|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 12:23:50   
Aja1
Punce, a vaši user posted image  vedno podrejo kupčka? Moja ga ponavadi kar podre, ampak občasno nam pa ne rata...pa jo nosimo tudi po 15 minut, pa nič. Potem jo dam pa kar v ležeči položaj (na bok) in včasih malo pobruha, včasih pa kar lepo zaspi.
So me pa začele bolet bradavice. Sem si prej izčrpavala mleko in ga ni za 5 mluser posted image  Zdaj pa ne vem, če je mogoče naša Neja večkrat lačna....mogoče imam premalo mleka tudi čez dan.

Glede prehrane pa...jaz se zdaj še izogibam solatam (prej sem je pojedla na tone), sadju. No, sadje jem zdaj samo tako, da skuham kompot. Full pogrešam to hrano. Sicer pa za zajtrk ponavadi jem čokoladne kosmiče z mlekom, ali pa kakšen čokolino za kosilo krompir (pire), pa kakšno kuhano zelenjavo, kakšen košček mesa, omako, pa tudi rižote in testenine so na jedlniku. Čokoladi se pa ne morem upreti...

_____________________________




(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 12:26:30   
Aja1
Pa še nekaj...a imate že vsi zaceljene popke? Danes je pri moji kar dobro zakrvavel, ko je tako brcala. Sicer sem ga očistila z alkoholom, ampak me kar malo skrbi. Jutri sicer pride patronažna (jo bom tudi vprašala), ampak mene vseeno zanima že zdaj, koliko časa se to celi in če je zelo nevarno to, da zakrvavi?

_____________________________




(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 12:49:38   
kaja11
Ema.... Urbana sem 5.5m polno dojila in mu nisem nič čaja dodajala, tako da ne vem kako je s tem.

Aja.... popek ti kar naprej lepo čisti in ne bo nič narobe. Patronažna mi je rekla, da se lahko tudi mini krvavitev iz popka dolgo vleče in da naj samo čistim in bo vse v redu, če do tega pride. Itak ti bo pa tvoja jutri pogledala in povedala. Gašperju se je popek hitro zacelil, pri Urbanu smo se pa tri tedne "matrali" z raznimi izcedki.


_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 13:31:17   
katy.25
Naša tudi še nima zaceljenega popka pa je stara že 18 dni. Sicer je že vidno bolje sem pa tja pa še vedno malo zakrvavi. Jaz čistim enkrat na dan z alkoholom drugače pa s fiziološko raztopino. Mi je patronažna rekla da lahko preveč izsušiš kožo z alkoholom.

Glede podiranja kupčka... včasih ga včasih ne, tudi malo bruhne vsake toliko časa, ko jo položim na bok. Veliko se ji kolca, pa pazim kako zagrabi bradavico. Mogoče je problem, da ima zabasan nosek in zato več zraka zraven poje.

Mi smo bili danes pri zdravniku z njo, ker me je skrbelo njeno dihanje oz. zamašen nosek. Nič hudega ni- na srečo. Moramo pa sedaj še v nosek fiziološko nalijat... mi je porabimo že skoraj hektolitreuser posted image .

Jaz se kar pazim pri prehrani, ker je že takoj staknila krče. Na srečo smo našli učinkovite kapljice!! Predvsem pogrešam sadje in zato jem raznorazne sadne frutke in hipp-ove kašice. Mjamm. Pa ševitamini so zraven. Pa od milupe kao čokolino to imam za malice. Solate še ne upam in preveč sladkih stvari tudi ne.

Drugače je pa kar pridna naša Sara. Veliko že okrog hodimo pa vedno in povsod spi. Tudi ponoči se zbuja na 3-4 ure in skoraj takoj nazaj zaspi, le nos ji občasno nagaja, takrat pa traja malo dlje da jo uspavamo.

Lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 13:59:48   
Anonimen
Mi smo se pa danes prvič kopali user posted image

Moram povedat, da Jakob res uziva v vodi. Najprej ni točno vedel, kaj se dogaja, potem je pa prav zadovoljno ždel v vodi in se pustil umivati. Sedajle pa spi kot angelček user posted image Pa tehtnico je imela patronažna s seboj, tako da vemo, da se prav lepo redi (810 g v treh tednih odkar smo doma). Baje se samo z dojenjem ne more preveč zrediti, sicer bi me že malo skrbelo!

