Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ampak do takrat, ko bova šle rodit midve z Paštetko, jo bodo že imeli, kajne?!
obiskovala materinsko šolo, sem bila jaz edina med 20nosečnicami, ki me je zanimal porod v vodi in PCA
......pa smo bile čisto vse prvorodke in še nobena ni slišala za PCA

. Tako da ne bom predihaval popadkov in se ob tem probala spomniti svojega EMŠO ali bog ne daj moževega datuma rojstva...
. In zadnjič ga v trgovini vzamem ven iz škatle.....ni pretirano velik, kozmetiko pa tako že vso imam (smo še v materinski šoli dobili niveine mini paketke-take za na pot) in pri nas ga ima vsaka druga
Pa po moji oceni glih ni vreden tistih evrov
, torej če vzamem najcenejšga+poštnina pa pride okol 33 EUR...yeah right to pa ne
. Sm misnla da mam doma brusnični čaj, mam pa unga urološkega. Tistga res ne smeš pit v nosečnosti preveč, brusničnega pa lohk. Tko da mam zdele še eno urco pa še mal časa, da se spravm do lekarne po brusnični čaj. Pa se mi tooook ne da.
hvala Poopsie... To je bil tudi moj namen... Sem se sama nasmejala do solz...
imajo pa čuden kalkulator... mogoče je kak naslov pa jih kontaktiraj...
...
Nimaš kej, vse se sčasoma pokvar
hotel ven bo šel, pa brez panike... Sam bi bilo res fajn da počivaš, kljub ta mali