|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dan D
8.11.2006 16:30:06   
Anonimen
Klarita jst mam tud ful dobr občutek zateuser posted image .
In držim pesti!
Jaz naj bi jo dobila jutr al pa pojutrišnjem pa sm bla firbec in sm dns zjutrej nardila test First sign. Pa je takoj na uno oknce k kaže nosečnost se obarval čez par min k sm pa še enkrat pogledala je pa zginluser posted image . Je bla sam še testna črticauser posted image .
Tku da očitno pr nas spet ničuser posted image .
Je pa res da sm test delala prehitro sam mislim da je to to.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Dan D
8.11.2006 16:33:47   
Klarita
To sem tudi jaz naredila. Ne tega delat. Jaz ga bom jutri naredila, ti pa še kak dan počakaj raje, za ziher. Še dobro, da imam vas, ko imate take dobre občutke zame, jaz ne vem več kaj čutim in kaj ne, trenutno čutim joške, ki me bolijo, kot da bi me nekdo s kladivom gor butnil. Spodaj pa se mi vse pretaka in pika in ................. ne vem. Jutri vam zjutraj takoj javim kaj sem ugotovila, oz. kaj bo pokazal test.
Karin24 tudi tebi držim pesti, mogoče pa si bila le prehitra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Dan D
8.11.2006 17:22:00   
florita
Oj !

Upam na najbolje Klarita da vidiš debele user posted image . Mene tud špika v trebuh mal nenavadno. MR99 kakšne zanke si še imela pred tem, ko si bila noseča?


(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Dan D
9.11.2006 7:25:09   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sporči jutri kako je. Upam da bo user posted image  in da niso samo živci. Jaz sem prejšnji mesec imela vse znake, pa je bila samo psihauser posted image . Menstre pa tudi ni in ni bilo...je prišla šele 43 dan-psiha dela čudeže.


Punce moje drage, Taula je imela tako prav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Test zjutraj je pokazal negativno. Ne morem verjet, da me telo tako vara in mi daje znake, celo vsak mesec drugačne. Kako je to mogoče? user posted image  še kar ni. Upam, da je test pokvarjen, ampak sedaj moram spet par dni počakat, da ponovim test, če slučajno vmes ne bo user posted image .
Tako sem žalostna user posted image user posted image user posted image , čist brez volje. Najraje bi šla domov v posteljo in se pošteno razjokala.
Punce upam, da vam uspe!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Dan D
9.11.2006 7:29:52   
kepica
Klarita, čist te razumem. Enako se je zgodilo meni ta teden. Zgleda, da je psiha močnejša od nas in tudi, če misliš, da se z zanositvijo ne obremenjuješ, zgleda se. Pri meni je bilo ta mesec tzako. Čist sem odklopila, M je zamujala skoraj en teden, pa je bil test negativen. Takoj naslednji dan po rezultatu pa M. Nimamo kaj. Moč v roke in v naslednji krog. Saj držimo skupaj, nam bo že enkrat uspelo! Pa ne obupatuser posted image

lp
kepica

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Dan D
9.11.2006 7:43:15   
pina-1
Klarita tko mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vendar ne obupaj. Dokler ne prideuser posted image  je še upanje.
Pri moji prvi nosečnosti je bil test tudi po enem tednu zamude negativen pa sem bila noseča. Smo potem z g ugotovili da sem imela O ravno ko bi morala dobiti user posted image  in je bil test zato -. Torej še je upanje, mogoče je pri tebi isto......

Ek šopekuser posted image  zate in topel user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Dan D
9.11.2006 8:08:18   
Klarita
Hvala punce. Obupati itak ne mislim. Upanje še je, čeprav je sedaj možnost rest močno padla. No, bomo videli. Čudeži se dogajajo. Sedaj se mi še ciklus prestavi in potem bog ve, kdaj imam O, bo treba takoj po user posted image  v akcijo user posted image , da slučajno ne zamudima O.
Groza, nikoli prej si nebi mislila, da je prava umetnost user posted image  delat, nam očitno.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Dan D
9.11.2006 9:03:27   
Taula
Sem se razpisala pa noče odgovora sprejeti, upam da sedaj bo.
Eno user posted image zate! V glavnem moj edini nasvet je da se ne obremenuj. Kako to doseči, ti ne znam povedati, ker še sama iščem način. Jaz sem se odločila da ta mesec ne štejem dnevov, ne razmišljam kdaj imam ovulacijo, user posted image ko mi paše. Eni seksajo enkrat na mesec, pa zanosijo, eni med ovulacijo 10x na dan pa ni nič.
Če bom pa imel (ne)namišljene znake jih bom pa ignorirala, ker vem da je moje telo sposobno narediti marsikaj.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Dan D
9.11.2006 9:08:19   
Klarita
Hvala Taula. Sem ful mislila, da sem ta mesec skulirana in res nisem hotela veliko razmišljat o tem, sem se bolj posvetila službi, ker se borim za pogodbo. Težko je rečt zase, da se obremenjuješ ali ne. Očitno sem se bolj kot sem mislila. Tudi jaz ne bom več štela dnevov, ampak bom enostavno po  user posted image  takoj šla v akcijo, pol pa bomo videli. Sicer je še kar ni, ampak je komaj drugi dan zamude. O teh znakih pa nimam več idej in ne razumem več telesa. Tudi jaz bom jih poskušala ignorirat.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Dan D
9.11.2006 9:13:55   
kapica
Oh Klarita zal mi je in kr jocem s tabo user posted image user posted image . Zelo dobro vem kaksen je ta obcutek. Pa nimamo druge izbire kot da se zjocemo in gremo naprej. Drugega nam zal ne preostane.#Zelim in upam da naberes novih moci in volje za nov mesec in nova upanja.