Podiranje kupčka je pri nas najbolj stresno opravilo. Včasih ja, praviloma ga pa po 10, 15 minut okoli nosimo, prekladamo, guncamo... da potem en maaaali burp pride iz njega. Naja. Ampak dokler skoraj nic ne poliva, se najbrz ni za sekirat. Samo včasih se mu potem po pol ure kolca user posted image

Prehrana... Pri nas je skoraj dnevno na sporedu piščanec (ali puran), s sirom, smetano, včasih z gobicami,'po kitajsko' (ampak brez začimb), paprikaš, zraven pa riž, krompir, kruhovi cmoki, pašta... jem tudi rdeče zelje (ki vsaj mene ne napenja), špinačo, imeli smo brokolijev narastek s krompirjem, včasih kakšen ribji file, izjemoma kakšna omleta ali celo palačinke. Potem pa jabolčne čežane in kompoti... Saj kaj pa sploh je trenutno od sadja? jabolke in hruške, ostalega itak ne smemo user posted image Jaz jem še suhe slive in suhe marelice...

Če ima še kakšna kakšen dober predlog, na dan z njim!

(odgovor članu katy.25)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 16:17:34   
krfjolca
kati.25, prosim, če mi poveš, katere kapljice proti krčem uporabljate? Anžeta je tudi začelo nekaj matrati. Se ful napenja, pa ves je razdražen, prdka in ful mu ropota po želodčku. Ne vem, kaj narediti, ker pri hrani ful pazim, ne vem, od česa bi lahko imel težave. Prav smili se mi, revček.

Danes pa sploh noče zaspati. Ponoči je bil sicer ful priden, zbudil se je ob 1ih, pojedel flašo, takoj zaspal, se zbudil ob 4ih, pojedel flašo, takoj zaspal in je bil mir do 8ih. user posted image Očitno se je naspal, ker zdajle čez dan ni zadrnjohal niti za par minut. Malo gleda naokoli, pa zacmiha, pa spet gleda, pa zajoka, gremo jest, zaspi za 10 minut in jovo na novo. user posted image

Zredil se ni pa še skoraj nič ... Sem ful pričakovala, da bo imel najmanj kilo več kot v petek, ko se je tako prenajedal čez vikend user posted image . Pa je imel samo 20g več user posted image . No, sicer je res, da je patronažka prišla, ravno preden sva se mislila nafutrat, in da se je mali tik pred tehtanjem izdatno polulal in izdatno pokakal. (se pravi najmanj 100g) user posted image Porodne teže pa še kar ni dosegel, v porodnišnici je izgubil kar 300g. user posted image Imam kar tremo pred tole patronažko in njeno tehtnico user posted image Stalno imam občutek, da nekaj delam narobe in da me bo obsojala. Sploh ne upam povedat, da mleko dodajam user posted image . Saj vem, da sem smotana. user posted image


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 16:52:10   
melita73
Krfjolca, zate imem eno vprašanje.
Sicer še nisem mamica, ampak zgodilo se mi je nekaj podobnega kot tebi. Danes zjutraj sem malo zakrvavela. Ko sem praišla v porodnišnico je ta krvavitev ponehala. Gin. me je vag. pregledala in rekla, da ni nič posebnega, da pa bo lahko še malo krvavitve od pregleda. Ko sem prišla domov, je bilo še brez krvavitve, po kosilu se je pa pojavil en tak krvav izcedek, mislim da je to od pregleda.
Zanima me, koliko si ti krvavela po vag. pregledu.
Upam samo, da sem prav prebrala stara sporočila in da si bila to ti.

_____________________________

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 17:32:04   
krfjolca
Melita73, pri meni je krvavitev trajala kako urico, potem je izginilo. Bila je pa sveža kri, in kar precej je je bilo. V prvo se je pojavilo po spolnem odnosu (čeprav sva takoj prekinila, ker sva se ustrašila), v drugo pa po vstavitvi tampona (sem si hotela pozdravit izcedek z jogurtom). Po pregledu je pa bilo podobno, le da v drugo več sluzi, ker se mi je odluščil čep. Ginekolog je rekel, da je očitno od nizko ležeče posteljice, da zato pride do poškodbe, ni pa nič nevarnega, če tako hitro poneha.

