|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
20.8.2007 12:23:23   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A je šla Talika19 brez mene?user posted image

Po moje ni.. Danes ima 3 urni test za sladkorno ... Pa bila je naročena nekje okoli 7-ih... Zdaj pa se potepa okoli user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7601
20.8.2007 12:27:52   
birdy
Pajac, kaj še delaš tuki? Jaz vsak dan prov zarad tebe hodm gledat na nosečnost!!! Pa me še nisi razveselila! Mislmuser posted image user posted image
Veš kaj, če mene vprašaš CTG nič ne pokaže. Ker tist moment, ko prideš do P popadki minejo, pol se pa lohk voziš kot zmešan v LJ. in nazajuser posted image
Sej bo.
Zdej pa čakam nate Pajacuser posted image
Tia, ti maš pa še cajt, nč se švercatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7602
20.8.2007 12:33:03   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pajac, kaj še delaš tuki? Jaz vsak dan prov zarad tebe hodm gledat na nosečnost!!! Pa me še nisi razveselila! Mislmuser posted image user posted image
Veš kaj, če mene vprašaš CTG nič ne pokaže. Ker tist moment, ko prideš do P popadki minejo, pol se pa lohk voziš kot zmešan v LJ. in nazajuser posted image
Sej bo.
Zdej pa čakam nate Pajacuser posted image
Tia, ti maš pa še cajt, nč se švercatuser posted image

user posted image
Se mi dopade na RR, pa se mi ne mudi v porodnišnico...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne zdaj mi je zaenkrat še vse smešno... bomo videli naslednji teden... Po moje je moj user posted image izgubil ključ   user posted image user posted image user posted image ... Smeri ni zgrešil, ker tišči z glavico dol, tako da je listek s puščico navzdol pomagal user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 7603
20.8.2007 12:58:05   
Jumpy
birdy - kaj delaš med nosečnicami, bejž hitro k staršem čvekat, da bomo malo strani nabral! user posted image user posted image user posted image  user posted image

pajac, tia, ****, talika - pa še kera - kaj še delate tukaj, pejte rodit! user posted image user posted image

pujkec čestitke in dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7604
20.8.2007 13:08:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy
pajac, tia, ****, talika - pa še kera - kaj še delate tukaj, pejte rodit! user posted image user posted image  

Ne gremo!!!user posted image user posted image smo se odločile da bomo ostale tukaj in podrle rekord user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7605
20.8.2007 14:05:52   
pajac
Ja sončni žarek je še vedno v enem kosu in v porodnišnici....user posted image user posted image user posted image

Držimo ji pesti, da se jo bodo kmalu usmilili...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7606
20.8.2007 14:11:00   
pajac
Kaj sem ostala samo jaz pa mamice????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7607
20.8.2007 14:18:21   
April
Ja pajac, jaz te danes zapuščamuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7608
20.8.2007 14:20:30   
April
Imam res tak občutek, da bom šla danes rodit. Ne vem, ob pol štirih imam ctg pri Rojnikovi, pa bomo vidl, kaj bo dohtarca rekla.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7609
20.8.2007 14:27:57   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti... pa čuvaj mesto v sobi...

Ma nobene nikjer... sama s seboj se menim... potem se prijavita samo birdy in jumpy user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7610
20.8.2007 14:28:27   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Imam res tak občutek, da bom šla danes rodit. 

Kaj pa čutiš ?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7611
20.8.2007 14:32:21   
pajac
Jutri je spet lunina mena....

A bo kaj iz nje??? Bomo videli...

Za intermezzo:

Prvi krajec user posted image

Ob prvem krajcu se zacnemo usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi dosegli. Z vso mocjo se podajmo naprej, v realizacijo svojih nacrtov in ciljev. Zdaj smo v zagonu moci. Izkoristimo to energijo.To je ugoden cas za investicije, izpeljavo nacrtov, organizacijo kaksnega dogodka, vse, kar bo resnicne rezultate sele prineslo.Ne ustavimo pa se ob malenkostnih tezavah, ki se lahko pojavijo zaradi ne prevec harmonicnega aspekta med Luno in Soncem; postavljena sta namrec v kvadrat, zato se njuni energiji med sabo izzivata.To je cas pozitivnega razmisljanja in jasnega namena.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7612
20.8.2007 14:38:44   
April
Nč, pa saj tudi prvič nisem.user posted image
Sam tko se mi zdi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7613
20.8.2007 14:41:16   
April
Grem se jaz zdaj prštimat. Pajac ti sporočim, če se bo kaj začel dogajat. Drgač se pa tukaj zvečer dobimo.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7614
20.8.2007 14:49:24   
pajac
user posted image se zvečer tipkava... razen če bo kaj senzacionalnega... to pa sporoči takoj!!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7615
20.8.2007 14:49:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Nč, pa saj tudi prvič nisem.user posted image
Sam tko se mi zdi.

