|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
8.8.2007 21:59:07   
mojca 32
da ful tišči boli peče ....... saj ne vem več kaj je vse narobe pa še danes sem čisto brez volje

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
8.8.2007 22:02:17   
mojca 32
a že vse spite jaz sem se pa spravla za računalnik ravno zato da ne tuhtam na to kaj mi fali

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
8.8.2007 22:04:37   
pajac
saj sem tukaj sam še nekaj šnjofam okoli..

Mogoče pa se je kaj začelo user posted image user posted image user posted image .. saj bom še tukaj tako da kar... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
8.8.2007 22:05:44   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Mam še par stvari za naredit pred porodom, predvsem se naspat...

Ja to je predvsem zaželjeno...
Če ne prej se bom jst naspala v Postojni, zdej me preveč trebuh ovira ...

jutri ali nocoj??
Lahko tudi nocoj, jst sem čist za user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
8.8.2007 22:06:35   
pajac
A misliš da naša Mojca 32 tudi ma namen nocoj v Rim???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
8.8.2007 22:07:39   
Antigona
Ne, ne spimo še... No vsaj jst ne. Sem pa pridna, pa za mojga spet en album sestavljam v power pointu...

Pol pa vmes mal RR čekiram in pridno poste nabiram. Da prehitim Sisy in April ter si prislužim eno, pardon dve čokoladni tortici user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
8.8.2007 22:07:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

da ful tišči boli peče ....... saj ne vem več kaj je vse narobe pa še danes sem čisto brez volje

To da si brez volje je tudi malo vreme krivo... samo ostalo bolj kaže na to da se bo nekaj začelo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
8.8.2007 22:07:45   
mojca 32
pojma nimam trebuh je trd ko kamen
ja začelo kaj pa vem moj pravi da naj počakam vsaj do 15 pol pa kar je vs na trnih kaj je sedaj to tak da mu ne upam več nč jamrat kaj mi fali da res ne bo revež čisto zmeden ma zjutraj službo ha ha ha

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
8.8.2007 22:09:00   
Antigona
A misliš da naša Mojca 32 tudi ma namen nocoj v Rim???

Bi čist znal bit. Sploh če ma filing k da jo tišči kakat, ampak ne... To je ponavad sicer šele proti koncu poroda, ampak sem ravno te dni na eni temi brala, da jo je ves čas popadkov "kakat" tiščal...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
8.8.2007 22:09:09   
*lenc@*
user posted image user posted image SE vam javljam še pred jutrišnjim odhodom v porodnišnico. Grem na pregled in amnioskopijo. Če se jutr nič ne javim,držte pesti. user posted image user posted image user posted image Javim k rodim, mam cifro!
V KR po moje še nimajo računalnikov kot sissy v PO.user posted image user posted image user posted image
Mam knjigo  za sabo Dojenje in materinstvo iz srca, če me slučajno zadržijo not, pa da neb še rodila, da si mal čas krajšam. To knjigo nam je priporočila v materinski šoli. SE kera strinja, da je ql?
Sž, dogaja??!!!
Pašteta, pohvaljena, da maš po tako kratkem času po porodu že cajt spremljat RR-ultiva je res +vplivala nate.
Antigona-pr teb mam felling, da full rada in dobr kuhaš. Vedno kaj dobrega omeniš.

DRgač pa nisem zdele nič kaj sproščena. Mogoče je to najina zadnja skupna singlska noč...user posted image user posted image mešani občutki čist... noro. Ma pozitivno mormo gledat na vse naprej in tako bo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni časa za melanholijo, strah...
DEjstvo pa, da sprememba bo, očitna!
Pajac, potrdilo še ni poteklo ne?
Sissy, drž se in še malo potrpi... Ne obupajuser posted image user posted image user posted image

Bejbe, mam občutek, da se poslavljam od vas... Pa ne za dolgo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem "avgustovskim bejbam" želim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (saj smo v pujsovem letuuser posted image za srečo !!!!!!!)

GReva zdaj z user posted image na pijačo, prav paše mi, nisem še nič zaspana.
Čaw in mirno noč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
8.8.2007 22:09:51   
pajac
Jaz se pa izogibam datuma za katera sta mami in sestra stavili (sestra 07.08 - že mimo mami pa 11.08...), da bo dan D.. potem poerbam ves sladoled.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mljac...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
8.8.2007 22:10:43   
mojca 32
ja pa še to pred 14 dnevi se mi je fuul dogajal pol se je umirilo sedaj pa ???????????? kaj pa vem nč nočem velik razmišlat da je to to ker po moje bom še kr ČAKALA PA ČAKALA 
mislim da je vse skup spet mal lažno in se bo zopet vse umirilo skrbi me samo to ker sem že skor 3 cm odprta

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
8.8.2007 22:13:02   
pajac

pojma nimam trebuh je trd ko kamen
ja začelo kaj pa vem moj pravi da naj počakam vsaj do 15 pol pa kar je vs na trnih kaj je sedaj to tak da mu ne upam več nč jamrat kaj mi fali da res ne bo revež čisto zmeden ma zjutraj službo ha ha ha

po moje ne bo 15. ...ti kar preveri če ima
poln tank za nocoj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
8.8.2007 22:14:55   
pajac

ja pa še to pred 14 dnevi se mi je fuul dogajal pol se je umirilo sedaj pa ???????????? kaj pa vem nč nočem velik razmišlat da je to to ker po moje bom še kr ČAKALA PA ČAKALA 
mislim da je vse skup spet mal lažno in se bo zopet vse umirilo skrbi me samo to ker sem že skor 3 cm odprta

