|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
6.8.2007 14:44:18   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Juhuuuuuuuu, mi smo doma.

Kaj več pa sledi v nadaljevanju .

MAša je za pojest

Dobrodošli domov in na RR nazaj...
Hočemo slikce!!!!!!!!!!!

Se podpišem pod tole...

Pa še tole me zanima, a si sploh pršla do PCA, al je Maša prej ven padla???

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
6.8.2007 14:45:50   
pajac
Ej a Sisy ni še nazaj... kaj zdaj dogaja...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
6.8.2007 14:48:33   
Antigona
Ej a Sisy ni še nazaj... kaj zdaj dogaja...

Mogoče je pa not ostala in so jo s tistimi paščki na mizo prvezal user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
6.8.2007 14:49:56   
*lenc@*
Pašteta, čau in srečno z družinico!
Če si le utrgaš min časa(ko ga boš mela), da mal napišeš izkušnjo s pca.
Maša je pa full lepo ime men!!!!! Čedalje bolj, pa mojmu ni...user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
6.8.2007 14:50:55   
*lenc@*
Ja, Sissy, kaj dogaja al nič?!
Janana, krasen deček....

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
6.8.2007 14:55:18   
Anonimen
Saj zaradi PCA sem tako hitro rodilauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5681
6.8.2007 14:56:09   
Antigona
Saj zaradi PCA sem tako hitro rodila

Superca!!! user posted image  user posted image  user posted image

Me ful veseli, da ni bilo tako kot prvič!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
6.8.2007 14:56:37   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Če bi imel Jan samo oškrbljeno,se sploh ne bi obremenjevala,ampak mu skoraj cela enka manjka,tako da ko kaj papca,samo z zadnjimi.Dobro da mu niso še trojkice ven pogledale,bi šle še tiste kvragu.Zgleda obupno,samo eno škrbino ima.

Bogi, kaj naj drugega rečem...

Mene je tud v vrtcu ena punčka porinla ko smo hodil po stolih in sem imela kar dolgo samo polovico enke (mogoče celo manj)...

A zobar pa vsaj za kamuflažo ne more nič narest?

Baje da nič.Sem preklicala enih zobarjev,pa vsi isto pravijo.Da je važno da ga vsaj ne boli.Ga bo pa konec meseca moj peljal še k eni zobarci,da bi mu vsaj drugo enko rešla,ker je tud bolj boga.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
6.8.2007 15:02:53   
Antigona
Baje da nič.Sem preklicala enih zobarjev,pa vsi isto pravijo.Da je važno da ga vsaj ne boli.Ga bo pa konec meseca moj peljal še k eni zobarci,da bi mu vsaj drugo enko rešla,ker je tud bolj boga.

Upam, da boste lahko kej zrihtal... Ja ni kej, teli mali vražički so hitri k strela, se sploh obrnt ne smeš.. Sploh če radi "preveč" raziskujejo...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
6.8.2007 15:04:32   
Antigona
Nič, zdele moram končati kosilo, prideta moja dva moška domov...

Se javim spet zvečer, ko bo šel mali mišek spat.

Janana, kot sem rekla lahko probaš vseeno poslat kako slikco na kateri se smeji če ti je drgač všeč, "digitalna temnica" dela čudeže... Sicer je jst ne znam glih tolk uporabljat k moj, ampak probam lahko vseen.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
6.8.2007 15:16:50   
Sisy
hej babe

evo mene,se oglašam direkt iz Postojneuser posted image Tale Postojnska porodnišnica je res moderna ratalauser posted image

Ja so me kr not obdržal-je moja G ugotovila da mam premal plodovnice...pa tlele so me tut pregledal pa praujo da sicer še ni razloga za alarm ampak da še mal kr počakam na opazovanju, da bo te dni enkrat,jutr pojutrišnjem...Mi ne bi radi kr sprožil s flašami,je bolš če se samo od sebe zaćne....

Sem šla pa prejle tut na wc,pa je blo že mal rjavkasto-rdečega izcedka 8predvidevam da ćem), vtrebuhu me tut po malem že "šrauflje" tko da sam molim da bom dobila svoje popadke...Dr.Likar je rekel da bo najbolš će mal še počakamo....

