Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

O tem bom govorila, ko boste že vse rodile. He, he.
Saj zdej je že mal boljš, sam sem se pa na polcaja kar ornk spravla. Mi je čist vn udarl, da me gre zarad ene bedarije v tej vročini ustavljat. Nč bom že prežvela, sam čimprej moram pozabit na vse skupaj. K se skor zjokam, k pomislim, kaj bi vse za ta dnar kupla. Za konc sem se pa še z mojim skregala. Dans res ni moj dan. Komaj čakam, da pride mož iz službe, da Bena vzame, tak da bom jaz mal sama.
.
si bova privoščila. Sem kupila kar dvolitersko planico... Njami... No grem kar kuhat. Aja sončni žarek - sem ti čist ukradla idejo in kupila ananasov kompot
in tudi na en, dva, tri.
Antigona se je javila!!! Punca smo te že videle z Lukecom v naročju...
Zjutraj s takim veseljem prižgem rač. ..pa ni bilo nič novega za brat....
Sanjala sem, da bomo dobili punčko, pa da vidimo... Chips - če greš urejat papirje v Žalec ti nič ne zavidam, ker je ženska na sociali... Še izraza ne najdem zanjo. Bi z