gaya
|
Jutro čvekice moje noro, samo en dan me ni na spregled, pa mam za eno uro dela , sem kr namesto časopisa tole prebirala, je bl zanimivo . Čestitke Tashi in Gaelu, malo pozno, ampak iz srca. Tasha pa ti si cela umetnica. Če boš za, bi prosila eno tvojo umetnino in jo odkupim, res brez heca, ker so prav lepe. Moja mami pa ma ful rada slike in bi ji eno podarila za rojstni dan. altati in evik če se ne motim sta se vidve včeraj dobili, ane? Mal poročajta kako je blo.... Midve sva se včeri zmenile za krst in ga mamo 4 marca. Pol sva ble pa cel dan pri Gajini prababici. Mami se je spočila in najedla, Gaja pa nacrkljala. Pol sva pa ob 18 obe zaaspali. Pa okol 11 sva se zbudili, da sva jedli in spet pali do 5, pa jedli in ob 7 auf. Jst sem ko rožca. Danes bova pa doma, ker moram mal pospravit. Vreme je pa tud pogojno, tko da kot naročeno. Pa še atija mava doma, da bosta mal harala okol Pikabu da se vama je stanje umirilo. Pa eno prošnjo mam. Če v iskalnik vtipkaš svoj nick ti bo vrglo tud čestitke ob rojstvu vn. Men jih ne, k nisem na svojo temo nič odgovorila , pa če bi mi skopirala v vord in poslal po mailu. Ful bi rada to mela. Častim kavico . Hvala zdaj moram it, Gaja hoče jest.