So pa vsi tlele tok prijazni da sem kar presenečena....Ko so me na oddelek sprejel sem rekla da me mal že zdej ćrvić pa so se sestre pa redstojnica začele hecat: a vam damo že kr zdele epiduralno user posted image user posted image user posted image jaja mene ste najdl tlele zezat, najbl prestrašenga angora zajca na svetu user posted image

me je pa strah za ****,priznam...no se še pol kej javm...

uživite

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
6.8.2007 15:28:28   
Anonimen
Takole je potekal moj porod z ultivo :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787&mpage=1&key=&#1744787

če katero zanima.

Slikic pa ne morem dat gor, ker mi šteka računalnik. user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5687
6.8.2007 15:32:00   
tonja
SISY, DRŽIM PESTI, DA BO ČIM PREJ STEKLO SAMO OD SEBE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Si pa res nobel, ko se lahko direkt od tam javljaš. Vem, da sem jaz v Ljubljanski pordnišnici kar malo pogrešala računalnik pa internet.

DEJ ŠE TI ZAME ENO PRSTEK STISN, DA BOM KMALU NA TEM KOT TI. user posted image

SREČNO  SISY!!!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
6.8.2007 15:52:45   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

hej babe

evo mene,se oglašam direkt iz Postojneuser posted image Tale Postojnska porodnišnica je res moderna ratalauser posted image

Ja so me kr not obdržal-je moja G ugotovila da mam premal plodovnice...pa tlele so me tut pregledal pa praujo da sicer še ni razloga za alarm ampak da še mal kr počakam na opazovanju, da bo te dni enkrat,jutr pojutrišnjem...Mi ne bi radi kr sprožil s flašami,je bolš če se samo od sebe zaćne....

Sem šla pa prejle tut na wc,pa je blo že mal rjavkasto-rdečega izcedka 8predvidevam da ćem), vtrebuhu me tut po malem že "šrauflje" tko da sam molim da bom dobila svoje popadke...Dr.Likar je rekel da bo najbolš će mal še počakamo....

So pa vsi tlele tok prijazni da sem kar presenečena....Ko so me na oddelek sprejel sem rekla da me mal že zdej ćrvić pa so se sestre pa redstojnica začele hecat: a vam damo že kr zdele epiduralno user posted image user posted image user posted image jaja mene ste najdl tlele zezat, najbl prestrašenga angora zajca na svetu user posted image

me je pa strah za ****,priznam...no se še pol kej javm...

uživite

oj...upam da pridem te  dni za tabo.Drži se.Aja, pa tale dr. Likar je super porodničar.Najbolje da danes rodiš,ko je on v službi.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
6.8.2007 15:54:19   
Sončni žarek
Tonja- a ti še tudi kar domauser posted image  A user posted image  že zdaj nič ne uboga mame?!

Sisy - držim pesti, da bo čimprej in ti pošiljam "protibolečinske user posted image user posted image user posted image "

Paštetka- me nisi hotela počakatiuser posted image Se bova pa spoznali z vozičkiuser posted image

Jaz sem tudi bila na pregledu in CTG-ju...vse OKuser posted image . Antigona mi je pa pokazalo 3x čez 80.....ampak nič čutila, je babica rekla, da ko bojo ta pravi popadki, da jih bom še predobro čutila. Imela pa sem tudi UZ (že sedmiuser posted image ) in tudi vse štima...očitno najina user posted image  še noče na ta svet.... Si jaz preveč želim in že nagajauser posted image ....
Je pa sedaj moj user posted image  tečnaril, ker spet visim na RR, pa sem mu rekla, da naj mi še ene stvari v shrambo prinese, pa še ene škatle mora preselit, pa se je obrnil in šel kar ležatuser posted image user posted image  mu je minila volja do računalnikauser posted image  sem se tako nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5690
6.8.2007 17:06:39   
kk133
Tonja, če si še v enem kosu...številko sem ti poslala.

lp

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
6.8.2007 17:38:24   
tia01
Sisy bravoooo!!!! Ne morm verjet, kar tm si ostala... Ful dobr. Joj komaj čakam da zvemo novičkeuser posted image . Enako velja zate Malapika!

Me pa ful zanima kakšna bo tvoja Sarči, Sisy. Tko da ne pozabi na slikice ko prideš domou. En protibolečinski user posted image za Sisy in pa eden za Malopikouser posted image !!!

Aja pa Push, Push, Push a ne Pajacuser posted image user posted image .

