Talika19
|
Živjo vsem! Čestitke vsem novim dojenčkom in staršem. Včeraj je moral bit res en čuden dan in nekaj v zraku. Da vam povem mojo celodnevno štorijo. Najprej zvečer nisem mogla zaspat (nič matralo, samo zaspat ne), sem šla na računalnik in kot zakleto internet ni delal, tako, da sem igrice igrala do 1h. Pol sem zaspala in zjutraj ustala ob 7. Sem šla avto registrirat in me niso spustili čez (kao plini niso ok) . Pregled sem imela ob 10h pa so rekli naj pridem 1h prej, da grem na CTG. Hodim v LJ-leonišče. Že v sprejemni me je šokiralo...mi je rekla, vi ste pa naročeni ob 12:30.... Kako?? ne... ob 10:00 imam napisano v materinski. No pa grem na CTG, sem bla takoj na vrsti (popadkov nič, mali tako poskakoval, da sem mislila, da bo vse kable dol vrgel). Pol pa grem v laboratorij in takrat se je začelo. Sem hotla dat vodo in ni šlo nič ven. Pa jaz ko sem vs čas na wc-ju, pa ful pijem. Spila sem en liter vode in še kar nič Sem spravla za en cel prst vode. Je rekla sestra da bo dovolj. Je pa mela ena druga iste probleme (se že od zadnjič poznava). No potem pa mi čakamo, čakamo....Pol pa zvemo, da te G sploh ni (ker so danes zvedli, da je v ambulanti v NM . No potem je prišla ena druga in smo mislil, da zdej pa bo. Ampak smo še kar čakali. Pol sem zvedla, da je bla tud ona druga naročena ob 10h, v ambulanti pa so ji rekli, da je bla naročena ob 13h ???!!! Noro. V glavnem jest sem šla od doma brez zajrtka (ker drugač imam preveč cukra v urinu), brez kave!!!, in se mi je že kar bledlo. Pritisk 95/60. No končno sem bla na vrsti in celi 2min bla pri G, ki je samo nekaj pisala in me malo spraševala in rekla, če 1 teden se vidmo. Ko sem se uspela naročit za drug teden, je bla ura 14h. Celih 5 ur sem bla tam. Seveda sem bla prepozna za kavico za katero sem bla zmenjena s kolegico in njenim 7mes . No po mukah sem našla en sendvič, ki mi je kar od deleč padel v želodec. Pol pa sem šla v KR, kjer se je moj zmenil z enim avtomehanikom in je peljal tam avto na tehničnega. In glej ga zlomka, tam a brez problemov. Noro. Hvala bogu!!! Doma sem samo še spekla lazanjo (narejeno že od včeraj) in padla na kavč. Glavo sem imela kot zombi. Čist sem bla preč. Takega dne pa še ne. No pa vidim, da je blo res nekaj v zraku. Pa dobra novica: moj dragi se je sam ponudil, da bo pomil posodo; a si morte mislit. Danes sem pa kot nova!!!