo vaše najdražje.
In se spomni, kako lepo darilo je bil on zate, kakšna sreča je, da si ga lahko poznala. Gotovo je v tvojem srcu in ne bosta nikoli zares ločena. Ne imej občutka ločenosti, ker v resnici nismo ločeni, le fizično. Mislim, da ti ravno to lahko da voljo do življenja. Lahko se še zmeraj z njim pogovarjaš in moliš zanj. To bo pomagalo njemu in tebi. Kajti smrti ni, to so samo še ena vrata drugam, v nam neznani svet.