|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za Klarito
10.10.2006 9:57:43   
pokraculja
Joj oprosti Klarita ta odgovor je bil namenjen en pos višje. Sicer pa držim pesti zate, če ne v tem pa v drugem ciklusu. O znakih pa, tudi jaz jih imam vsak mesec polno. Najbolj hecno pa je ,da ko sem bila res noseča (3 krat- vsakič se je žal žalostno končalo) nisem imela nobenih posebnih znakov. Nazadnje sploh nisem vedela, da sam noseča (res nobenega znaka), ko pa je tako imenovana menstra trajala kar enajst dni in se še kar ni hotela ustaviti, sem letela na urgenco, kjer je Ćhcg pokazal nosečnost. Potem pa panika da ni mogoče spet izvenmaternična nosečnost. Pa se je na srečo vse dobro izšlo- jah no relativno glede na to, da sem pač splavila.
Vendar ne obupat. Ker vem, da bomo nekoč vse srečne mamice!!!!

(odgovor članu pokraculja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Za Klarito
10.10.2006 10:08:01   
Klarita
Obupala definitivno ne bom, saj veš, upanje umre zadnje. Novim bojem naproti, sicer pa se bo v nekaj dneh pokazalo, če je prava user posted image  ali je mogoče kaj druga.

Komaj čakam, da bomo mamice.

(odgovor članu pokraculja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Za Klarito
10.10.2006 10:23:22   
Taula
Jaz tudi komaj čakam da bom lahko rekla da bom mamica. Vendar to ne bo ta mesec, ker se mi zdi da se mi user posted image tudi bliža, ker me boli trebuh. Bomo še sitni in user posted image  v naslednjih dnevih. Po eni strani mislim da naj že pride da vem da ni nič, ker tako imam pa malo upanja še, pa bo potem toliko hujše.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Za Klarito
10.10.2006 10:27:53   
Klarita
Ja Taula, točno vem o čem govoriš, tudi meni je tako. Ampak tudi če se mi je sedaj nekaj pokazalo, upanje še vedno malo je, mogoče pa sem ena tistih, ki kljub kaki krvavitvi nosi kaj pod srčkom. Ne vem kaj si naj mislim. Bomo videli, nekaj bo.
Upam, da bova če ne ta, pa naslednji mesec midve tudi lahko objavile novico. user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Za Klarito
10.10.2006 11:00:52   
Xandra1
Ej Klarita ... malo sem brskala po internetu. Veliko žensk, ki je jemalo tabletke in jih potem prenehalo v upanju zanositve, so imele težave. Ko so zanosile, se jim je v času menstruacije (prve, ki naj bi zamujala) pojavil rjav izcedek. Ginekologinje so jih po večini dale na test nosečnosti, saj je ta izcedek ponavadi pogost predpojav za SS (Bog ne daj pri tebi!).
Kar pa je lepše - ta izcedek se lahko pojavi tudi zato, ker se tvoje  telo samo navaja na stanje brez dodatnih hormonov, ki so se prej vnašale s tabletkami.

full si ti želim povedati kaj vzpodbudnega user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Za Klarito
10.10.2006 12:30:03   
Klarita
Srček si xandra1. Jaz sicer tablet ne jem več ene 3 leta. Če se bo jutri user posted image  vlila, potem je tak jasno, če pa se ne bo, bom pa test kupila. Spet. Nam bo že ratalo. Enkrat. Takrat bo toliko lepše. user posted image  Tolažim se.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Za Klarito
10.10.2006 15:12:43   
andreja2000
Klarita
Meni se je že zgodilo,da sem v času user posted image ,dobila le rjav izcedek,ki je trajal tri dni.Potem sem naredila test in je biluser posted image .Čez 8mesecev smo dobili našo deklico.Vidš,marsikaj je mogoče,zato počakaj,kako bo s tem izcedkom.Jaz ti želim,da se isteče kot si želišuser posted image
Sem pa tudi sama še v čakanju nauser posted image  in se mi vse bolj dozdeva,da tokrat ni bilo nič,saj imam občutek,ko,da bo vsak čas prišla ta tečkauser posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Za Klarito
10.10.2006 16:22:50   
micla
Klarita,
vem kako se počutiš, ampak kar pogumno naprej. Meni se je tudi danes zjutraj prikazala user posted image  in sem že cel dan slabe volje, ampak vem da jutri bo bolje. Glede krvavitev bi ti rada povedala, da sem sama skorej diplomirala iz te tematike. Namreč, obakrat ko sem zanosila, sem nekje 4. dan po zaostanku začela rahlo krvavet. Pač sem mislila, da sem jo dobila. Ampak, ker je bila krvavitev šibka oz. drugačna kot ponavadi, sem vseeno po dveh dneh krvavitev naredila CB in je bil obakrat pozitiven. Itak sem letela na urgenco in so me prvič zadržali v bolnici s strogim ležanjem, po dveh tednih sem nehala krvavet in so me dali domov. Potem pa na naslednjem pregledu v 9t ni bilo več srčka.
No, drugič sem že nekako pričakovala, da se ne bo dobro končalo, tudi če je test + in so prisotne krvavitve in tako sem spet v 10t imela ss.
Ampak vsaka je primer zase in so bile poleg mene v bolnici tudi punce, ki so krvavele, pa je bilo potem vse OK.
Držim pesti, da se ti čimprej izpolni kar si želiš.user posted image user posted image  

