|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
11.8.2007 8:13:47   
Petjana
Mene tudi  malo skrbi tale trebuh......skoz kot kamen,edino,če se uležem ali  sedim je  bolje. Ne verjamem da je to še normalno.user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
11.8.2007 8:14:15   
April
Sončni žarek z otrdevanjem trebuha ni nič narobe. Meni tudi otrdeva, pa mi je g rekla naj magnesol vzamem. No tok me pa tud ne moti, da bi zdaj še kaj za to kupovala.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
11.8.2007 8:39:44   
Antigona
Mene tudi malo skrbi tale trebuh......skoz kot kamen,edino,če se uležem ali sedim je bolje. Ne verjamem da je to še normalno.

Pejt se pokazat v porodnišnico pa te ne bo skrbel več. Morda pa celo še danes rodiš...

Drugače pa dobro jutro!

Jaz sem pravkar vstala, zdej pa čakam še mojga, da bova skupaj pojedla zajtrk. Ampak zaenkrat še spi.
Sem včeraj klicala in preverila kako se ima mamina žabica (njegove besede ko ga vprašam kaj si user posted image )...  Uglavnem se mu ful dogaja in uživa. Včeraj je bil z dedijem v centru Ljubljane in je po zvezda parku golobe preganjal, pa v Nami sta šla baje 5x gor in dol po tekočih stopnicah, da ga je dedi komi ven spravil user posted image . Ko so pa domov prišli je pa spal 3 ure in pol. 

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
11.8.2007 9:34:29   
Petjana
Pejt se pokazat v porodnišnico pa te ne bo skrbel več. Morda pa celo še danes rodiš...

ja sem ponoči tuhtala kaj bi,  potem sem pa mojemu zjutraj rekla, da  bom  do jutri še počakala, zdaj  je šel  pa malo delat. Tako da  zdaj nimajm kaj.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6279
11.8.2007 10:02:27   
pajac
user posted image ....

Hudiča... pa tudi sončni žarek je še doma.....user posted image ... tudi pajki niso več kaj so bili...zadnič sem brela da se več ljudi boji pajkov kot smrti...no avgustovke so zgleda pripravljene na vse.... Nič bo treba hodit... Sončni žarek, Tia, pa še katera.... (oni dve sta na mojem seznamu  user posted image ) gremo kar lepo izbrati stolpnico z 10 štuki in 5x gor, pa dol... April kje je v Ljubljani najviša ... ti kar za Tio poskrbi....

Jaz sem se kar fajn naspala (kar na kavču sva oba zaspala...) in zdaj sva pojedla zajtrk pa je moj odšel delat  user posted image

Mene je pa prej dvakrat tako precej boleče stisnilo v spodnejm delu trebuha pa držalo cca 1 minuto...  user posted image

Imam vprašanje: a so popadki topa ali tako bolj ostra bolečina ?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
11.8.2007 10:12:41   
pajac
no zdaj me je še enkrat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
11.8.2007 10:26:09   
Sončni žarek
Pri nas spet dežuje user posted image .......

Pajac- jaz ti glih ne morem svetovati.........ampak zgleda, da so pajki tebe prestrašiliuser posted image  Če je karkoli, ti seveda držim pesti in ti pošiljam "protibolečinske user posted image user posted image user posted image  "

Jaz se grem počasi oblečt, ker je moj ati ob 8.00 klical, da naj prideva po vino (za fešto) in imamo družinsko kosilo....pride tudi sestra.....user posted image  - ga že dolgo, dolgo nismo imeli tako vsi skupaj in se prav veselimuser posted image user posted image user posted image . Zvečer pa grem z mojim na nogomet......
Jutri pa greva na piknik, ker ima nečak od mojega user posted image  1 RD (ravno danes). No, mi cel vikend nebo potrebno kuhati.....Malo pa se lahko pustim razvajati.....user posted image .

Vsem vam pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pesti, še posebej  za vas: Maja30, Janana, Lenča, Mony, Antigona - danes je tvoj dan D..... Vse ostale pa še imate časuser posted image  in ne prehitevajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
11.8.2007 10:26:38   
Petjana
Pomoje da mora biti bolj ostra,kot pri menstri. Mene je celo noč  dajala bolj topa bolečina,kot  bi bila polhna plinov, samo pomoje to ni to.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
11.8.2007 10:38:46   
pajac
hmmm... ne vem... ma taka ostra naraščajoča bolečina... tega še nisem imela in ni čisto tako kot me je matralo zadnej dni kot pred M ...

Je pa res da se je ponovilo za zdaj le 3x in da je za preživet  ter daleč od tega da bi bilo redno user posted image user posted image user posted image user posted image ....Bomo videli v kaj se bo izcimilo...

