Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...kjer smo uživali 100 na uro.
pa čestitam

Zdaj grem pa perilo dat prat
,potem pa večerjo
,in potem samo še
in
.
, naj te tok ne skrbijo kg. Te pa čist razumem, kak je it na pregled. Jaz jih vedno slišim od G. Sem se kar navadla; saj nam hočjo sam dobr. Jaz sem na +16kg v 37 tednu. Mi je zdaj rekle, da kaka kila je tud v vodi k kar zatekam. Naš G prav, da je tam do 10kg normalno.
Je bilo prvič isto, ker sem zmeraj kakšni 2 kg manj povedala, potem sem pa k eni drugi šla na zadnji pregled, pa je sestra kar klicaj v materinsko napisala. Češ, da sem se kao 3 kg zredila v enem tedni. Sem se pa v resnici"samo" 1 kg.
Ne morem več
kako bo...
bom ostal tam kampirat spredaj v senci... Pa kar se iče pripravljenosti: sem samo sebe šokirala zadnjič kako mi je bilo vseeno glede poroda.... Po glavi mi je hodilo samo to da bo z
vse ok....