Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
naj ne bi prišla zdaj enkrat v teh dneh. Imam že ful napete in občutljive prsi, pa odspodaj me tudi že kar nekaj špika, tak da mislim, da bo zdaj zdaj nastopla. Sem kar žalostna, saj tudi v 7. ni ratalo
. Sem prejšnjo soboto delala test, ker se nisem mogla včakat, pa je bil en veeeeeelik minus (sem si že tisoč krat rekla, da ne bom več tak hitro delala testov, pa mi ne rata vzdržat).
V začetku januarja pa mam itak pregled pri ginekologu, da vidimo če je vse OK. Bomo za drugo leto nazdravili na
!!!

Se je še kateri to zgodilo? A je možno, da nimam O
-upam.
. Imam ze enega otrocicka starega 4 leta in z mozem sva se odlocila, da je cas za novega clana ali clanico. December je bil prvi poiskus, vendar se ne prevec entuzijasticen, saj nisva bila prav pridna. Se pa je enkrat zgodilo med casom, ko je zanositev najbolj verjetna. Bomo videli. Potem sva namrec ugotovila, da ce rata kar v prvo bi bil bejbi spet septemberski - no, saj ni pomembno kdaj se rodi ampak za naju bi bilo idealno, da je novemberski ali decemberski. To pomeni, da se bomo sli resno akcijo sele s februarjem. V glavi sem ze preklopila na "I wanna get pregnant". sedaj cakam, ce me bo okoli 6.12. obiskala
.