No jst sm bla tut na pregledu in se še nč ne dogaja. Mi je celo nardila ginekološki pregled, pa sm še čist zaprta, tko da zgleda ne bo nč prejuser posted image user posted image . Pa tut voda mi ni odtekla učer, k sm mal dvomla. Je nardila tist test. Ja nč bomo pa še dobrih 14 dni čakal a ne. Šment!!!

Janana - kok maš lepga Jana!! Ful je cukerček!!

Paštetka - hitr popravt računalnik, da se bomo pasle nad lepimi slikcamiuser posted image .

Tonja - ti pa tut javi, če boš jutr not ostala!!!

Vsem se že dogaja, sam men neuser posted image .

Antigona, dej ti tele mini popadke mal pospeš, da boš pršla za Sisy v Postojno in bosta skupi na dopustu.

Pajac - kaj ase midve zmenva da greva skupi rodit, sej boš v Lj. rodila a ne?? Sej bom jst mal pohitela, ti pa mal zavlačvala, pa bouser posted image user posted image user posted image . Bova mele vsaj družbo.

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
6.8.2007 18:15:12   
pajac
user posted image user posted image GO SISY, GO SISY!!! PUSH, PUSH..

To bo to, a ne... pa moram potem vsako jutro reč, da se nič ne dogaja... Danes pa kar dve v porodnišnico zginile...

Antigona, zbezaj tega Lukeca ven, ker ti bo sicer dolčas....

Tia zmenjeni sva, le da rajši ti pohiti, ker se meni zmeša po 17.8. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tonja.... joj dej pejd že enkrat rodit... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
6.8.2007 18:27:57   
Sisy
heeej evo opet mene user posted image

Tuki not čičam pa čakam, sam bog ve će se bo kej samo od sebe zaćel,kaže bolj slabouser posted image Sam upam da ne bom tlele ene sto let preden se kej spomnijo z mano nardituser posted image vizita dons je zgledala nekak tkole: a ste v redu? jaaa,kdaj ste mela rok? ućeri.....vas kej šraufa? neeeeee in lepo se mejte....hm, JST HOĆM RODITuser posted image

Ja Dr.Likar je res zakon,ful prijazen,sam žal danes nić ne bo,pravi da kr lepo poćakmo će se bo kej samo zaćel dogajat,baje so uni umetni popadki tko na "suho", brez da si odprt ceuuser posted image Ne hvala, ampak sto let pa tut ne bi visela tuki notr...

Drgać pa mam dve ful kul cimre, mal ćvekamo,šetkamo okol,dremamo,jemo-večerja je bila zelo okusna...in to je to....K sreć mam eno cimro k je glih tak zajc k jst in jo je tut strah za ponort....Pol si pa mal jamravauser posted image

Drgač pa Antigona-te ćakam će si z Lukijem premislta pa vseen prletita..Ena cimra gre jutr domov pa šparam postlo zate "sa pogledom na zelenilo"user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
6.8.2007 18:33:09   
Sisy
aja pozabla sm še tole napisat....

Dons na UZ so ocenil da ima Sara trenutno 3400g in 34 obseg glave...Torej le ni taka "velikanka" kot so me strašil user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
6.8.2007 18:34:44   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

DEJ ŠE TI ZAME ENO PRSTEK STISN, DA BOM KMALU NA TEM KOT TI. user posted image

že stiskam,že stiskam user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
6.8.2007 18:46:31   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Tonja- a ti še tudi kar domauser posted image  A user posted image  že zdaj nič ne uboga mame?!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
6.8.2007 18:49:46   
tia01
Sisy - a tm mate kr internet na raspolago al kaj?? To pa je ena fajn porodnišnca!! Res dobr ej. Sploh ne morm verjet da boš kmal spoznala Sarči... Sm tok vesela, skor tko k da bi šla jst rodituser posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
6.8.2007 18:51:11   
tia01
Pajac - no jst se bom na vse pretege trudla pohitet, sam ne vem če bo kej od tega. Držim pesti da bova skupi v sobcahuser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
6.8.2007 18:52:42   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Tonja.... joj dej pejd že enkrat rodit... user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jutri vam pa sporoči moj mož, če me bojo not obdržal; aja al pa če jaz pošljem eni sms, ker sem mojga možička čist okupirala z deli, ki jih mora narest; sem mu cel spisek napisala - to je pa zato ker imam preveč časa user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?