Punce, ali vas že kaj obiski nadlegujejo? user posted image Pri nas je bil zaenkrat mir (razen babic in dedkov se ne moreva odkrižati, moja mami pride skoraj vsak dan - danes je ni bilo, jaz sem vsa srečna, ona me je pa že 2x poklicala, ker ima slabo vest user posted image ) Sem mislila, kakšen problem bo s taščo in tastom, sta pa našadva veliko hujša!
Pa za prihajajoči vikend se bojim, da bo noro. 3 obiski so se že najavili user posted image .


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 17:36:38   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Pa za prihajajoči vikend se bojim, da bo noro. 3 obiski so se že najavili user posted image .


Zakaj pa jim ne poveš, da rabite malo miru, da se navadite in ujamete ritem, pa ko boste pripravljeni jih boste obvestili? user posted image
Saj ni tako težko lepo povedat kaj in kako je na stvari.


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 17:46:35   
krfjolca
Saj smo jim, pa se njim zdita 2 tedna miru očitno čisto dovolj user posted image  user posted image . Mah, saj bomo preživeli. Mislim, da mi bo čez par tednov ravno tako v nadlego kot zdaj ... Samo upam, da se mi ne nalimajo z majhnimi frockoti tukaj.

Jaz sem pa jezna na tole vreme! user posted image Tako bi šla že rada z vozekom ven, pa nič ne kaže, da bi se kaj hotel sonček kazat v nadaljnih dneh ...


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 18:06:15   
Nogavica
Ojla, mamice!

Moram vas še tu malo pozdravit, ker je na "starem" forumu tako zatišje, odkar vas je večina že rodila. Upam, da se vam kmalu pridružim, ker sem pa zdaj že zelooo nestrpna.

Posredujem vam še pozdrave od matejke81, ki sporoča, da se z Zalo jutri vračata iz porodnišnice.

Lepo se imejte!

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 18:30:12   
Aja1
Krfjolca, tudi moja je v porodnišnci izgubila 300g. Jutri pride patronažna in jo bo zvagala. Upam, da napredujemo, čeprav me je tudi kar strah, kaj bo rekla. Sem pa ugotovila, da bo počasi verjetno treba dodajati mleko tudi čez dan. Prej sva se dojili 4 ure (ja, kar 4 z manjšimi premori po 5-10 minut)...pa kar ni zaspala. Sem ji pa dodala še po flaški (spila je 30 ml) in zdaj veselo spančka.

Mi je pa uspelo izčrati 10 ml mleka. user posted image  Ja, črpalka zdaj deluje, samo mlekca ni. user posted image  Pa full pijem in tudi več jem, ampak ne pomaga.

Punce, kako pa kaj vaši kg po porodu? Pri meni jih je ostalo še 5 (+ 15 jih je bilo, 10 jih je šlo že dol).

_____________________________




(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 18:37:55   
katy.25
krfjolca, kapljice sem kupila v lekarni pri Kranjskem orlu (v centru mesta) imenujejo se Gas Bimbi. Drugje jih nimajo. So pa edine, ki naši pomagajo. Po vsakem obroku ji dam dve kapljici z malo čaja po žlički in se potem tako lepo pokaka brez vsakih krčev.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 18:40:21   
katy.25
Kar se mojih kg tiče...hmmmm. Ko sem šla rodit sem jih imela +20, sedaj sem na +9. Ja upam da jih čimprej pokurim. Še vedno nosim nosečniške hlače drugih sploh ne upam probat.

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 19:27:37   
Capyka
Testiram....

user posted image

user posted image

_____________________________

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 19:28:27   
Capyka
Jupiiii dela! user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 19:42:16   
Anonimen
krfjolca ne vem, kako je pri tebi, ampak moje patronažne so super prijazne in simpatične in se zavedajo, da imamo pač začetne težave in da nismo rojene mame! Nima te kaj obsojati, lahko ti samo pove, kako delaj. Ti ji pa tudi po pravici povej, kako in kaj, če ne, ne bo vedela pri čem je.