Sončni žarek!!! Ne na kosilo... Na stolpnico.... gor,dol, gor, dol.... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
11.8.2007 10:48:19   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Sončni žarek!!! Ne na kosilo... Na stolpnico.... gor,dol, gor, dol.... user posted image

Te povabim zraven, da ne boš sama doma user posted image  Jaz sem včeraj naredila plan za celi vikend user posted image , pa doma mam tolk stopnic, da ne rabim iti na stolpnicouser posted image

Bolj gre proti koncu, bolj hodim okrog....
Nič, moram šibati, ker moj kriči da me spet čakauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
11.8.2007 11:03:04   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

Dobro jutro!

sem pravkar pojedla dve nektariniuser posted image , pa bi jih še, čebi jih še kaj bilo. Zdaj vsak dan pojem ful sadja, ker vem, da bo potem en čas bolj kriza.

Drgač je pa danes napočil moj zadnji teden do pdp-ja. Ja zdaj pa že pomalem tud jaz ratujem nestrpna. Kdaj bo?user posted image

Men je g svetovala edino hojo po stopnicah. Zdaj pa gruntam, al čem jo danes na nebotičnik ubrat al pa na grajski stolp.user posted image
A gre katera z mano, da gremo 3krat gor pa dol- ni vrag, da se ne bi kje kaj odprl.user posted image

Grem zdaj hladilnik čekirat, pol me pa čaka pucanje. Danes je Beno na morju prespal in pride po kosilu, tako da moram čimbolj iznoristit ta čas.

Ta je pa res dobra, sem se kar nasmejala. Ja jst se javim, da grem s tabo ampak mislim, da pri meni to ne deluje, saj sem zadnjih 14 dni full prehodila pa še nič odprta nisem!!! Grad bi bil čist ok, če ne bi deževalo!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
11.8.2007 11:04:41   
mony5
No kot vidite sem še doma, pri nas se čisto nič ampak res nič ne dogaja (a je mogoče kej z mano narobe) in še full dobro se počutim! Jst bi pa že full rada spoznala svojo princesko!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
11.8.2007 11:08:56   
Jumpy
user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM, OČKOM IN OTROČKOM!!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
11.8.2007 11:09:57   
mony5
vidm da je Sisy gor al pa njen Gregi!?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6289
11.8.2007 11:14:47   
Jumpy

Hmmmmm user posted image , ja je nekaj vmes, je pa definitivno naraščajoča. Kot en huuuud zobobol, kot ena huuuuda menstruacija. Pa drži nekaj časa, pa potem spet postopoma mine. Jaz je nisem doživljala kot ostro, tako kot, da bi me rezal z nožem, npr., nein. Prej topa, a huda, močna, tečna, nadležna, neobvladljiva,....user posted image  

Držim pesti, da je to to! user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6290
11.8.2007 11:38:03   
pajac
Ma ja... saj ne morem reči da je bila ostra...samo topa tudi ne.. je pa bila naraščajoča pa zaenkrat ne prehuda, da ne bi bila za zdržat.....

No kakor koli zdaj je ni nikjer...user posted image user posted image user posted image

Me j sam malo firbec matral a je to kaj takega...Je pa  user posted image danes čisto razigran... včeraj je bil bolj mir...
Zjutraj se je tako pretegnil da nisem vedla kje bo ven pogledal, a pri želodcu ali spodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

No se me je potem usmilil....

Sem pa pozabila sinoči napisati kako je bil grozen občutek, ko sem spustila vodo iz banje in ob tem ležala v njej... Kar naenkrat sem postala taaaakooooo težka, da sploh nisem mogla verjet.. Ponavadi ustanem preden spustim vodo, ampak zdaj user posted image ni šlo drugače... Sem pa bila preveč trmasta, da bi poklicala dvigalo (user posted image )...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6291
11.8.2007 11:52:08   
tia01
Po moje Sisy zdej tok uživa in se ne more nagledat svoje Sarči!! Sm ji ful fouš, pa upam da je mela lahek porod. Komaj čakam, da pride domov in da zvemo kako je vse skupaj potekalo (pa da nam pojasni tele njene prikaze na vsake tolk časa naRRuser posted image )

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6292
11.8.2007 11:54:16   
Anonimen
Jest pa še kosilo pojem,pol se grem pa gor pokazat.
Drisko imam že dva dni,danes pa me spodaj boliuser posted image Lahko da je samo črevesje.Se pa ženska začne kakšne tri dni pred porodom čistiti.Mogoče bo pa to touser posted image
Predem sem Mašo rodila,mi je po trebuhu tko norela,da nisem vedela a me bolj bolijo popadki a njene brceuser posted image Toliko o tem,da se user posted image  umirijo pred porodom.Mi je pa čmrljček včeraj zvečer tako norel,da sem mislila da bo čez popek ven prišibaluser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 6293
11.8.2007 11:55:12   
Antigona

