Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- star je tri mesece in pol, hodiva na zelo dolge sprehode in včasih v košari ne spi, zato želi gledati okrog, vendar bolj malo vidi. Zanima me, kdaj ste dale svoje 
Nič ni videl in je bil jok, da sem ga morala nositi dokler ni zaspal potem pa v košaro in na sprehod, ko pa se je zbudil je bil mir in je lepo ležal cca pol ure, potem pa ven. Poiskusila sem mu podložiti vzglavje, vendar ni zaleglo.Pri štirih mesecih in pol sem ga položila v športni del, tako da je naklon najnižji in obrnjen proti meni,pa mu ni bilo udobno, pa sem dala not še zimsko vrečo in je bil zadovoljen(končno!).Res bi mogel pri temu vozičku vse skupaj mal drugač pogruntat.Moj že od četrtega meseca noče biti več v lupinici, ker ga omejuje in če ga še bolj debelo oblečem je pa itak jok.
. Si predstavljate, da za tak denar, pa mi voziček cvili, kot da je star 10 let, res nerodna reč. Bom pa še probala z WD 40.
je uspešno v uporabi že skoraj 1 leto
. Uporabljamo wd.