_____________________________

micla

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Za Klarito
10.10.2006 16:36:12   
Klarita
Ja, kar groza me je, ker sem že na vse pomislila. Upam, da ni to ss, potem raje upam, da je user posted image .
Pa vseeno, hvala za mnenje in izkušnje, vse pride prav.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Za Klarito
11.10.2006 9:48:48   
Klarita
Kaj pa ko se z mano nekaj čudnega dogaja? user posted image  Kot sem že včeraj napisala sem zjutraj opazila user posted image  (vsaj tako sem mislila), potem čez dan ni bilo skoraj nič, samo roza sledi na papirju, vložek je ostal skoraj čist. Danes, ko bi naj bil drugi dan, se mi ponavadi vlije že ko vsanem iz postelje, sedaj pa nič. Celo jutro opazujem in hodim na WC pa nič, samo roza sled, na papirju, ostalo čisto. V trebuhu me nič ne zvija tako kot ponavadi pa napeta se tudi ne počutim, edino prsi me ful bolijo, kar ščipa me not. Včeraj sem sicer kupila spet en test, ki ga bom naredila verjetno v soboto, da v tem času vidim kaj se bo zgodilo. Ko sem se že sprijaznila, da je user posted image  prišla, sedaj spet nisem ziher, da je to to, ker v vseh teh letih še nikoli ni bilo tako malo in s takšnimi znaki. No, bomo videli. Mogoče je katera od vas imela podobne ali enake izkušnje.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Za Klarito
11.10.2006 9:58:49   
Taula
Jaz sem trenutno na tem. Včeraj se je dogajala spodaj prava revolucija...trebuh me je tolk bolel da sem rekla da je prišla user posted image  gotovo in to par dni prej kot ponavadi.  Na dnevnem vložku je bilo malo roza krvi. Cel dan sem bila user posted image  in sitna.
Danes ni nič več. Samo občasno me malo zaboli v trebuhu. Testa si pa ne grem kupiti še kak teden ne, ker bom samo razočarana. Ker vem da me psiha zajebava in da bo user posted image prišla.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:10:06   
Nasy
še ena taka..ravno kak teden pred pričakovanim obiskom tete sem imela ginekološki pregled, ko mi je gin. opazila pregrado in me poslala na gin.kliniko, najprej na še en ultrazvok, nato dalje. Tja naj bi poklicala na prvi dan menstruacije..in glej, nič..izcedek, pa nič, na vsaki drugi dan malo izcedka,trajalo je tako nekaj dni zdej pa še to ne. Na gin. kliniki mi je zelo prijazna gospa po telefonu svetovala, naj test naredim..in sem ga danes zjutraj..zdaj pa res ne vem več ničuser posted image Delala sem test TIME. Najprej se je močna roza kontrolna črtica pokazala, potem pa še blaga roza črtica, ki naj bi potrjevala nosečnostuser posted image Drugih znakov ni, le joške me mal bolijo že ene 3 tedne, vćasih ma malo zvije v trebuhu kot pri menstruaciji. Danes greva po še en test, ga ponovim čez 3 dni

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:14:40   
Klarita
nasy, za naju upam, da je to to in da bo test pokazal user posted image , ampak po drugi strani se bojim razočaranja, spet. Mogoče je res psiha, kot je Taula rekla. No pa naredi test, pa čimprej poročaj. Jaz ga bom tudi v soboto, nič prej, ker sem doma in imam čas razmišljat. Sem pa jaz bila včeraj sitna, ko driska in sem samo godrnjala cel dan, tako da mi je že dragi rekel, kaj se dogaja, ker me ne pozna take. Imam pa nenormalen apetit. Ne jem, ampak žerem, dobesedno, vse kar vidim.
user posted image Upajmo na user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:15:05   
Anonimen
Jaz sem tudi včeraj imela rjav izcedek, dns zjutrej pa prou kriuser posted image . Sicer je neki čudne barve pa zvija me tud nč ne sam to je zihr to.user posted image

Ta mesec me je pa res potrlo to. Že itak sm cel tedn neki cmerava, včeri me je pa zob tko zagrabu da sm mogla dns ostat doma ker me tko boli da ni šans da grem v službo.
Mah očitno mi ni usojeno tko kmal user posted image . Bomo mogl kar čakat.user posted image

Še moja dva user posted image user posted image čutita kolk sm žalostna k sta čist pridna pa skoz se hodta cartat.

