|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost ploda v 32 tednu
22.11.2006 16:24:04   
EnjA
Glede na UZ je G rekla da je moj user posted image bolj majhen, kontrolni UZ imam čez 2 tedna, pa me zanima kakšne mere so imeli vaši otroci in koliko so tehtali v 32 tednu!
Enja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost ploda v 32 tednu
22.11.2006 17:09:05   
til
Naš Tilen se je rodil v 33t in 6/7 in je tehtal 2280g in bil 47cm velik. Koliko pa je tehtal prav v 32t pa ne vem! Koliko pa teha tvoj user posted image ?

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 18:39:18   
miki6
Jaz sem imela v torek pregled in sem v 32.tednu. Glede velikosti ti ne morem pomagat ker je G rekla da se sedaj težko določi koliko je velik. Težek pa je cca. 2300g.

13. 01. 2007 je na svet pokukal najin sinček Noel

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 21:31:20   
lojzika
Meni se zdi da točno določiti ravno ne morejo, ker je bila z mano v bolnici ena, ki so se ji full zmotili, je bila čisto na tleh, potem pa rodila veliko težjo punčko kot ji je dan prej rekla ginekologinja.

V 32 tednu je imel naš okoli 2000g. Eni imajo pa tudi 1400

(odgovor članu miki6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 21:33:31   
Kalina
Smo se rodili tocno 33t. 2150g in 45cm.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 22:59:29   
žmož
V 32t je bila velikost ocenjena na 1750g, rodila pa sem 34t 6/7, punčka je bila težka 2350 in velika 46cm.

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2006 20:48:32   
Enchantress
Moja user posted image je v 33. tednu tehtala 1800g, v 40 tednu se je rodila z 3280g in 49 cmuser posted image

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?