|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čevlji Ciciban
25.10.2006 22:25:27   
teta beta
Meni se pa niti ne zdijo tako hudo dragi. Mislim, saj ni malo 9 jurjev za čeveljčke za prve korake, ampak po drugi strani pa kupiš tri ali pa štiri cotke v H&M za tak denar. Imam raje, da ima tamala oblačilca sposojena ali pa rabljena, čevlje ji pa kupim ornk. Tudi jaz zase kupim kvalitetne čevlje, mi tudi več kot dvajset jurjev ni težko dati za take, ki jih vsak dan nosim. Sem imela doma že tudi kake, ki pa niso bile za več kot kakšno uro - noga švica, podplati pečejo.... Poleg tega se mi zdi, da ima Ciciban tudi veliko lepih modelov (prav v njihovi trgovini), ponosila jih je pa tudi - po dveh mesecih so taki, da bi mi jih bilo nerodno dati naprej, tudi če bi hotela.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čevlji Ciciban
25.10.2006 22:34:18   
kofetek2010
Cicibanovi se dajo dobit tud za 5-6 jurjev (lanski modeli) user posted image  

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čevlji Ciciban
26.10.2006 8:55:18   
mily
Meni (oz. Niki) Cicibanovi tudi ne odgovarjajo preveč. Ne vem no, al ma tko viskoko nogico, ampak sem že parkrat ugotovila da ji gre noga zlo na trdo not pa ji niso premajhni al pa kej tazga. Mi smo zadnič prelaufal 100 trgovin s čevlji in nismo nič pametnega našli, ker ma Nika zdej glih tko čudn nogo, da so ji 26 čist prav, ko ji pa vzamem 27 se mi pa zdi da ji noga kr plava not. Pol smo pa naleteli na une Nike čevljce ko jih je prilepila Maxica, le da so namesto rjavo rdeče kombinacije, rjavo vijolična. Zaenkrat smo zadovoljni, ampak mislim da bomo tudi ostali, ker smo že meli enkrat tak podoben model pa tudi nasplošno se mi zdi da ji Nikece najbolj odgovarjajo.

Naslednjič nas pa čaka še iskanje škorenjčkov za v sneguser posted image

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Čevlji Ciciban
28.10.2006 19:12:20   
Felicity
Mi smo pa v dobili ene cicibanke v akciji za 7000 SIT, dva dni nazaj. Ampak mala itak še plazi. user posted image  Tako da bodo bolj zguljene povrhu.user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?