Hmmmmm user posted image , ja je nekaj vmes, je pa definitivno naraščajoča. Kot en huuuud zobobol, kot ena huuuuda menstruacija. Pa drži nekaj časa, pa potem spet postopoma mine. Jaz je nisem doživljala kot ostro, tako kot, da bi me rezal z nožem, npr., nein. Prej topa, a huda, močna, tečna, nadležna, neobvladljiva,....user posted image  

Držim pesti, da je to to! user posted image  

Men se tud zdi da je neki vmes med topo in ostro bolečino, vsaj kolikor se spomnim od prvič. Ampak jaz sem takrat cel dan imela te občasne krče (topa bolečina, vendar ne močna), in se je počasi stopnjevalo na vedno bolj močne, vmes pa kak tud ne tako močan...

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
11.8.2007 11:57:11   
tia01
Pajac - dobra si, da si sama zlezla z banje, jaz še s postle komi vstanem. Drugač pa pri men nč novega, čakam, pa čakam pa nč ne dogaja. Šla bi že v Rim, pa kr nč. Pa očitno tut user posted image ne pomaga. Zgleda bo res treba začet po štengah gor pa dol hodtuser posted image . Je pa dubu učeri Timon svojo prvo ropotuljicouser posted image od prjatlce. Jeeeeej...
V ponedeljek pa dobim nov pralno-sušilni stroj - to bomo pral...user posted image

Mony dej ti pejt pa rodit že no, a te bomo tok časa čakal kukr smo Tonjo??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
11.8.2007 11:57:19   
Antigona
Midva s srčkom sva bla zdele v Ljubljani, sva šla ene slikce zrihtat, ker končujem Žanovo knjigico (notri so podatki in opisi do njegovega drugega leta), potem sva se pa še sprehodila do tržnice, sem šla kupit malce zelenjavce za v rižotko ki bo danes za kosilo. Še dobro da je nehal dežvat...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
11.8.2007 11:59:28   
tia01
Ej Pajac - a ti bi mi kr ušla rada?? Neeee, počaki me. Jst ne bi šla sama... No ampak če je to to, seveda user posted image user posted image ...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
11.8.2007 12:23:13   
pajac
Nikamor ne grem.... sam mal počivat... ker spet zeham tako da bom računalnik skupaj z vami pogoltnila....  user posted image

Sam sosed se je lotil vrtanja..... prekletstvo novogradenj.....

Moram si zmislit kam me bo moj peljal na kosilo ko pride, sam še ne ve da me bouser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image ... ne da se mi kuhat... prste pa lomim vsakemu, ki pa samo pogleda  proti skrinji ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6298
11.8.2007 12:40:46   
mony5
Sej jst bi tud že šla ampak pr men se čisto nič ne dogaja!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sej sem rekla, da bom s tabo (Tio) in Pajac v P, tko da nam bo prav luštno v P!

Prej sem s Sisy govorila in pravi, da je čisto srečna k ma svojo Sarči pri sebi in da se te sreče sploh opisati ne da. Sem kar solzne oči dobila k mi je razlagala svoje občutke o svoji princeski! Porodno zgodbo vam bo pa napisala ko pride domov! Ta Sisy gor na RR pa je kar njen user posted image , malo spremlja če je še katera šla v Rim! user posted image user posted image user posted image

Mene pa res očitno samo še stopnice prisilijo da grem čim prej v Rim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6299
11.8.2007 12:49:02   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Sej jst bi tud že šla ampak pr men se čisto nič ne dogaja!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sej sem rekla, da bom s tabo (Tio) in Pajac v P, tko da nam bo prav luštno v P!

Prej sem s Sisy govorila in pravi, da je čisto srečna k ma svojo Sarči pri sebi in da se te sreče sploh opisati ne da. Sem kar solzne oči dobila k mi je razlagala svoje občutke o svoji princeski! Porodno zgodbo vam bo pa napisala ko pride domov! Ta Sisy gor na RR pa je kar njen user posted image , malo spremlja če je še katera šla v Rim! user posted image user posted image user posted image

Mene pa res očitno samo še stopnice prisilijo da grem čim prej v Rim!user posted image user posted image user posted image

Ti pa si potrpežljiva... jaz bi znorela če bi morala čakati nekoga s PDP en teden za mano....user posted image user posted image user posted image

Povej Sisy, ko se boš slišala z njo naj njen Grega, da še kakšno,slikco gor... smo firbčne... Če bo samo za čeking gor mu bomo pa kasirale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!