V glavnem dns je en totalno bedn dan in komi čakam da se konča!user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:19:14   
Taula
user posted image Eno mavrico zate.

Sej vem kako je hudo to....jaz sem včeraj bila čisto mimo, danes je bolje....vsaj v službi. Ko bom pa domov prišla bom pa spet user posted image .

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:26:47   
Klarita
Če pa tako lepo sonček sije zunaj. Ne se jezit, saj nisi edina. Meni tudi ni lahko, danes sem ravno zvedela, da je moja dobra prijateljica noseča in da je njena sestra rodila že drugega. Sem si kar predstavljala, kako bi lahko skupaj na sprehode hodile....
Bo že boljše. Te naše živalce pa res čutijo, tudi moja user posted image ni tako nagajiva, ampak je že nekaj časa prava carta, skozi se carta in stiska.
No vidiš, nismo sami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:31:34   
Nasy
ja seveda, bom poročala, kaj bo..po eni strani si mislim, da je psiha, da zato ni menstruacije, po drugi pauser posted image
No, vsekakor bom še enkrat lulala v lončekuser posted image potem pa vam napišem, kaj je pokazalo


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:32:49   
Anonimen
Hvala punce!user posted image
Sej je že mal bolš.user posted image
Je sončk se pokazou zunej pa sm takoj bolš volje.
Bomo pa drug mesec skakal od srečeuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Za Klarito
11.10.2006 10:49:26   
Klarita
Sigurno bomo skakale, kar kmalu, čutim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Za Klarito
11.10.2006 15:53:13   
andreja2000
Klarita,kot sem ti napisala v enem zgornjem postu,se je pred leti meni dogodilo isto.Počakaj par dni,da vidiš,da ni psiha na delu,nato pa naredi test.Jaz sem takrat bilauser posted image ,pa upam ,da si ti tudi in da čes par dni poročaš veselo novico.
Držim pesti za user posted image

Jaz pa imam bolj slabo novico saj je danes prišlauser posted image .Pri meni pa to drži,saj mi je tudi BZ padla,kar pa pokaže ,da je user posted image  tu,tako da ni dileme.Se pa pripravljam na nov boj.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Za Klarito
11.10.2006 16:02:52   
Klarita
Andreja2000, tudi jaz upam, da bo user posted image user posted image , ampak trenutno res ne vem kaj si naj mislim, bomo res videli čez par dni, ker je brezveze, da že po dveh dneh sklepam.
Žal mi je, da je nadloga user posted image  prišla, žal pa ne vem kaj si mislila z BZ? Nov boj pa itak, tako kot imaš v podpisu, čist drži. Če pri meni ne bo user posted image , greva skupaj v nove boje in dosti user posted image , kar tudi ni slabo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Za Klarito
11.10.2006 16:20:56   
andreja2000
Klarita
se vidi da sm danes malce zmedena .Napisati sem mislila BT in ne  BZ kot sem po nesreči napisala. Ja,to je bazalna temparatura oziroma tvoja telesna temp.,ki se meri vsako jutro preden vstaneš in približno isti čas.Vsaki dan si jo lepo zapišeš in tako vidiš kdaj je prišo do O.(takrat se temp. dvigne) in ostane dvignjena douser posted image ,nato pade.Če pa si user posted image ,pa ostane povišana.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Za Klarito
11.10.2006 21:43:27   
Klarita
Ja, to pa ja, BT poznam, BZ pa ne, sem mislila, da sem mogoče jaz kaj zamudila. Zaenkrat si še ne merim temperature. Bom mogoče ta mesec začela. Pri meni se še vedno ni nič spremenilo. Prava user posted image ni, še vedno se ni vlilo. Me res zanima jutri zjutraj. Vam poročam.
Nočko. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Za Klarito
12.10.2006 9:39:56   
Klarita
Tako punce, čakanja in upanja za ta mesec je konec, danes se je user posted image  malo bolj jasno pokazala in tudi občutim jo malo bolj konkretno user posted image . Sem že mislila, da se bom med oktobrovke vpisala, ampak se bom pač med novembrovke user posted image . (Upam vsaj). V nove boje user posted image , ko pride O in lep pozdravček.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Za Klarito
12.10.2006 9:57:16   
Taula
Pri meni ni pa še nič.user posted image Bi je tisti izcedek ko sem mislila da bo menstra, pa boleč trebuh. Sedaj pa nič od nič. Ni menstruacije, ni izcedka...ne boli me več trebuh, občasno me kaj špikne dol, vendar ne tako kot bi mogla biti menstra. Včeraj sva veselo user posted image , ko mi pred mestro nikoli ne paše tolk. Po mojihz izkušnjah user posted image pred menstro meni malo pospeši da teta pride, tako da bomo videli če bo dons kej, ali pa jutri.
V glavnem naj že pride user posted image  da bom vedela na čem sem, ker tole me ubija.

Klarita ti se pa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?