Anonimen
|
Pinkyca, čestitke in dobrodošla! Partner je lahko prisoten tudi na prvem UZ, samo moja G ga ni hotla spustit zraven. Neka kurja logika, ker je prvi UZ vaginalen. Ja kot da me najbolj glih on ne pozna tam dol. Zdaj v drugi nosečnosti pa itak ne bo mogel, ker bo moral tamalo čuvat tačas, ko bom jaz na pregledu. Drugače je pa zastonj ta UZ, pripradata ti pa dva zastonjska, če imaš pa radodarno G, ti jih pa tudi več naredi (meni jih je), samo jih potem ne beleži v materinsko knjižico. Teika, tale odnos je pa res za moje pojme skrajno neprimeren. Saj vem, da imajo eni G logiko, da dajejo materinsko knjižico in preiskave krvi in urina šele okoli 12. tedna, da ne delajo preveč stroškov še s tem, če slučajno pride do splava, kar je bolano za moje pojme, ampak da je še odnos tak... joj joj. Tudi moja G me je malo razočarala lani, ko sem prišla na prvi in potem vse nadaljnje preglede, ker ni bila glih gostobesedna, ampak s temle se pa ne da primerjat. Je sončece v primerjavi s tvojo. Je na splošno taka ali je imela samo slab dan? Če velja prvo, bi na tvojem mestu razmišljala o zamenjavi. Tudi med nosečnostjo lahko to narediš, ne skrbi.
|