Kar se pa obiskov tiče, jih pa kar odslovi. Pri meni so bili samo starši enkrat in enkrat najboljši prijatelj za 5 minut. Ostali pa odkrito rečem, da mi je ljubše, če z obiskom še malo počakajo in se vsi držijo. Jim pa pošljem slike, če se pritožijo, da bi radi samo pogledali otroka. Pa še to jim rečem, da če hočejo videti zbujenega otroka, naj pridejo ob 3h zjutrajuser posted image

Ne samo, da se meni niti pod razno ne da ukvarjati z njimi, gre tudi za vse bacile in viruse, ki jih prinesejo k tebi v stanovanje.

Kapljice, ki jih uporabljamo, so od gorenjskih lekarn in po moje kar pomagajo.

Kile... ahm... bila sem na +24, user posted image sedaj sem pa na +12, tako da ni takoooo hudo. Se tolažim.

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 20:57:35   
adelinna
Danes zvečer smo se pri nas spet kopali. Naša pikica blazno uživa v vodi. Potem je popila še iz druge dojke in nato sladko zaspala. Zdaj bo nekaj ur mir. user posted image

Pri nas smo se obiskom poskusili izogniti vsaj prva dva tedna, ker sem bila jaz še precej zanič zaradi CR. Potem pa se je moje stanje izboljšalo in sem lahko prišla do kuhinje in bila dlje časa pokonci. Tako da se je v zadnjih nekaj dneh zvrstilo kar nekaj obiskov. Pa se mi ne zdi, da bi motili naš ritem. Če je pikica lačna, se pač umakneve, podojive, previjeve in potem ali zaspi ali pa se pridruži dogajanju. Kar je krasno, ker če je podnevi pokonci, potem ponoči lepo spi. user posted image

Glede kilogramov sem pa na isti teži kot pred nosečnostjo. Ampak glede na moj trenutni apetit in moje obilne pojedine predvidevam, da se bom šele zdaj zares zredila. Se mi zdi, da sem še bolj lačna kot sem bila med nosečnostjo. user posted image


< Sporočilo je popravil adelinna -- 20.11.2006 20:58:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.11.2006 22:53:43   
viv_
Ojla punce!

Mi smo OK Tamala še vedno pridna, se pa pozna, čez dan je že precej več budna. To me sploh ne moti, dokler so noči mirne.

Obiskov je bilo ža kar nekaj, pa me niti ne motijo. Saj luštno klepetamo, pa je. Sva bila pa z mojim že na prvem žuru. Svakinja je imela 30 let, pa je povabila na zabavo. No, šla sva samo za eno urco, ta druga svakinja je pa prišla otroke pazit.

Ema79 - čaj lahko daješ, meni je patronažka celo rekla, naj ga kar malo dodam. Dajem ji pa od Hippa komarček, ki je primeren od prvega tedna dalje.

No, kopanje je bilo danes pri nas malo boljše. Patronažka kopa v banji, mi pa v čebričku. Tamala celo ni tulila, samo gledala je okrog, he he... Tokrat je bil jok, ko je šla ven iz vode.

Takole, malo poročanja... Grem počasi spat!

Čau čau

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 9:47:26   
krfjolca
katy.25, hvala, sem že poslala dragega ponje - jih je pa dobil tudi v Naklem v lekarni. Upam, da bodo pomagale. Menda lahko nekaj kapljic zmešaš tudi z olivnim oljčkom in masiraš trebušček.

Mi smo imeli nocoj že drugo noč super poštimano. Zbudil se je točno na 3,5 ure, pojedel in zaspal nazaj. Zaenkrat sicer še vedno po flaški, saj so moje bradavice živa rana in ga sploh ne morem priklopit, ker bi tulila od bolečine. Še s črpalko sem ful previdna, da ne bi preveč pritisnila.

Kopali se bomo pa jutri. Naša patronažna nad čebričkom ni navdušena. Tako da bova prvi mesec kopala v banjici (k sreči jo imava od svaka), potem pa v čebričku.

