Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mislim da bhcg pod 10 ne pomeni nosečnosti. Vsaj tako sem prebrala pri pušenjaku. Ne vem ali si ga ti spraševala ali katera druga, ker se je ravno te dni pojavilo isto vprašanje in je bil tak odgovor. Ne vem kaj ti naj rečem, razen da počakaj da vidiš kaj s e bo iz tega izcimilo, če bojo pa hude bolečine in krči, pa na urgenco.
. jutri bom šla najverjetneje do svoje G in bomo videli, kaj bo. sem hotela danes spet preverit bhcg, pa so mi rekli, da je samoplačniško 12.100 sit (prejšnjič sem mela zrihtano, pa mi ni bilo potrebno plačati), pa sem se odločila, da raje počakam še.
. Me pa spodaj v trebuhu na vsake toliko zaboli, kot da bo prišla
(to že od prejšnjega tedna, ko še nisem delala testa), ali je to normalno ali se mi lahko zgodi kaj podobnega
V Slov. Bistrici takšno testiranje stane jurja. Piše na vratih laboratorija in tudi na vratih pri ginek. Ne vem kje so ti postavli tako cifro...je namreč precej oderuška!!!
.