LP, user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Dan D
9.11.2006 9:23:37   
Lona76
Tako mi je žal zate Klarita. Sem bila 100% da boš danes zjutraj sporočila veselo novic. Nič, glavo pokonci in v nove boje. Je pa res zanimivo, kako se telo igra z nami. Tudi jaz imam vsak mesec nove znake pa se vedno prikaže user posted image . Hvala bogu da vedno prehiti in mi ne daje lažnega upanja, tako kot tebi.
Držim pesti da nam vsem rata naslednji mesec.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Dan D
9.11.2006 9:27:25   
micla
Klarita vem kako se počutiš, ker sem se jst včeraj isto. Test je bil negativen po dveh dneh zamude, znakov nobenih ne za user posted image  ne za user posted image . Skratka ena zmešnjava.
Danes je moj 31. dan in imam že celo jutro občutek, kot da se bo zdaj zdaj ulilo tam spodaj. Tko da mislim, da bo končno le izvolila priti ta user posted image .
Najbolj mi gre na živce to, da se vse podaljšuje s temi zamudami in da sploh ne vem, kdaj sploh kaj pričakovat. Sicer pa sem tudi sama sklenila, da sploh ne bom gledala na nobene dneve in nič več štela in čakala, ker se mi preprosto ne da. Nimam več energije.

Upam, da se ti vseeno ne pokaže M, sicer pa greva skupaj v novi krog.
En user posted image  zate.

_____________________________

micla

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Dan D
9.11.2006 9:46:18   
Klarita
Tabolše ste punce, hvala vsem.
Ta podaljševanja so za popuser posted image . Sedaj se mi bo vse še bolj vleklo, čeprav sem hotla bit že pred mesecema user posted image . Kaj čmo. Sem se kar one smotane G spomnila, ko mi je rekla, je pač PMS, kaj češ, jejte zelenjavo pa bo. user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Dan D
9.11.2006 10:02:36   
majrim
saj bo klarita....prej ali slej.....vem pa,da ostaneš razočaran,ker si nekakao prepričan v to,da user posted image  ne bo...meni je znala zaostajat tudi po 10 dni..sem se že veselila,da bo kaj iz tega,pol pa nič...pa je treba ostat optimist,ker drugo ti itak ne preostane...poglej,sva v septembru začela s postopkom,na punkciji sem imela samo eno jajčece,danes pa grem na prvi ultrazvok kot nosečka...user posted image ...verjemi,da za vsako pride čas!!!
srečno za naprejuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Dan D
9.11.2006 10:28:48   
Xandra1
Bejbika ... v nedeljo ponovi test user posted image
velja?


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Dan D
9.11.2006 10:36:40   
Klarita
Xandra1, zakaj ti vedno veš kaj bi jaz rada slišala???? Cmokec zate, četudi pride user posted image  prej, če pa je red so takrat ne bo, ti obljubim, da ga naredim v nedeljo zjutraj.
Cuker si, res. user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Dan D
9.11.2006 10:56:05   
florena
Klarita....držim pesti, da boš čimprej zagledala user posted image . Pa ne vrzi puško v koruzo. Vse smo na istem. Vsak mesec štejemo dneve kdaj naj bi bila O, potem še preverjamo z O-testi.....ko naj bi bila O začnemo težit partnerjem, da seksamo.....mojemu pa prav takrat kot zakleto vse dol pade....se mu ne da........že če ga prelisičim...potem ko seksam samo na to mislim...itd......ko je vsega mimo....pa čakamo al bo prišla al ne bo user posted image ...in upamo na user posted image . In tako je vsak mesec.......za znoret..... Torej čakajmo.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Dan D
9.11.2006 11:31:26   
kasija78
Klarita,

Te čisto razumem, saj sem na istem. Včeraj je prišla user posted image , čeprav so bili vsi znaki, da je ne bo. Na 40. dan in po 20 dneh zvišane temperature. Nisem imela volje niti vstati iz postelje pa še danes je nimam prav veliko. Naveličana sem vsak ciklus eno in isto, pa upaš, pa ni nič... Najhujše je neprestano čakanje. No, zdaj bom šla h ginekologinji po M in naprej na preiskave. Sem pa čisto user posted image . Ampak po drugi strani si pa mislim, da saj bo, samo zakaj pa še ni? No, sem malo pojamrala. Saj bo bolje.

lp vsem in čimveč user posted image !

