|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
9.8.2007 0:40:46   
tia01
Pajac - kaj še vedno gor počneš?? Vidm te da si gor...user posted image user posted image
A te kaj zvija pa ne morš spat?? Al je tebe tut netopir obiskal?user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
9.8.2007 4:33:58   
Petjana
Vidim,da ste vse srečnice in ponoči spite...mene nič ne matra,samo spat pa ne in ne.
Sisy, če boš zjutraj kaj na rr sporoči kdaj boš naslednjič....te morm za uslugo prosit.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
9.8.2007 4:49:59   
Anonimen
Ej Jananauser posted image  a ne spišuser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6053
9.8.2007 7:20:51   
mojca 32
tak da se vam javim jaz sem še kar tle
včeraj je bilo tak kot sem rekla vse LAŽNO sicer pa sej prav ker v soboto grem v izolo in naj kar počaka še malo vsaj do nedelje ha ha ha ravno ubogala me bo ha ha ha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
9.8.2007 7:34:39   
April
Dobro jutro,

spet nč novga.user posted image  Kaj je to zdaj, nas je še tok, da bi bla lahko vsak dan kakšna lepa novička.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
9.8.2007 8:47:14   
Antigona
Vidim,da ste vse srečnice in ponoči spite...mene nič ne matra,samo spat pa ne in ne.
Sisy, če boš zjutraj kaj na rr sporoči kdaj boš naslednjič....te morm za uslugo prosit.

Janana če je kaj takega da rabiš prej, ti dam njeno telefonsko, ti sam poklič... Pa ji magari pol SMS pošlji...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
9.8.2007 8:49:07   
Antigona
A ja, drgač pa dobro jutro!

Mojga "zaenkrat" malega miška sem odpravla na počitnice in danes mi je bilo pa kr malo hudo. Ne vem zakaj... Mogoče zao, ker verjetno ko ga naslednjič vidim ne bo več edini... Hmmmmmmmm, kdo bi nas razumel. Po eni strani komaj čakam da grem rodit, ampak potem ne bomo več trije ampak štirje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
9.8.2007 8:58:20   
Sončni žarek
Pozdrav tudi od mene.....in seveda user posted image user posted image user posted image  za vse.....

Ni več jutro, ker že od 7 letam po hiši in sem tudi prebrala vse za nazaj-je bila nočna smena pridnauser posted image .....Sem pa ponoči spet slabo spalauser posted image -se samo premetavala.....pa žejna...pa bolečine...... Sicer pa: danes sem naponila 39t in jamram?! Sedaj mi je že dovoljeno neuser posted image ...sploh ne morem verjeti -še 1teden do predvidenega datuma......joj, že komaj čakam, da bom držala v rokah našo EVO ali NIK-a...user posted image  pa upam, da ne bo potrebno več dolgo časa čakati......

Sisy- a je kaj novega? Prepričana sem, da ni več daleč, ko boš cartala Saro...ali pa jo mogoče žeuser posted image

Antigona, Janana- še doma, ali že v Postonjski P.....

Tia, Pajac- priprave se začnejo jutriuser posted image  A si bomo kakšen datum izbrale? Kdaj pa imata kaj ponovne preglede?

Paštetka- ne, včeraj nisem bila v tvojem kraju, ampak v Ljutomeruuser posted image  Sem pa v ponedeljek čakala 2uri v P na zdravnika in sem res mislila iti gor na oddelek pogledat,če si še tam....sam me je moj prepričal, da se to ne spodobi-praznih rokuser posted image  A mi  lahko pošlješ geslo, da vidim tvoja dva zakladeka?

Mojca- se še kaj dogaja danes ali nič večuser posted image
****- ne prehitevaj datumov........ 

Ja, pa Mony- danes bi naj bil tvoj dan Duser posted image  Se kaj dogaja?

Nič, grem malo v vodoravni položaj,ker se mi ful spi..... danes ne bom doma nič delala...bom kar lenarilauser posted image ...

