Antigona
|
SE vam javljam še pred jutrišnjim odhodom v porodnišnico. Grem na pregled in amnioskopijo. Če se jutr nič ne javim,držte pesti. Javim k rodim, mam cifro! V KR po moje še nimajo računalnikov kot sissy v PO. Mam knjigo za sabo Dojenje in materinstvo iz srca, če me slučajno zadržijo not, pa da neb še rodila, da si mal čas krajšam. To knjigo nam je priporočila v materinski šoli. SE kera strinja, da je ql? Sž, dogaja??!!! Pašteta, pohvaljena, da maš po tako kratkem času po porodu že cajt spremljat RR-ultiva je res +vplivala nate. Antigona-pr teb mam felling, da full rada in dobr kuhaš. Vedno kaj dobrega omeniš. DRgač pa nisem zdele nič kaj sproščena. Mogoče je to najina zadnja skupna singlska noč... mešani občutki čist... noro. Ma pozitivno mormo gledat na vse naprej in tako bo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni časa za melanholijo, strah... DEjstvo pa, da sprememba bo, očitna! Pajac, potrdilo še ni poteklo ne? Sissy, drž se in še malo potrpi... Ne obupaj Bejbe, mam občutek, da se poslavljam od vas... Pa ne za dolgo. Pa vsem "avgustovskim bejbam" želim pošiljam (saj smo v pujsovem letu za srečo !!!!!!!) GReva zdaj z na pijačo, prav paše mi, nisem še nič zaspana. Čaw in mirno noč!!! Lenča drži se!!! Bom držala pesti, da že jutri rodiš. Je lep datum, kot sem že prej napisala... Pa še rešena bo tega trebuha. U glavnem, naj ti bo tako izi kot je blo paštetki in čim prej nam sporoči lepo novico. Potem se pa lepo cartajte!!! Glede knjig pa jaz priporočam dve, obe od Elizabeth Pentley in sicer prva pride prav že sedaj oz. ko bo dojenček doma, to je Otroško spanje, brez joka v sanje (upam da nisem falila točnega naslova, je že dolgo nisem prebrala, sem rekla jo moram sedaj še enkrat), druga me je pa tako navdušila, da sem jo kupila in sicer Z otrokom lahko sodelujete. Ma ful dobre nasvete... U glavnem sta obe knjigi res zakon... Vsaj meni.