|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 18:49:47   
pika74
...vam bom povedala.
Zadnjič sva z neni čvekale po telefonu... in sva se mal pogovarjale o vsej tej kalvariji, ki jo doživljamo z enim samim ciljem ---> user posted image .

In jaz nikoli prav nikoli v življenju še nisem zagledala user posted image user posted image . Od zadnjega neuspelega IVF postopka sem se spremenila. Prej sem še vedno vsak mesec upala, da mogoče le zagledam user posted image user posted image , od junija dalje pa tudi to ne upam več. Nekak sem se sprijaznila, da meni lahko rata le po umetni poti. Nad naravo sem obupala.  In potem sem prišla do spoznanja, da bi raje videla, da bi mi vsaj enkrat ratalo zagledati user posted image user posted image , pa čeprav bi potem imela splav.... saj bi s tem vsaj vedela, da lahko rata.  Čudno. Nisem si mislila, da bom kdaj tako razmišljala o splavu. Spontanem splavu, da ne bo pomote.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 18:59:50   
Anonimen
js mislim da je tako razmišljanje zdravo! s tem sprostiš svojo napetost in velikokrat se potem zgodi tudi dejenček. velikrat se zgodi, da recimo posvojijo otroka vmes pa še zanosijo. pri meni je to držalo, čeprav sav se s partnerjem dajala šele pol leta brez uspeha. potem sva pa rekla ma drek pol p anič sej sva še mlada pa mava še cajt bova saj podelala začete in nedokončane stvari. no tisti mesec se je prijelo :)

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:01:11   
pika74
Mogoče lahko še tole dodam...
  • najprej sva razmišljala o tem, da bi bilo lepo, če bi imela otroka
  • potem sva razmišljala o tem, kdaj bi bilo najbolje imeti otroka - morda poleti, morda pomladi...
  • potem sva razmišljala, da bi bilo zanimivo imeti punčko ali fantka ali pa kar dva naenkrat
  • potem.... ko nekaj časa ni in ni uspelo, sva si rekla, ah saj ni važno, kdaj je, samo, da je...
  • in sedaj, ko ni in ni... bi mi bilo dovolj že samo zagledati user posted image user posted image , da bi bila srečna... četudi potem ne bi uspelo... pa bi potem v drugo ali tretje le ratalo...

Tako se spreminjamo ob vseh padcih, ki jih doživljamo... in postajamo z vsako izgubljeno bitko skromnejši pri svojih željah.

Vendar nikoli ne obupamo... vsaj zaenkrat še ne.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:11:38   
Anonimen
Ni tko lahko biti vedno optimist...user posted image .

Drugače pa - kot je rekla LARA, pošlji vse skupaj nekam, uživaj v user posted image  kar tako brez veze, brez da misliš na babyja, na črtice in vse kar paše zraven....in ko boš najmanj pričkovala, bo ratalo.

Tko kot otroka najlažje rodiš, če si zelo sproščena, tko ga tudi najlažje narediš.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:14:50   
tinaaja
Pika, vsa sanja o necemu, kar mu (zaenkrat) ni dosegljivo. tko, da ni to nic cudnega.
Mislim pa, da ko bi zagledala user posted image , bi se zacela boriti za obstoj tega in da bi se morda drugace izrazila oz bi drugace gledala. Na nek nacin bi potem vedela, da je mozno tisto, na kar ze dolgo upas, po drugi strani pa ti ne privoscim, kako tezek padec bi bila, ce bi prislo do ss (kljub temu, da ti je vsaj uspelo zanosit).
Te pa cisto razumem..
ti privoscim iz srca, da ko bos zagledala pozitiven test, da bo trajalo celih 9 mesecev. user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:19:34   
April
Jaz mislim, da si lepo opisala čist običajne občutke, ki jih  doživljajo tiste, ki malo dlje čakajo na otroka. Meni se to ne zdi prav nič čudno. Najbrž bi tudi jaz podobno reagirala.
To, da zagledašuser posted image  ti nekako samo pri sebi, da potrditev in upanje, da so tvoje želje po otroku vse bližje. Saj ni realno, da že vnaprej veš, da boš zagotovo splavila in hkrati, da bi privolila v to. Vedno, ko se pojavi user posted image , upaš na najboljše in na srečen konec. In si, če se nosečnost nesrečno konča, potrt in žalosten. In ti tisto, kar sedaj misliš, prav nič ni v tolažbo.

