Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. Včeraj je bila pri meni še kolegica na obisku, ki ima 4,5 meseca starega fantka in se mi je spet mešalo, ko sem ga hranla in cartala.  

enostavno izpustimo sedanji trenutek.Zato lepo počasi,korak za korakom,z vedrino v srcu,z ljubeznijo, strpnostjo stopajmo naprejPotem,pa bo kar nenkrat tu
 ,za vse nas. 

,potem pa se znova poberem.Sedaj poizkušam že 17 mesec,zato sem že vajena teh padcev ,a važno je,da ohranjamo voljo in moč,da se znamo pobrati in gremo dalje. 
  .  Dobra si, vsaka čast. Jst bi najbrž še na psihiatriji sedela po 17 mesecih. Taki trenutki mi pomagajo da se ne sekiram preveč, ko vidim v kakšnih položajih ste druge. Dobre ste. 

,vendar,kar te ne ubije,te ukrepi! 
  . Baje, da to nič ne pomaga, ampak sem vseeno, ker me je dragi prisilil, da ja nebi kakšen "mekgajver" ven pobegnil. 

. Do sedaj sva se z mojim kar dosti zanašala na ta izračun ampak do zdaj ni nič uspelo. Tako, da nimam pojma kdaj je moj dan D. 
   Pozdravček Alex55 

ko pa je težko čakat ...