Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
zabrca.
Ona ima že tri otroke tako da mi je dala par koristnih nasvetov, ki mi bojo zagotovo še prav prišli. 
.
-meni se kr meša od veselja in ko se res zaveš, da bos povil novo bitje-uh, to je noro
.
. če pa so tako luštkani in srčkani
. sicer so mi doma rekli, da naj še malo počakam in bo potem bolj sladko, ampak se ne morem upret.
. Me res ful zanima kje je pri nas H&M z nosečniškimi oblačili. Ker ne morem več čist nobenih hlač zapet, zato morm res hitro po kaj udobnega. Sm danes že ene 10x pogledala, če je katera napisala kako pridem do H&M-a, pa ni bilo nič
.
skuham, pa zajtrk pojem, ker sem pravkar vstala. Sem v nočni ta teden in hvala bogu nimam dosti dela, tako da lahko tudi spim...
) Občutek imam, da me odkar sem noseča kar malo drugače gleda.Je rekel, da delujem bolj močna.Upam, da s tem ne misli na kile!
. ravnokar se odpravljam ven s
. enga imam jaz, drugega pa fant rihta.
. sami neki kratki rokavi in tako sem si potem v navadni trgovini kupila 3kiklce, malo večjo številko
in zdaj jih veselo nosim. sej sem že na začetku enkrat pisala o tem, da bom v nosečnosti nosila oblekice in kiklce. js mislim, da ženske, ki niso preveč
pridobile na kilogramih, lahko nosijo krila in tako majčkeno prišparajo in še po porodu jih dajo zožati in imajo spet kaj obleči, ko bodo zopet na stari postavci
!!
in
.
, ampak ni panike, se bom pa že pripeljala v center slovenije
.