Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, in tako ubogi moj
,,.. pred
, pa sem bolj jaz mislila na to kot pa on...

, potem pa kar veselo na delo- saj bo boljše. Pri meni je bilo podobno- verjetno me je malo "minilo", ker sem se bala, da ne bi bilo kaj narobe z
, pa navaditi sem se morala na novo "stanje"
Niti pomislim ne na to ...
Midva očitno sploh nisva mela pojma, v kaj se spuščava... Hm, ne vem, kako bom to obzirno razložila
Bova že potrpela;) Pa je to pravilo teh 6 tednov, da jih vse omenjate??? Se mi zdi, da sta mojadva (starša) nekaj omenjala slab mesec...
.
, pa je bil nezadovoljen pa mi je namigoval da sej mal pa lahko, ce ne tko pa tko, pa .... potem pa se je cez noc spremenilo in sedaj se je ljubiti tako lepo in se mi zdi da se bolj intimno, ker se oba zavedava, kaj je med takim ljubljenjem nastalo. Sedaj imam dobra dva meseca in moram reci da se teden dni nazaj nisem niti pomislila, da se da tako lepo sprostiti. A kaj ko imas skoz nad glavo kaj ce to ni ok, samo je, na racetku si malce bolj "u izi" potem pa ces zacutis kje je meja in najdes, kako in kaj.
za znoret. Ampak sem rekla fantu, da če me pripravi do tega, da mi bo, pol ok
In ker je moj