Jaz ti pa želim veliko sreče v postopku, ki te čaka in da bi nosečnost zate pomenila samo user posted image .
Verjamem, da si na dobri poti..... Drži se.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:26:37   
Špela100
Ja Pika74 normalno razmišljaš, normalno.

Jaz sem že 3x zagledalauser posted image user posted image , enkrat pred 11 leti, speljala vse odlično do konca, dobila hčerko.
Potem pa oktober 2005 user posted image , pa prazna vrečka 11/2005,
pa spet januar 2006 user posted image   in marec spet čiščenje.

Zdaj pa čakam oz. ne čakam že 10 ali 11 user posted image , da ne pride....in da se spet pokažeta user posted image .
Razumem, da bi ti bila velika tolažba, da se ti pokažeta user posted image , tudi meni, čeprav je kasnejše razočaranje tako boleče...da ga ne priporočam nobeni.

Že dolgo držim pesti zate. Ne izgubi upanja, boš videla, da tudi ti prideš na vrsto.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 19:39:05   
andreja2000
Tvoje razmišljanje razumem in do tega te je pripeljala močna želja po user posted image  in želja,da bi rada videla vsaj user posted image .Verjamem,da ti je zelo hudo,ker tako dolgo ne zanosiš,  in poznam  bolečino,ko izgubiš pikico.,To je hud udarec in ti si si  v svoji žalosti ,obupu zaželela vsaj videt user posted image .Morda,ker me,ki smo izgubile svoje pikice,jih  lahko objokujemo in vedno nosimo v svojem srcu.Tvoja žalost in želja pa sta tako globoka in močna,da se ti zdi,da bi ti bilo lažje če bi tudi ti imela pikico,ki bi jo lahko objokavala,vendar iz srca ti želim,da boš imela pikico ,ki bo rasla in te razveseljevala z svojo prisotnostjo,kajti bolečina ob izgubi pikice je zares velika.Jaz sem jih izgubila pet in po zadnji sem se že kar s težavo pobrala ali bolje rečeno,se še pobiram.

Naj te čim prej obišče sreča -zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image
SREČNO!!!!

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.12.2006 19:51:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 20:05:12   
kapica
Pika, tudi meni se zdi to normalno. Sedaj sicer mislis, da ne bi bilo nic hudega, ce bi imela potem splav, ampak ves, da bi bilo tudi to hudo.
Ampak tako zelo si zelis zagledati plusek, da ti je vse drugo nepomembno.  Ker ko ga zagledas, ko dozivis to nepopisno sreco, bos najbolj srecna in popolna oseba na svetu. In kot je ze ena rekla, se bos borila da pripeljes pikico zdravo skozi nosecnost.
In glede tega, ko pravis da od junija naprej ne verjames vec da bo po naravni poti uspelo, ti cisto ne verjamem. Dokler zdravnik ne rece, po naravni poti imate 0%moznosti zanositi, clovek se vedno upa in tudi tu ni nic narobe.
Resnicno ti zelim pika da bo naslednji ivf uspesen, da koncno zagledas ta magicni plus. Bom stiskala pesti.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
3.12.2006 20:47:34   
cmokec
Ja, Pika74, čisto te razumem in tvoje razmišljanje je čisto normalno. Ker bi vse naredila, da bi zanosila. In sedaj ne veš, če sploh lahko zanosiš, ker se že tako dolgo trudita. Porajajo se dvomi, strahovi pred postopki in pred rezultati. Utrujena si že, rada bi bila na cilju, a tega ni in ni. In če bi ugledala magični črtici, pa spontano splavila, bi v bistvu dosegla en del cilja. Imela bi dokaz, da je zanositev možna, da lahko zanosiš. In četudi bi imela splav, bi lažje šibala v nove boje.

