Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Od ovulacije naprej, vkljucno z ovulacijo je mene spikalo v jajcniku, nato bolelo peklo spodaj v trebuhu, ne mocno ampak se je cutilo, vse do
 . Od ovulacije naprej, vkljucno z ovulacijo je mene spikalo v jajcniku, nato bolelo peklo spodaj v trebuhu, ne mocno ampak se je cutilo, vse do , pa tudi napete prsi. Najprej fant in nato se jaz, oba sva bila skoraj 100% da se je nekaj zgodilo. In ce bi se prijelo, bi bila oba vesela tega. Zato sem bila kar malo zalostna ko sem dobila
 , pa tudi napete prsi. Najprej fant in nato se jaz, oba sva bila skoraj 100% da se je nekaj zgodilo. In ce bi se prijelo, bi bila oba vesela tega. Zato sem bila kar malo zalostna ko sem dobila

in ne
  in ne  vsak drugi dan ali celo vsak dan ves mesec, pa nič. Vmes je bila sicer ena
  vsak drugi dan ali celo vsak dan ves mesec, pa nič. Vmes je bila sicer ena  , ki se je žal nesrečno končala, plod je imel kromosomsko napako. Ampak tudi to
 , ki se je žal nesrečno končala, plod je imel kromosomsko napako. Ampak tudi to  groza!!
  groza!! 
			 in v krizi.
  in v krizi.