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 9.8.2007 9:00:15 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
9.8.2007 9:27:29   
Talika19
Živjo vsem! Čestitke vsem novim dojenčkom in staršem.
Včeraj je moral bit res en čuden dan in nekaj v zraku. Da vam povem mojo celodnevno štorijo. Najprej zvečer nisem mogla zaspat (nič matralo, samo zaspat ne), sem šla na računalnik in kot zakleto internet ni delal, tako, da sem igrice igrala do 1h. Pol sem zaspala in zjutraj ustala ob 7. Sem šla avto registrirat in me niso spustili čez (kao plini niso ok) user posted image .
Pregled sem imela ob 10h pa so rekli naj pridem 1h prej, da grem na CTG. Hodim v LJ-leonišče. Že v sprejemni me je šokiralo...mi je rekla, vi ste pa naročeni ob 12:30.... Kako?? ne... ob 10:00 imam napisano v materinski. No pa grem na CTG, sem bla takoj na vrsti (popadkov nič, mali tako poskakoval, da sem mislila, da bo vse kable dol vrgel). Pol pa grem v laboratorij in takrat se je začelo. Sem hotla dat vodo in ni šlo nič ven. Pa jaz ko sem vs čas na wc-ju, pa ful pijem. Spila sem en liter vode in še kar nič Sem spravla za en cel prst vode. user posted image  Je rekla sestra da bo dovolj. Je pa mela ena druga iste probleme (se že od zadnjič poznava). No potem pa mi čakamo, čakamo....Pol pa zvemo, da te G sploh ni (ker so danes zvedli, da je v ambulanti v NMuser posted image . No potem je prišla ena druga in smo mislil, da zdej pa bo. Ampak smo še kar čakali. Pol sem zvedla, da je bla tud ona druga naročena ob 10h, v ambulanti pa so ji rekli, da je bla naročena ob 13h ???!!! Noro. V glavnem jest sem šla od doma brez zajrtka (ker drugač imam preveč cukra v urinu), brez kave!!!, in se mi je že kar bledlo. Pritisk 95/60. No končno sem bla na vrsti in celi 2min bla pri G, ki je samo nekaj pisala in me malo spraševala in rekla, če 1 teden se vidmo. Ko sem se uspela naročit za drug teden, je bla ura 14h. Celih 5 ur sem bla tam.user posted image user posted image  
Seveda sem bla prepozna za kavico za katero sem bla zmenjena s kolegico in njenim 7mesuser posted image . No po mukah sem našla en sendvič, ki mi je kar od deleč padel v želodec. Pol pa sem šla v KR, kjer se je moj zmenil z enim avtomehanikom in je peljal tam avto na tehničnega. In glej ga zlomka, tam a brez problemov. Noro. Hvala bogu!!! Doma sem samo še spekla lazanjo (narejeno že od včeraj) in padla na kavč. Glavo sem imela kot zombi. Čist sem bla preč. Takega dne pa še ne. No pa vidim, da je blo res nekaj v zraku.
Pa dobra novica: moj dragi se je sam ponudil, da bo pomil posodo; a si morte mislit. user posted image user posted image
Danes sem pa kot nova!!!user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
9.8.2007 9:44:42   
Antigona
Joj Talika men bi se kr strgal da bi tolk trajal... Pr men se je sam 2x zgodil da sem čakala več kot eno uro, pa še takrat sem bla že tečna ko pes user posted image .

En user posted image  zate!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
9.8.2007 9:57:40   
Talika19
No tle je čist normalno, če si v 2-3 urah konc. Noro, pa še tiste neudobne lesene klopi imajo. Ful primerne za nosečnice. Sva se z uno hecali, ko bi vse to vsaj malo pospešilo porod, pa žal na to ne vpliva. Našim user posted image  je čist vseen a je notri ko sem jest doma al pa v čakalnici.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
9.8.2007 10:23:18   
Antigona
Ooooooo punce ste se zbudile?

Sisy a že kej dogaja??? Poročaj, hitro....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
9.8.2007 10:31:13   
April
Midva sva ravnokar nazaj, sva bila v BC. Tamal si je Nodija priboril, pa je spet šlo 20 evrov.user posted image  No vsaj všeč mu je. Ampak vidim, da kmal ne bom več hodila s tavečjim tja, kjer so igrače.user posted image

Zdaj pa sam še makarončke skuham, potem ga bom pa počas dala spat. Je danes spet sam 9 ur spal, zato pa zdaj revček tečnari.

Jaz imam ob sedmih pregled, tokrat zadnjič pri moji g. Me prav zanima, če se že kaj premika, al bomo spet čez rok.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6063
9.8.2007 10:43:59   
mony5
Mony se javlja, ja danes imamo "kao" rok ampak nič ne kaže da bi šli v P! Sej dol tišči, pa pritiska, ampak popadkov pa nobenih. Še user posted image  se skoraj nič več ne premika, tako da vedno upam no mogoče se bo pa začelo potem pa spet nič.

April jst mam tud danes zadnjič pregled pri najini G ampak mislim, da bom potem drug teden hodila še k Rojnikovi (pregled pa imam ob dveh, tako da grem tja in nazaj peš pa mogoče še kaj pospešim, k bi vsaj)!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
9.8.2007 10:49:13   
mony5
No da vam sporočim novice od naše Sisy. Me danes kliče, da se je pri njej začelo, da je dobila tableto za popadke in mehčanje mat.vratu, ker ima zelo malo plodovnice in tudi Sarči ni več dobro v njenem trbuščku, tako da čaka da jo v par urah zvije in gre lahko v porodno rodit. Pa da jo je "strah k svina", ampak da mora njena Sarči ven. Tako da bo danes najverjetneje srečna mamica postala (pa še na tako lep datum, pa še na moj PDP)!!!user posted image user posted image user posted image  
Držte pesti in ko bo kaj novega nam bo to tudi sporočila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
9.8.2007 10:52:53   
mony5
Joj Talika si bla še dobra, da nisi popizdila in jih malo nahrulila!

Antigona a si še doma?

