|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Baby born za fantka?
14.12.2006 7:05:03   
vesna.com
Jaz bi mu kupila.Ker če ne je najboljš da dajo vse ženske izpite nazaj,ker avti so pač za fante...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.12.2006 22:45:45   
crci06
tudi jaz ne vidim ovire - razen "razmišljanja po odraslo"...

Sicer pa obstajajo tudi "punčke" moškega spola...

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.12.2006 16:03:13   
valči
Ja seveda mu ga kupi.Miha ga je tudi dobil za  Miklavža dve leti nazaj,čez dva meseca pa še sestrico,tako da,ko se je Lara rodila,sva imela vsak svojega..Tako naredi kot jaz,boš videla,kako boste dveh dojenčkov veseli .

Naš dojenček je še vedno aktualen,tudi v vrtcu-Mihovem se včasih znajde.
Jaz sem takrat to tvoje vprašanje zastavila njegovi vzgojiteljici in mi je rekla,da ne pozna fantka,ki ga dojenček nikoli ni interesilal za igro.
Oprosti za dolg stavekuser posted image
Sedaj pa veselo na delo;po pravega in plastičnega dojenčka-še letosuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.12.2006 16:58:24   
Anonimen
Sicer pa obstajajo tudi "punčke" moškega spola...

No, o tem sem začela zdaj razmišljati, no, včeraj recimo. O dečku dojenčku. Verjetno tudi obstajajo, a ne? Razen tega Robija, ki je zdaj zadnji hit? Moram malo ptacunah pogledat in se odločit. Hvala, punce.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.12.2006 16:12:44   
Abby
Baby born je eno samo razočaranje. Tisto lulanje je brez veze, jokanje je pa v bistvu piščalka v roki, ki jo stisneš, pa zacvili, kot npt. v žogicah. Totalno brez veze. Pa čistit ga moraš, če ga hrani. Veliko predrag. Morda je kak čuču ali pa anabel kaj bočjši, ampak glede na to kako zavajajo z reklamo za borna, ne verjamem.

Kar se pa tiče fantka in lutke, moj enoletnik si je v trgovini izbral mini čučuja v roza oblekici, zdaj, skoraj leto kasneje se pa raje igra z baby bornom, ker ga lahko previje. Mene ne moti. Itak sodobni moški aktivno participirajo pri negi in vzgoji otrok, pa naj vadi, če hoče.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.12.2006 9:50:30   
Mojca20
No, Al bina a si kupila ali nisi?

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.