Pika74, ne obupaj. Za vsako pride trenutek sreče, tudi zate bo prišel. Tudi ti boš ugledala svoji dve črtici. Tudi ti boš čutila brce svojega otročka in se smejala kolcanju v tvojem trebuščku. Sama veš, da ti je usojeno biti mama. Enkrat. Morda že zelo kmalu, morda čez par let. Morda boš čez eno leto že pestovala, ali pa objokano sedela v objemu tvojega dragega. Ampak enkrat bo prišel trentek, ki bo samo vajin. Zato ne obupaj, čeprav te občudujem, da imaš toliko volje, energije. A verjetno bi tako ravnala vsaka, ki bi bila v tvoji situaciji. Ker, če si želiš otroka, si to želiš iskreno in brez meja. Ja, brez meja.

Draga Pika. Boš videla. Prav zanima me, koliko strani bo napisanih, koliko želja, objemčkov in ploskanja bo na strani, kjer bosta objavljeni tvoji magićni črtici. To je post, ki si ga od vsega najbolj želim brati. Do takrat pa srečno.

In ja Bagi, Pika74 je super ženska. Jaz sem vesela, da sem jo spoznala.  


user posted image  cmokec



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 7:53:17   
lana38
pika74!
Čim prej proč s takimi mislimi. Tako sem jaz razmišljala pred zadnjo user posted image . Potem pa veste vsi, kaj se mi je zgodilo. Ni bil ss, ampak sem se morala sama odločiti za UPN, ker je imela moja pupa kromosomsko napako. Veš, kolikokrat se tega spomnim in si očitam, kako sem bila sebična, samo da bi bila user posted image . Zdaj sploh nočem biti user posted image , če ne bo vse OK. Čisto zares ne. Verjemi, da je bolje, da niti ne zanosiš, kot da moraš čez tako kalvarijo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 8:09:28   
Marogica
Meni se zdi tvoje razmišljanje čisto normalno, čisto človeško. Eno so sanje, ki pa se z leti vedno bolj "zbližujejo" z resničnostjo. Pa naj gre za poklic, avto, stanovanje, otroke.
AMpak nekaj je važno, da ne izgubiš upanja. Kajti upanje te drži "gor" in ti izpopolnjuje življenje in te žene naprej, te žene, da ne odnehaš.

In pika74, vem, da bo tudi pri tebi to upanje enkrat obrodilo sadove. Zato..."Kopf hoch"....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 8:48:32   
hati
Pika, meni se zdi, da vse tiste, ki čakamo user posted image user posted image  na momente podobno razmišljamo. V bistvu bi se sama komot podpisala pod tisti post. Jaz sedaj temu pravim, da gremo skozi različne faze svoje žalosti. In ja Pika odklopi no, kaj razmišljaš o otroku. user posted image  user posted image  user posted image  Tale stavek mi je najboljši. Na začetku neuspehov, sem mislila da komu vrat zavijem, ko mi ga je rekel. Sedaj se samo smejim.  Pač pri enim ni dovolj da se odklopimo. Eni potrebujemo malce več. V bistvu predstavljata tisti dve črtici za nas mali čudež. In bolj kot leta minevajo bolj se nam zdi nedosegljiv, čeprav je globoko v našem srcu zasidrana velika želja in nas na ta želja na trenutke dobesedno peče in skeli zaradi neuspehov. Živimo pa dalje in upamo. Upamo, da nam bo nekoč, zvezdni utrinek al neka višja sila, Bog, al kakor koli se imenuje, namenil zagledati tisti dva črtici in čez čas spoznati čudovito bitje. In verjemite, to bo za nas čudež, ki se mu bomo z vsem srcem in dušo predajele še celo svoje življenje. Do takrat pa si bomo dovolile na momente obupati, biti žalostne in preklinjati svojo usodo. Vendar smo borke in bomo prišle do cilja. Naša pot bo malce bolj razvejana in težavna, cilj bo pa vendarle dosežen. Nekoč.... Sicer pa upanje umre zadnje....

