*lenc@*
|
Antigona, ti bom poslal podatke. Pa hvala! Ti si svetska, o vsem veš, kar človk sprašuje... Tia, ja bolj boleči in močnejši, hitreje pa poteka baje. Boli pa tud bolj, posledično ja. In logično, če sforsirajo... Ja, lohk drgač ne bo šlo... K zaenkrat sem še feeling od tardeče pozabla in sploh ne vem , kak bi to blo, popadki. Pravjo, da se hitr spomnš, še predobro . Men je g skoz govoril, da je večji otrok. In zdaj k sem 4 dni čez , me je pa kar strah. Jutr bom prosila, če me dajo na UZ, če res tok raste?! SEm majhna in me je mal strah, običajno(izjeme so vedno) manjše težje rodijo. Boke pa mam, to pa ni za bat... SEm vidla eno slikco, pa me je spomn, da si že pol leta dajem diamant na zob. Kera mrbit ve, kje to delajo in za kok? Vem, da pr zobarju in okrog 20 e pride, vendar če kera ve prav konkretno-ime in naslov? Bi bila zelo hvaležna.. Če vam bo kakšen hotel preveč nasvetov okrog bejbija bla bla bla, sem dobr prebrala. Rečeš - ja, v redu, moj priročnik/zdravnik pa pravi tako. Jaz bom to upoštevala. Bejbe, jutr pa in lahko noč. To je bil moj zadnji današnji prispevek.