Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 20:44:19
|
|
|
|
StBarbara
|
Donat na tešče,kompot iz suhih sliv, če je pa še manjši pa zelo, zelo sladkano vodo oz. čaj. Drugače sem pa za našega malega dobila v lekarni sirup Prorektal S, ko ni kakal, ampak je bil star že eno leto.
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 22:28:20
|
|
|
|
Aleksandra
|
Tudi mi smo, ko smo začeli jesti HG imeli probleme s trdim kakanjem. Patronažna mi je dejala, da naj ji dam za pit janežev čaj. Če ji dodajaš mlečno formulo ali z njo delaš kake kašice je mi je patronažna rekla, da lahko namesto same vode uporabim za pripravo mleka kar janežev čaj. Problem smo hitro rešili. LP Sandra
|
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 9.10.2006 22:33:35
|
|
|
|
KatjaD
|
Ali pa zelo sladkan kamilični čaj - požene, da je groza...
|
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 0:13:04
|
|
|
|
trdozimc
|
Kot so že povedale: zelo sladkan kamiličen čaj ali kompot iz kuhanih sliv. Pal lahko kakanje!
|
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 8:28:03
|
|
|
|
mika
|
Našo pupo požene grozdje. Saj drugače normalno kaka, ampak ko poje grozdje, takrat pa je veselica s polno plenico.
|
|
|
|
|
RE: Kako omehčati zelo trd kakec? 10.10.2006 8:31:42
|
|
|
|
Marogica
|
Naj pije dosti tekočine in to skoz, naredi mu kamiličen čaj, vendar pozor-vrečka od čaja ne sme biti dolgo v vodi, drugače lamilice zapirajo, dodaj pa dooosti sladkorja, sadje
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko mleka popije dojenček?Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?