Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby born za fantka? 14.12.2006 7:05:03
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz bi mu kupila.Ker če ne je najboljš da dajo vse ženske izpite nazaj,ker avti so pač za fante...
|
|
|
|
RE: Baby born za fantka? 14.12.2006 22:45:45
|
|
|
|
crci06
|
tudi jaz ne vidim ovire - razen "razmišljanja po odraslo"... Sicer pa obstajajo tudi "punčke" moškega spola...
|
|
|
|
RE: Baby born za fantka? 16.12.2006 16:03:13
|
|
|
|
valči
|
Ja seveda mu ga kupi.Miha ga je tudi dobil za Miklavža dve leti nazaj,čez dva meseca pa še sestrico,tako da,ko se je Lara rodila,sva imela vsak svojega..Tako naredi kot jaz,boš videla,kako boste dveh dojenčkov veseli . Naš dojenček je še vedno aktualen,tudi v vrtcu-Mihovem se včasih znajde. Jaz sem takrat to tvoje vprašanje zastavila njegovi vzgojiteljici in mi je rekla,da ne pozna fantka,ki ga dojenček nikoli ni interesilal za igro. Oprosti za dolg stavek Sedaj pa veselo na delo;po pravega in plastičnega dojenčka-še letos
|
|
|
|
RE: Baby born za fantka? 16.12.2006 16:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa obstajajo tudi "punčke" moškega spola... No, o tem sem začela zdaj razmišljati, no, včeraj recimo. O dečku dojenčku. Verjetno tudi obstajajo, a ne? Razen tega Robija, ki je zdaj zadnji hit? Moram malo ptacunah pogledat in se odločit. Hvala, punce.
|
|
|
|
RE: Baby born za fantka? 17.12.2006 16:12:44
|
|
|
|
Abby
|
Baby born je eno samo razočaranje. Tisto lulanje je brez veze, jokanje je pa v bistvu piščalka v roki, ki jo stisneš, pa zacvili, kot npt. v žogicah. Totalno brez veze. Pa čistit ga moraš, če ga hrani. Veliko predrag. Morda je kak čuču ali pa anabel kaj bočjši, ampak glede na to kako zavajajo z reklamo za borna, ne verjamem. Kar se pa tiče fantka in lutke, moj enoletnik si je v trgovini izbral mini čučuja v roza oblekici, zdaj, skoraj leto kasneje se pa raje igra z baby bornom, ker ga lahko previje. Mene ne moti. Itak sodobni moški aktivno participirajo pri negi in vzgoji otrok, pa naj vadi, če hoče.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.