|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
21.8.2007 0:13:40   
Anonimen
Men se tudi zdi da ga skoz višje čutim.Zgleda ga nogice steguje proti mojemu želodcu in rebrom.Boli ja,sploh je pa zoprno ko hodi,on pa noriuser posted image

Pismo ampak res imam filing da bo fantek no.Res me že babji firbec matrauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 7726
21.8.2007 0:18:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Men se tudi zdi da ga skoz višje čutim.Zgleda ga nogice steguje proti mojemu želodcu in rebrom.Boli ja,sploh je pa zoprno ko hodi,on pa noriuser posted image

Pismo ampak res imam filing da bo fantek no.Res me že babji firbec matrauser posted image

Tebe tud... midva imava ves čas občutek ,da bo fant, ostali pa vsi govorijo da bo deklica.. Edino zdaj ko zamuja... user posted image user posted image user posted image user posted image (zakaj le...user posted image user posted image )

Bomo videli čez kak dan...

Sicer pa jaz svojega čutim bolj nizko.. in to opazim po tem, da več ne seže tisto bolečo točko pod desnim rebrom... je pa koža  tamo še vedno razdražena...

Včasih mislim da se mu je zmešalo kako nori... evo že od 22 ure non stop...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7727
21.8.2007 0:23:30   
Anonimen
Ja pol verjetno pri tebi lulček rasteuser posted image ,pri men bo pa po 25-em.

No sej bomo kmal vidluser posted image

Grem se stuširat in še enkrat spedenat spodej,če slučajn dons letemo drvemouser posted image user posted image user posted image  jea vrajtuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 7728
21.8.2007 0:24:28   
Anonimen
NOČKO POTOČKO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7729
21.8.2007 0:26:12   
pajac

Grem se stuširat in še enkrat spedenat spodej,če slučajn dons letemo drvemouser posted image user posted image user posted image  jea vrajtuser posted image

kaj misliš, da te bo kdo ocenjeval...
Jaz se bom šla tuširat tik pred zdajci, bom pod tušem popaadke predihavala.. itak se bom tam še enkrat morala po klistirju... user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi mi je padlo na pamet. a misliš da bi se user posted image hiter premislil glede izselitve če bi se nehla tuširat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (joke!!)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7730
21.8.2007 0:27:57   
pajac
 user posted image  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7731
21.8.2007 4:19:37   
April
Tam, okol štirih pa ni nikol nobene, da bi meni družbo delala?user posted image

Me  je prej tamal zbudil, zdaj pa ne morem nazaj zaspat. Kakšne probleme imamo mi z uspavanjem. Zvečer smo se trije matral okol njega,da bi zaspal. No, na koncu je ob desetih pri meni v postelji zaspal. Prejle se je pa na vso silo začel jokat v spanju in brcat okol sebe. Če bo še mičken tkole naspičen, se nam bo vsem strgal.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7732
21.8.2007 6:13:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Me  je prej tamal zbudil, zdaj pa ne morem nazaj zaspat. Kakšne probleme imamo mi z uspavanjem. Zvečer smo se trije matral okol njega,da bi zaspal. No, na koncu je ob desetih pri meni v postelji zaspal. Prejle se je pa na vso silo začel jokat v spanju in brcat okol sebe. Če bo še mičken tkole naspičen, se nam bo vsem strgal.user posted image

Sej sem dobro razumela??? Govoriš o Benotu???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7733
21.8.2007 6:14:03   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Tam, okol štirih pa ni nikol nobene, da bi meni družbo delala?user posted image

Saj ti prvim, da si čudna ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7734
21.8.2007 6:35:25   
chips
Jutro.jaz sem pa imela včeraj pregled.CTG pokazal popadke,sicer bol rahle ,se me pa skoz držijo.Pozno popoldne se je malo začelo otrdevanje na 10 minut,potem pa popadek(bolečina spodaj in v križu).Do 22-ih sem jih imela na 7 minut,sem hotla počakat da bi jih imela na 5 minut pa sem potem zaspala ,ker so verjetno ponehali.No danes se pa nadaljuje otrdevanje in bolečina spodaj.Bolečina traja okoli ene minute potem pa spusti.
Jutri imam spet prregled in ctg,in je rekla da če bodo še kr takšni popadki kot včeraj me bo poslala v porodnišnico na pregled,ker ti popadki lahk čist izmučijo otroka če se pojavljajo skoz.Odpiram se pa še nič ne!!!user posted image user posted image
In potem bom verjetno kr notr ostala.
Uživajte,lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7735
21.8.2007 7:45:26   
April
Ja Pajac, o mojem dvoletniku je govora.user posted image   Ok, en tak primer že potrpiš, da bi bla pa obadva takauser posted image  Upam na najboljše, drgač bom morala poseč po drastičnih metodah in otroke pustit jokat dokler ne zaspijo. Jaz pa čepe v uho.user posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7736
21.8.2007 7:48:29   
April
Danes sva midva še brez avta, zato sploh ne vem kaj bova počela. Peš se mi ne da, ker potem se moram vedno z Benom pregovarjati. Pa sem tok mislila, da bom ta teden že v porodnišnici. No pa smo že torek, pa še nč ne kaže.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7737
21.8.2007 9:05:46   
Anonimen
Ja April torek je pa nič ne kažeuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 7738
21.8.2007 9:14:09   
Talika19
Ej dobro jutro!
****, pri tebi tud nič novega kajne? Meni se nič ne dogaja, le, da me malo večkrat kot prej, tišči dol. A če te boli v zadnjici, čisto spodaj, to kaj pomeni? Kot da bi šel na veliko potrebo?

