Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak dvom je vseeno. že tri dni me full mantra, kot da bo prišla M, pa zdi se mi da me malo bolijo prsi. 
. sicer pa zdaj čakam na drugi test, ampak ne vem, če ga naj naredim danes ali jutri zjutraj. moti me edino to, da mam full občutek, da bo prišla
. vse me neki tišči dol, v križu so bolečine, včeraj zvečer me je celo tak matralo, kot takrat ko jo dobim (boleče noge, jajčniki, križ), tako da res ne vem na čem sem.
, samo - . in kaj si naj zdaj mislim? sem se že sprijaznila, da nisem
.Koliko pa ti zamuja
. ko se je roza obarvalo 1. in 2. okence, sem videla, da v srčku ni črtice, zato sem vsa obupana test pospravila (po 1. min.). no in zdaj me je nekaj gnalo, da ga pogledam in vidim v srčku full lepo črtico. pobrskam po košu in poiščem še včerajšnji test. tudi na tistem je vidna črtica, ampak res čist rahla, ravno taka kot na CB- ju. spet sem zmedena v nulooooo!
, samo da je. Tudi moja je bila rahla, pa že več ko en mesec bruham