SREČNO.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 9:18:42   
Felicity
Živjo,
Sama ne poznam teh kalvarij, ki jih prestajate, ko čakate na user posted image .
In vem, da vam gre ful na živce, ko vam ostale pravijo (-mo), da ne toliko razmišljat, in bo ratalo.

Seveda razmišljaš prav, rada bi videla, da si tudi po naravni poti sposobna zanositi, (čeprav ne donositi).

Jaz držim pesti zate in vse ostale, ki čakate na user posted image . Pa naj zanosite tako ali drugače. Samo da boste srečne user posted image .

Srečno!
user posted image


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 9:49:02   
GoYa
O, Pika74, vse živo nam hodi po glavi, ko ni in ni magičnih črtic. Tvoje msili niso čisto nič čudne.

Ti povem, da ko smo zvedeli za našo diagnozo, sem nekaj časa še upala na naravo, potem pa je tudi to splahnelo. Sem se sprijaznila, da naravno ne bo nič in bomo pač morali čakati, da nam bo sreča naklonjena pri postopku. Moj je pa kljub vsemu do konca upal, da bo uspelo brez medicine. No, pa ni. In sedaj, ko imam doma malo navihanko, jaz spet upam in si mislim, da za drugega bo pa narava poskrbela. Sej veš, razpoloženje se spreminja in razmišljanje tudi.

Jaz sem 100 % prepričana, da boš mamica, tako kot tudi neni. IVF je itak loterija, s tem, da enkrat zadaneš, sam ne veš, kdaj.

Tisti del pa mi ni všeč, da bi zagledala user posted image , pa četudi bi potem imela ss. Saj vem, da s tem misliš na to, da boš tako vsaj vedela, da lahko zanosiš, samo verjemi, ss je ena grozna izkušnja, ti pa sigurno lahko zanosiš.

user posted image  zate in tvojega zlatega možeka.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 13:35:03   
Tia-na
Forum malce nagaja, sm oddala odgovor pa ga nikjer ni, kljub temu pa piše, kot da sem zadnja jst odgovorila. user posted image


No, hotla sm rečt, da te jst zelo, zelo razumem.
Moja skromna želja je, da bi vsaj en dan zamujala. Vsaj en dan, da bi zlaufala čez cesto v lekarno in si kupila najdražji test, kar jih imajo.

Ampak moja user posted image  je že vsa leta točna k švicarska ura. Nikoli, nikoli ne zamuja.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 14:24:44   
tinkamiška
Pika, jst te razumem...grabiš za vsako bilko, misliš, da si obupala pa nisi, ker zdej razmišljaš o tisti minimalni možnosti, pa tudi, če bi se končala z slabim izzidom. Se pa strinjam, da mora biti potem še toliko huje izgubit to bitjece, ko enkrat zagledašuser posted image user posted image ...

Veš enkrat nekoč, preden sem spoznama mojega moža, sem bila nesrečno zaljubljena, pravzaprav je bila takrat samo še naveza in eno samo trpljenje, ker sem si tako obupno želela nekoga, ki bi me imel rad. Najprej sem imela v mislih samo nekoga in nisem razumela zakaj ni enega človeka, ki bi lahko bil z mano. In pebrala sem eno knjigo, kjer je pisalo, da si moraš predstavljat tisto kar si želiš. In sem razmišljala kakšnega partnerja si sploh želim poleg sebe in potem sem si začela to tudi želet...in je prišel. Kaj sem hotela povedat, nič čirole čarole in oh in sploh, romantika gor ali dol. Hotela sem samo napisat, da moraš včasih pazit kaj si želiš...mogoče je bila na začetku tudi pri meni t9o samo moja skrajna želja, taka kot je zdej pri tebi...samo, da bi zagledala tisti magični dve črtici, ampak ne Pika moja, ne obupat, želi si še naprej magični črtici in še vse tisto lepo zraven. Pa konec koncev mogoče se ti bo zgodilo tako kot že mnogim, da jih boš zagledala tik preden bi šla na umetno...mogoče pa šele pri umetni, ampak važno je, da jih boš in da bo šlo vse lepo do konca.