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7616
20.8.2007 15:09:21   
tia01
Ojla! Pajac, pa midve sva čist na istem ejuser posted image . Mogoče pa se res v P srečava. Jst res srčno upam, da prideva tja isti dan in sva potem tri dni skupaj s Timonom in tvojim fantkomuser posted image . Drugač sm šla pa prej na wc in mam rjavkast izcedek (me je G opozorila, da lahko da bo mal krvavega izcedka in da to ni nič takega). Upam pa na to, da bo to kaj sprožilo in se prej začelo dogajat (pa svizec zavije čokolado v folijouser posted image ).
April - držim pesti, da se ti prav zdi in da odrineš dons v P. 

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7617
20.8.2007 15:10:07   
tia01
Aha pa Talika vidim da nam še ni ušla v kranjsko P! Tko da ****, nič batuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7618
20.8.2007 15:13:39   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jutri je spet lunina mena....

A bo kaj iz nje??? Bomo videli...

Za intermezzo:

Prvi krajec user posted image

Ob prvem krajcu se zacnemo usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi dosegli. Z vso mocjo se podajmo naprej, v realizacijo svojih nacrtov in ciljev. Zdaj smo v zagonu moci. Izkoristimo to energijo.To je ugoden cas za investicije, izpeljavo nacrtov, organizacijo kaksnega dogodka, vse, kar bo resnicne rezultate sele prineslo.Ne ustavimo pa se ob malenkostnih tezavah, ki se lahko pojavijo zaradi ne prevec harmonicnega aspekta med Luno in Soncem; postavljena sta namrec v kvadrat, zato se njuni energiji med sabo izzivata.To je cas pozitivnega razmisljanja in jasnega namena.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene včeraj in danes tako čudno šravfa. Sem čist brez energije, ampak mala pa veselo brca. Upam, da mi tale krejec ne ponagaja preveč, ker je zame še prezgodaj. 28.8. ko pa bo luna, pa že lahkouser posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7619
20.8.2007 15:44:13   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A je šla Talika19 brez mene?user posted image

Ne, ne....
Sem bla na sladkem zajtrku user posted image user posted image  v LJ. No rezultati so pokazali, da imam spet mejne vrednosti, so vseeno napisali, da imam nosečniško sladkorno bolezen. Ker pa sem 2 dni pred rokom, so me poslali samo na predavanje o zdravi prehrane, ki je blo čist fajn. Tko, da sem bla konc šele ob pol enih!!

Men se drugač nič ne dogaja. Edino, da me zdej večkrat na dan tišči dol kot me je prej, drugega pa nič. Edino enkrat ponoči sem se zbudila, ker sem imela eno bolečino v trebuhu, ampak je blo takoj konc. user posted image user posted image

Drugač pa mi je ena rekla, da imam itak trebuh še ful visok in da še ne bom kmal rodila. user posted image user posted image user posted image user posted image
No tolk o tem, da bi rada imela levčka. Počasi bom upala, da vsaj tehnica ne bo user posted image user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7620
20.8.2007 15:51:53   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ojla! Pajac, pa midve sva čist na istem ejuser posted image . Mogoče pa se res v P srečava. Jst res srčno upam, da prideva tja isti dan in sva potem tri dni skupaj s Timonom in tvojim fantkomuser posted image . Drugač sm šla pa prej na wc in mam rjavkast izcedek (me je G opozorila, da lahko da bo mal krvavega izcedka in da to ni nič takega). Upam pa na to, da bo to kaj sprožilo in se prej začelo dogajat (pa svizec zavije čokolado v folijouser posted image ).
April - držim pesti, da se ti prav zdi in da odrineš dons v P. 

Pa sva res na istem... tudi mene je opozorila... edino še nisem nič opazila...user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 20.8.2007 15:54:17 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7621
20.8.2007 15:56:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ker pa sem 2 dni pred rokom, so me poslali samo na predavanje o zdravi prehrane, ki je blo čist fajn. ..

A o zdravi prehrani med nosečnostjo ali sicer???

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Drugač pa mi je ena rekla, da imam itak trebuh še ful visok in da še ne bom kmal rodila.

Ej , ne jemlji k srcu.. Meni tudi pravijo, da imam trebuh visoko, pa je danes G tipala in je rekla, da je glavica čisto nizko dol in že kar fajn pritiska....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7622
20.8.2007 15:58:09   
pajac
Zdaj sem se šla z pol urce odpočiniti.... pa sem imela 4 kliceuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Mislim da bom res mogla VIP profil vklopit... (pa not dat samo mojega user posted image , starše in RR - ovke user posted image user posted image user posted image user posted image )..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7623
20.8.2007 16:00:47   
pajac
A ja, ne mejlu sem imela nastavljeno, da sem dobivala vsak teden koledar od Pregnancy weekly... Pa so me kar prestavili na otroški oddelek... in zdaj spremljam razvoj svojega otroka user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7624
20.8.2007 16:02:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Mene včeraj in danes tako čudno šravfa. Sem čist brez energije, ampak mala pa veselo brca. Upam, da mi tale krejec ne ponagaja preveč, ker je zame še prezgodaj. 28.8. ko pa bo luna, pa že lahkouser posted image user posted image

Ja ti kar še počakaj kak teden.... samo se pravočasno zmeni z user posted image , ker kot vidiš.... se rvno ne spoznajo na koledar...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?