Jest sem se pa zmenila, da jutri pridem kar v P KR na pregled, ker se mi ne da več vozit na preglede v LJ. Pa upam, da mi bodo kakšno spodbudno novico povedal user posted image user posted image user posted image .

Kam pa ti hodiš na preglede?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7739
21.8.2007 9:17:35   
Anonimen
Mene je tudi včeraj začelo v riti boleti-tiščati.A misliš da je to dober znakuser posted image

Ja,jaz hodim v Kranjsko P na preglede.V četrtek imam amnio,če ne bo nič.Kdaj pa prideš jutri v P?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 7740
21.8.2007 9:27:17   
Talika19
Ob osmih zjutraj moram bit tam.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7741
21.8.2007 9:38:27   
Anonimen
¸Eh ,tako zgodej pa jest še doma kofi pijem.No sej bova gotov v sobi skupej,pa bova šli dol na kavomatuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 7742
21.8.2007 9:40:36   
Talika19
To pa nujno. Sem že razmišljala kako bom zdržala 3 dni brez kave (v polnem penzionu najbrž ni vključena, kaj?). Jest sem brez jutranje kave čist konc. Sredi dneva me začne glava bolet in me sploh ne neha dokler ne grem spat (jah, odvisnica ni kaj).user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7743
21.8.2007 9:56:17   
Talika19

Mene je tudi včeraj začelo v riti boleti-tiščati.A misliš da je to dober znakuser posted image

Glede tega pa najbolje, da vprašava našega dežurnega ginekologa. Pajac!!!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7744
21.8.2007 9:57:58   
pajac
Vidim da se avgustovke nočejo in nočejo ločit od svojih user posted image !!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem šla ob šestih nazaj spat, da ne bom čudna kot April!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj April, ni mi bilo jasno o kom govoriš... To si po moje izmišljaš user posted image , Beno je pa taki cukerček...

Vse vas pozdravlja Mony5, naj bi danes šli domov z Zojo... pa se nisva nič za sobo zmenili... joj..

Jaz pa danes imam poln kufer vsega... Sinoči je moj user posted image tako razgrajal po trebuhu, kot da bi mu kdo plačal mastne pare za to... Do pol treh nisem šla spat (sicer sem malo dremala vmes...), par krat me je trrebuh orang zabolel potem pa se je umirilo....
Zdaj je bolj mirne sorte.. verjeno ve da je sinoči pretiraval..user posted image user posted image user posted image .. No vseeno mal pomiga...

A je samo vreme tako ali jaz res imam poln kufer vsega??????????user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7745
21.8.2007 9:58:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Glede tega pa najbolje, da vprašava našega dežurnega ginekologa. Pajac!!!!

Ja bi znalo bit to to...

Ali pa sta zaprti .....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7746
21.8.2007 10:00:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

To pa nujno. Sem že razmišljala kako bom zdržala 3 dni brez kave (v polnem penzionu najbrž ni vključena, kaj?). Jest sem brez jutranje kave čist konc. Sredi dneva me začne glava bolet in me sploh ne neha dokler ne grem spat (jah, odvisnica ni kaj).user posted image user posted image

Joj, pa res.... jaz bom po moje Nescafe vzela s seboj pa sestre fehtala če mi vodo segrejejo v MW user posted image user posted image user posted image user posted image .. Sicer imajo avtomate sam....

< Sporočilo je popravil pajac -- 21.8.2007 10:01:11 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7747
21.8.2007 10:09:12   
Talika19
Jest sem šla včeraj spat ob desetih in spala danes do osmih. Vmes 2x na wc, pa pol sem se zbudila, ker je imel user posted image  akcijo po spalnici ... iskal komarja, ki nama je težil. Tko, da sem se ob pol štirih kar mal preveč zbudila in si naredila toplo mleko in malo kruha, ker sem ratala še lačna. Potem pa nazaj spat.

Včeraj zjutraj sem mogla vstat pred šesto ... SREDI NOČI!!!. Sploh ne vem, kako sem prej tako vstajala.

Dons je pa tud tak smotan dan. Jest sem čisto matava. Po mojem je pritisk ful nizek, pa glupo vreme, jest že cel jutr na računalniku visim in pijem kavico. Ne vem kolk bo danes od mene kakšne koristi.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7748
21.8.2007 10:09:42   
Antigona
Z Janano sva šle vsako jutro med vizito za naše bejbije (jih odpeljejo) v avlo po kavo, sam da nama ne bi blo treba tistih tablet za kakat vzet. Popoldne so jo pa obiski od dol prinesl... In je pomagala user posted image ...
Jst sem kr sanjala kavo prvi dan, ko mi je ni uspelo dobit...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7749
21.8.2007 10:11:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Z Janano sva šle vsako jutro med vizito za naše bejbije (jih odpeljejo) v avlo po kavo, sam da nama ne bi blo treba tistih tablet za kakat vzet. Popoldne so jo pa obiski od dol prinesl... In je pomagala user posted image ...
Jst sem kr sanjala kavo prvi dan, ko mi je ni uspelo dobit...

Uuu...  še dobro da si me spomnila... si bom Importal dala v torbo... Tiste tablete so pa res hudič...

Hvala Antigona!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali je nevarno sprožiti porod?
Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?