Ma sem zdej zafilozofirala...iz srca ti želim, da ne bi obupala, da bi se ti pokazali črtici in vesela, sem, da napišeš svoja razmšljanja in počutja, ker daješ ven vse to in ne tlačiš noter...

Poljubček in velik objem!!!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
4.12.2006 14:39:20   
Anonimen
Pika, nič ne bom filozofirala, so druge že velik povedale. Prepričana sem, da ne razmišljaš točno tako, kot si zapisala. Vem, da si samo želiš da bi zagledala dve črtici, ampak globoko v sebi dobro veš, da če bosta dve črtici, potem bo tudi možnost zdrave nosečosti in na koncu možnost otročka. Je tako? Začela si upati po korakih, s tem da dobro veš, da se po korakih pride daleč, tudi do otročka.
Jaz se matram že dobre 4 leta, skozi dala 3 postopke in kar si zdaj v temu postopku želim? Želim si da bi prvič v življenju pridelala 1 zrelo jajčece, ja eno samo zrelo jačeca, saj ga še nisem nikoli in zato tudi nisem nikoli prišla do ET. Sploh ne razmišljam o dveh črticah, ampak o enem jajčecu. Ampak tako kot ti, tudi jaz  globoko v sebi dobro vem, da če pridelam 1 jajčece, da bom imela možnost zagledati 2 črtici in tudi ujčkati štručko. Sve zato čudni, mislim, da ne!!!!



(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:40:21   
pika74
Ojla,

evo šele dons sem prišla k sebi... včasih tkole razmišljam... pa me potem zadeva kar potre. Preveč filozofiranja ni dobro. Po drugi strani pa mi je zdaj lažje, saj sem šla še čez eno oviro oz. prizkušnjo. Jaz si tako razlagam to zadevo. V času od želje po zanositvi do dejanske zanositve nekateri hodimo po nekoliko daljši poti, ki pa je včasih strma, drugič spolzka, vsekakor predolga in zato sila prijetna.
Dejstvo pa je, da je na forumu veliko pozitivne energije in veliko dobrih ljudi z dušo.
Po tistem, ko sem napisala tole temo, sem samo prebirala RR in nič pisala. Enostavno sem bila v neki fazi prebolevanja. Priznam pa, da sem ob branju vaših komentarjev jokala.... pomagalo je. Bolečino sem lažje dala ven iz sebe. In hkrati našla odgovore na svoja vprašanja.
Sedaj si lažje razlagam svoje razmišljanje o splavu in zanositvi. Kakor ste nekatere napisale, sem svoje cilje razdelila na manjše kose in že pogled na user posted image  bi mi pomenil korak bližje k cilju user posted image .
Strinjam pa se tudi s tistimi, ki ste napisale, da ni dobro razmišljati tako o splavu. Res je. In 1000000% sem, da ko bom zagledala user posted image , bom spet na trnih in če se bo pojavil splav (bog ne daj) bo to nekaj najbolj črnega.

Da ne bom spet preveč zafilozofirala... user posted image

Hvala vam še enkrat za vse user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:44:56   
Anonimen
user posted image  Pika,zdaj pa še malo heca.A boš kmalu naštrikala tisto kar štrikaš?user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:45:07   
cmokec
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:48:33   
pika74
pismu mekeke - sploh ni cajta štrikat - oštja!!!user posted image

zadnje cajte so skoz neke službene večerje pa zabave. Že razmišljam, da bi si nabavla eno mašino za štrikat - ala pletilni stroj.user posted image user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:49:59   
pika74
cmokec - dej, da te poljupčkamuser posted image user posted image user posted image - a ti neki priznam - ob tvojem postu sem jokala kot dež user posted image user posted image user posted image  


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: A se vam zdi čudno, da tako razmišljam?
7.12.2006 17:56:44   
cmokec
Ti kar jokaj, si si oprala dušo in umila učke. user posted image    Sedaj pa pogumno naprej. user posted image

Jaz bom jokala, ko zagledam tvoji črtici.  user posted image user posted image user posted image    Od sreče.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?