Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, joke. Ne res, ful dobro, da to obstaja, da lahko vsaj nekomu poveš take stvari, ker drugače ne vem komu bi lahko vse to zaupala. Saj se pogovarjam z dragim in je ful razumevajoč in mi pomaga, ampak nasvete pa lahko date le ve iz svojih izkušenj in sem ful vesela
za vsako od vas in naj vas sonček danes greje. (čeprav je friday the 13 th
)

, malo me je samo skrbelo, če je že bil ss, da bi potem vseeno takoj ratalo. Saj bo, ne?
Imam izcedek spet, trebuh me boli....jap
.Če te skrbi zaradi močne
zdaj ne vem, je to to?
Ko sem pred letom in pol delala ClearBlue, je bilo podobno..zdaj sem pa naredila test Yes or No..Kot kaže, bom navsezadnje v ponedeljek klicala svojo ginekologinjo, namesto na ginekološko kliniko (zaradi pregrade) Ne vem, kakšna bo reakcija ginekologinje, mi je zadnjič rekla, zdaj pa res ne zanosit..ampak, takrat je že bilo, kar je bilo..če je sploh..
Torej, z največjim veseljem, ki se pomalo meša z nervozo VAM moje drage virtualne prijateljice sporočam, da SEM v klubu