Tega bi mogla biti vesela!!! Ula sam pade ven...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
8.8.2007 22:16:19   
mojca 32
po moje ne bo 15. ...ti kar preveri če ima poln tank za nocoj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha  ta je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala bogu do trboveljske porodnišnice nimava deleč čeprav je zadnič kolegico komaj njen pripeljal rodit

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
8.8.2007 22:17:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

user posted image user posted image SE vam javljam še pred jutrišnjim odhodom v porodnišnico. Grem na pregled in amnioskopijo. Če se jutr nič ne javim,držte pesti. user posted image user posted image user posted image Javim k rodim, mam cifro! Go Lenča, Go Lenča!!!!
V KR po moje še nimajo računalnikov kot sissy v PO.user posted image user posted image user posted image
Mam knjigo  za sabo Dojenje in materinstvo iz srca, če me slučajno zadržijo not, pa da neb še rodila, da si mal čas krajšam. To knjigo nam je priporočila v materinski šoli. SE kera strinja, da je ql? Kaj pa praviš na gospodara prstanov?? user posted image user posted image user posted image user posted image
Sž, dogaja??!!!
Pašteta, pohvaljena, da maš po tako kratkem času po porodu že cajt spremljat RR-ultiva je res +vplivala nate.
Antigona-pr teb mam felling, da full rada in dobr kuhaš. Vedno kaj dobrega omeniš.

DRgač pa nisem zdele nič kaj sproščena. Mogoče je to najina zadnja skupna singlska noč...user posted image user posted image mešani občutki čist... noro. Ma pozitivno mormo gledat na vse naprej in tako bo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pajac, potrdilo še ni poteklo ne? Ni poteklo, sem pa rekla danes, da jih bom nazaj jemala če nem bodo pisale
Sissy, drž se in še malo potrpi... Ne obupajuser posted image user posted image user posted image

Bejbe, mam občutek, da se poslavljam od vas... Pa ne za dolgo.user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pestiiiiii....

Pa vsem "avgustovskim bejbam" želim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (saj smo v pujsovem letuuser posted image za srečo !!!!!!!)

GReva zdaj z user posted image na pijačo, prav paše mi, nisem še nič zaspana.
Čaw in mirno noč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
8.8.2007 22:18:16   
mojca 32

Ula sam pade ven...

iz tvojih ust v dejanje ha ha ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
8.8.2007 22:20:26   
Antigona
SE vam javljam še pred jutrišnjim odhodom v porodnišnico. Grem na pregled in amnioskopijo. Če se jutr nič ne javim,držte pesti. Javim k rodim, mam cifro!
V KR po moje še nimajo računalnikov kot sissy v PO.
Mam knjigo za sabo Dojenje in materinstvo iz srca, če me slučajno zadržijo not, pa da neb še rodila, da si mal čas krajšam. To knjigo nam je priporočila v materinski šoli. SE kera strinja, da je ql?
Sž, dogaja??!!!

DRgač pa nisem zdele nič kaj sproščena. Mogoče je to najina zadnja skupna singlska noč... mešani občutki čist... noro. Ma pozitivno mormo gledat na vse naprej in tako bo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pajac, potrdilo še ni poteklo ne?
Sissy, drž se in še malo potrpi... Ne obupaj

Bejbe, mam občutek, da se poslavljam od vas... Pa ne za dolgo.

Pa vsem "avgustovskim bejbam" želim pošiljam (saj smo v pujsovem letu za srečo !!!!!!!)

GReva zdaj z na pijačo, prav paše mi, nisem še nič zaspana.
Čaw in mirno noč!!!

Lenča drži se!!!

Bom držala pesti, da že jutri rodiš. Je lep datum, kot sem že prej napisala...
Pa še rešena bo tega trebuha.

U glavnem, naj ti bo tako izi kot je blo paštetki in čim prej nam sporoči lepo novico.

Potem se pa lepo cartajte!!!

Glede knjig pa jaz priporočam dve, obe od Elizabeth Pentley in sicer prva pride prav že sedaj oz. ko bo dojenček doma, to je Otroško spanje, brez joka v sanje (upam da nisem falila točnega naslova, je že dolgo nisem prebrala, sem rekla jo moram sedaj še enkrat), druga me je pa tako navdušila, da sem jo kupila in sicer Z otrokom lahko sodelujete. Ma ful dobre nasvete... U glavnem sta obe knjigi res zakon... Vsaj meni.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
8.8.2007 22:21:34   
pajac
Vidiš takoj si boljše volje.... Sam resmalo svojemu omeni... da ne bo preveč presenečen.. user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
8.8.2007 22:25:03   
mojca 32
ja pajac sej sem mu sam ga nočem preveč ker revež ne bo pol nič spal  ko vem da bo vs na tirnih  veš je reku da gre zraven ( pri prvemu ni šel) tak da vem da bo mal treme pa panike

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
8.8.2007 22:26:34   
pajac
torej bo user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
8.8.2007 22:27:39   
mojca 32
torej bo

TOČNO TAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
8.8.2007 22:28:14   
pajac
Mene je zaradi "sinočnih avantur" moj ves dan klicaril da vidi kako sem... pa zdaj ves večer trebušček boža, pa sprašuje kako sem...

Paše... user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa dela pogumen.. bomo videli...

Kaj tvoj bo prerezal popkovino????user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
8.8.2007 22:30:23   
mojca 32
ja vem kako je to mene tud je pa panika če ga jaz pokličem ker misli da je treba kr it ha ha ha sin pa ravno tako sam pri njem je pa tako da ko ga moj pokliče je prvo vprašanje A JE MAMI V BOLNICI ( je na morju z babico in dedotom)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
8.8.2007 22:31:58   
mojca 32
Kaj tvoj bo prerezal popkovino????

izjavil je da bo
user posted image user posted image user posted image user posted image če ne bo po tleh padu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?