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Dan D
9.11.2006 12:03:39   
Klarita
Prav, da si pojamrala kasija 78, zato smo tu, zato so teme in forum. Puška še dolgo ne bo šla v koruzo, sem prišla komaj na "žmah" (bi rekli mi na štajerskem, pomeni pa okus). Kako dolgo pa ti že te bitke tolčeš?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Dan D
9.11.2006 13:08:25   
LuLuna
Klarita,

Vse dokler ni M je upanje, da jo niti ne bo! Si prepricana, da testa nisi delala prekmalu? Koliko dni je minilo od O? Če ni več, kot 18, je čisto možno, da je bilo prekmalu. Do nedelje drzim pesti, da se tvoja M se vedno ne prikaže, takrat pa bi test menda že moral biti pozitiven...


kasija,

To, da si dobila M po 20 dneh zvišane temperature, oziroma od O, je res presenetljivo. Lutealna faza traja največ 16 dni in bi glede na to tvoja M morala priti najkasneje 17 dan po O... Si prepričana, da je M "ta prava", oziroma, da ni mogoče le kakšna krvavitev? Si temperaturo ta mesec merila od prvega dne M? Si lahko iz grafa res lahko razbrala ocitno zvisanje t. glede na dneve pred O? Kaj pa danes, ali je t. padla?
Res mi je zelo zal, da se je tako izšlo, kajti bila sem 100 % prepričana, da je teorija o BT, ki jo poznam še kar zanesljiva.

Tudi sama merim BT že 8 mesecev in mi je do sedaj bila zelo dober pokazatelj tako O, kot prihoda M. Ta mesec, pa moram priznat, da se je vzorec nekoliko spremenil in tudi sama nestrpno čakam še dan ali dva, da se še enkrat prepričam, če se bo izkazala, kot dober pokazatelj...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Dan D
9.11.2006 13:17:32   
Sulfinija
Ojla!

Punce danes je moj 28.dan od prejšnje user posted image .Dva dni nazaj sem mela rahel rjavkast izcedek,sedaj pa ni izcedka niti ne M.Kaj menite se bo zgodba iz lanskega letza vseeno ponovila?Tudi lani se je na dan ko naj bi prišla M pojavil tak izcedek in je bil test pozitiven.Punce,čle je ne bo čez vikend pa v ponedeljek v lekarno po test.Mislite name in mi držite pesti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Dan D
9.11.2006 13:17:33   
Klarita
LuLuna danes je 16 dan po O. Upam, da imaš prav in sem res prehitro naredila, samo po 28 dnevnem ciklusu, danes 3 dan zamujam.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Dan D
9.11.2006 13:19:04   
Klarita
Jaz močno upam, da user posted image  ne bo in bo test pozitiven. Probaj ali pa še počakaj kak dan.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Dan D
9.11.2006 13:31:08   
taja1
Klarita - zal mi je, da ti test ni pokazal crtic. Samo ne obupat. Lahko, da je se prezgodaj. Cez kake dva dni ponovi test. Drzim pesti da bo user posted image .

Mojca 9000 - drzim pesti!!! Na rokah in nogah user posted image !!!!

Punce moje zlate, mi zna katera razloziti zakaj smo tako neucakane?
Saj ce pogledam racionalno ni vazno ali je sedaj ali cez pol leta, samo da je. Zakaj torej ne zmorem biti racionalna vsak dan in misliti na kaj drugega?
Kaj zaboga se dogaja z mano?

Nic vec ne razumemuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Dan D
9.11.2006 13:44:14   
Xandra1
Hvala za kompliment user posted image user posted image user posted image
Ampak, pri prvi nosečnosti sem jaz bila neučakana kot ti in sem naredila testi kot ti user posted image seveda negativno, ker sem imela še en švohcan testek user posted image po tednu dni pa se je pokazala user posted image

Nedelja sonček bo tvoj dan ... ampak prosim o ničemer ne razmišlaj do takrat. Niti, da te špika, niti o joškah, niiiiiiiičččččččč .... odklopi čas do nedelje user posted image user posted image deal?

_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Četrtek je dan za seks
Strokovnjaki iz revije The Sun so našli idealen čas in dan za vse, tudi za strasten seks.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?