Glede kil: Jaz sem v porodnišnici izgubila 7 kg, doma pa do zdaj še 3. Ostaja jih še 4, pa mislim, da bodo šle kar hitro dol.


< Sporočilo je popravil krfjolca -- 21.11.2006 9:49:27 >


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 9:57:19   
Aja1
Mene pa bradavice full bolijo po uporabi črpalke user posted image   Delam kaj narobe? Danes sem si zjutraj pumpala mleko cca 15 minut in napumpala celih 20 ml. Čutim, da je v dojki še mleko...ampak zakaj ga črpalka ne potegne?

Danes pride patronažna. Kopali se še ne bomo, ker popek še ni suh. Jo bo pa zvagala. Upam, da lepo napreduje.

_____________________________




(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 10:33:04   
kaja11
Javljam se po še eni neprespani noči. Pokonci smo bili od 23.00 do 05.00user posted image . Mal sem začela razmišljat, da ga mogoče prebava matra. Do sedaj na to nisem pomislila, ker ne vpije kot zmešan, samo na izi teži in ne zaspi. A se Gas bimbi kapljice tudi v Ljubljani dobijo?? Sem že večkrat slišala, da so te najboljše. Ena kolegica mi je prinesla kapljice iz Avstrije, samo imajo tako grozen okus, da se je malemu zmešalo, ko sem mu jih dala.
Moje kg so zaenkrat še na istem kot po porodu.. +4g. V bistvu sem zadovoljna, da se nisem zredila, ker imam tak apetit, da bi lahko cel hladilnik naenkrat izpraznila. Ponoči pa iz samega obupa še piškote žrem. Če ne bomo kmalu začeli spat, mi bo dragi začel hladilnik zaklepat.


_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 10:38:38   
kaja11
Aja.... vaja dela mojstra. Črpalko sem pri Urbanu uporabila samo parkrat in si nikoli nisem načrpala več kot 50mluser posted image .... matrala sem se pa 1 uro...človek bi mislil, da nisem imela mleka. Fora je bila pa v tem, da sem malega dojila 14m, od tega 5.5m polno in nikoli nisva imela problemov. Izčrpat si pa pač nisem znala, tako da si prve pol leta sploh nisva kakšnega izhoda privoščila, ker mali umetnega mleka ni hotel piti, jaz si pa svojega nisem znala izčrpatiuser posted image

_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 11:39:06   
katy.25
Za tiste, ki vam ne gre črpanje si mogoče prej in vmes malo prsi zmasirajte. Meni pomaga. Imam pa od Welede olje prav za prsi, ki se lahko uporablja že od 38 tedna nosečnosti dalje.

Kaja11, če se Gas bimbi dobi v Lj ne vem imajo pa zares dobre stvari.  Mi je od brata punca ravno razlagala, da je mali nemiren ponoči in je od iste firme kupila kapljice za pomiritev in spanje. Pravi, da je sedaj bolje.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.11.2006 11:48:57   
urška76
Ojla mamice. Se samo na hitro oglašam, ker sem se na pričakovanjih preveč razpisala in se mi mala že počasi zbuja.
Midve sva Ok, danes ponoči je bila nenormalno pridna. Sva se dojili ob pol polnoči, potem ob pol petih in nato je spet spala do pol desetih.
Aja na črpalko se moraš navadit. Dobro je če si prsi vmes malo pomasiraš, če imaš občutek, da je v njih še mleko. Pa zdaj na začetku mleka še ni v hektolitrih, sploh, če ti mala prej je. pri Mihu sem se jaz presekirala in trpela, pa imela malega skoz na jošku, potem sem pa rekla kar je je, probala sem pa ni šlo, bomo pa dodajat začeli. In še v istem tednu sem imela mleka za izvažat. Bi komot še enega zraven dojila. Tako da samo ne se preveč sekirat, pa tudi če moraš dodajat ne pomeni da si slaba mami. Marsikatera ima tak občutek, ker dojenje tako zelo forsirajo. Sej je res dobro za naše user posted image  ampak, če je mamica znervirana, mu pa čisto nič ne koristi.
Pridne bodte, pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?