Sončni žarek mislim, da bom kar Pajac pa Tio pa še katero počakala, da bomo skupaj v lj. porodnišnici!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
9.8.2007 10:57:23   
mony5
No jaz vas za nekaj urc zapuščam, ker grem v center na kavico potem pa še do G in bom doma šele popoldne in vam potem sporočim, če bo kaj novega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
9.8.2007 10:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

No da vam sporočim novice od naše Sisy. Me danes kliče, da se je pri njej začelo, da je dobila tableto za popadke in mehčanje mat.vratu, ker ima zelo malo plodovnice in tudi Sarči ni več dobro v njenem trbuščku, tako da čaka da jo v par urah zvije in gre lahko v porodno rodit. Pa da jo je "strah k svina", ampak da mora njena Sarči ven. Tako da bo danes najverjetneje srečna mamica postala (pa še na tako lep datum, pa še na moj PDP)!!!user posted image user posted image user posted image  
Držte pesti in ko bo kaj novega nam bo to tudi sporočila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Sisy, končno!!! Le pogumno, držimo pesti zate in za Sarčiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa naj bo hitro in sladkouser posted image ....sem čist neučakana..upam, da kmalu sporočišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6068
9.8.2007 11:05:08   
Sisy
evo dobila tabletko pred dvemi urami...deluje še nč...jst pa na net user posted image budala ne user posted image user posted image

Je pršu glih Merlo okol pa vprašu: a že kej ščipa? Jst pa :NEEEEEuser posted image Pol me pa še Grmek upraša: kaj pa vi tko vnet iščete po internetu?user posted image

U glavnem,praujo da loh tole tut traja, eno punco je zanč po tableti zvil šele zvečer, dobila jo je pa zjutri.....

Lenča-držim pestiuser posted image

Antigona-dej kr pot pod noge jst sm že u nizkem štartuuser posted image

Janajana-ne vem če bom še kej na netu, loh mi pa sms pošlješ.....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
9.8.2007 11:08:46   
pajac
Sisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image za čimprejšnje popadke, in odpiranje ter uspešno EA ter hitro crkljanje s Saro... in... kaj naj vse naštevam.. bo zmanjkalo prostora na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
9.8.2007 11:15:13   
pajac
Danes sem se pa naspala, samo....

Sitna sem za pouser posted image pa ne vem zakaj... nekaj me grlo matra.. tako čisto na malo peče.. pa moj user posted image mi je rekel da sem proti jutru smrčala kot pravi moški user posted image user posted image user posted image

No mogoče bo kasneje minilo... sem pa pridna glede statistike, ki jo delam.. user posted image (če odštejemo, da bi lahko bilo gotovo pred parimi meseci..) in bom danes ali pa jutri končala... YES!!!

Občasno me mal ščipne spodaj v trebuhu, nato me pa spuca .. potem pa mine..

En "mejčkan" imam poln kufer vsega.. saj vem da mi bo žal, ko ne bo več brcik v trebuhu, sam se ne morem našimat v nobenem položaju ...

A je vreme danes takšno ali sem pa samo jaz takšna???

Srečno na pregledih pa na raport tiste, ki ste že nazaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
9.8.2007 11:26:22   
April
Mony, a je tebe pred enim tednom g  pregledala, če si že kaj odprta?

Sisy, srečno!user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
9.8.2007 11:27:45   
April
Zdaj se nam mora pa enkrat mala pika kmal javit. Najbrž bo kmal z bebo doma.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
9.8.2007 11:29:40   
April
Sisy, ti pa si faca, da tkole na netu visiš. No ti vsaj cajt  hitro mine. A je tvoj že v pripravljenosti, da ga pokličeš al je kar s tabo?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
9.8.2007 12:29:29   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

evo dobila tabletko pred dvemi urami...deluje še nč...jst pa na net user posted image budala ne user posted image user posted image

Je pršu glih Merlo okol pa vprašu: a že kej ščipa? Jst pa :NEEEEEuser posted image Pol me pa še Grmek upraša: kaj pa vi tko vnet iščete po internetu?user posted image

U glavnem,praujo da loh tole tut traja, eno punco je zanč po tableti zvil šele zvečer, dobila jo je pa zjutri.....

Lenča-držim pestiuser posted image

Antigona-dej kr pot pod noge jst sm že u nizkem štartuuser posted image

Janajana-ne vem če bom še kej na netu, loh mi pa sms pošlješ.....

NO pa so ti dal tega  user posted image .   Samo upaj,da bo  hitro delovala,da se ne boš  cel dan odpirala. Meni je  prijela že po eni uri.
Veš kaj sem mislila,če prideš še kaj  na RR, če bi lahko  pogledala,če kje piše ali vprašala,kdo  od  ginekologov dela v  nedeljo in ponedeljek. Če bi  bil v  nedeljo Likar, bi se šla raje takrat  pokazat.
Če pa  danes rodiš, pa veeeeeeliko  sreče. Boš šla  ravno domov,ko jaz pridem  noter.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?