|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
19.12.2006 9:46:37   
Baucka
Mi smo ravno po moltex eco dobili pikice in rdečo rito. Umivamo pa več ali manj z vodo, tu in tam pa z robčki. Ema ima nasploh občutljivo kožo. Kopamo jo z linola fett in za ušesi in pod brado z bepantenom mažemo, ker dugače spoka tudi do krvi.

Preventiva. Če še dojiš si v Avstriji kupi kremo garmastan in si maži bradavice, tako otrok malo tega vsakodnevno v usta dobi in je to proti soru.

Jaz si mažem s to kremo od ragad naprej in nimamo problemov s sorom. Vsaj do sedaj še ne in upam tudi v prihodnje.

Čimlepšo rito vam želimuser posted image .

Kako pozdravit pa tako zdaj veš.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
16.2.2007 11:02:32   
Marjacek
Čao vsem!

Tudi mi smo imeli probleme z ispuščaji na plenični regiji in nam je zdravnica pred nekim časom predlagala neke nove švicarske proizvode Excipial. Od kar jih uporabljamo nimamo nobenih problemov. Začeli smo z kremicami, ki se razlikujejo po masnosti in pa vpojnosti, tako da imamo za čez dan ene, ponoči pa druge. Za kopanje so nam pa priporočili Balmandol oljno kopel, ki je od iste firme in se nam zaenkrat zdi dosti boljša od Linole. Na začetku smo bili malo skeptični ampak sedaj se je izkazalo resnično dobroin smo zelo zadovolnji. Naš tamal pa tudi.

Pozdrav vsem,  Marjan user posted image

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
16.2.2007 11:15:22   
simanej
Marjacek, kje se pa dobijo te kremice?Bi ti bila zelo hvaležna če mi sporočiš, ima tudi mi velike probleme z vneto ritko.

(odgovor članu Marjacek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
16.2.2007 14:24:52   
Marjacek
Mi jih nabavljamo v lekarni. Pri zdravnici smo dobili tak letak z opisom vseh proizvodov ter za kaj se uporabljajo in smo šli v lekarno, kjer so nam sicer prvo rekli da jih trnutno nimajo, so pa jih naročili in smo šli drugi dan iskat. Razen v lekarni se pa Excipial krem ne da dobit nikjer.

Pozdrav, Marjan user posted image

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
17.2.2007 17:10:53   
simanej
Marjacek katere pa uporabljate, in koliko stanejo. Se ti že vnaprej zahvaljujem za odgovor.

(odgovor članu Marjacek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
17.2.2007 19:15:59   
Anonimen
mi imamo tudi pikice, pa rito rdečo kot rijin čili na avatarju, pa nič ne pomaga. Ne canesten, ne bepanten, ne hladilna krema in prašek user posted image . Mi več ne dovoli niti ritke spucat ali namazat. PA sem zdaj ugotovila, ko je ena napisala, da je možno od robčkov. Sem kupila tokrat ene cenejše v Šparu, pa so zgleda šit.

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
19.2.2007 10:45:42   
Marjacek
Pozdravljeni!

Od linije Excipial uporabljamo različne kreme in losjone. Na področju plenic nam je najboljše mazilo iz mandljevega olja, ki pa ga lahko uporabiš prav povsod, kjer je koža suha in želiš doseči okluzijski učinek. Tega uporabljamo predvsem na manjših površinah. Vsepovsod kjer pa bi radi navlažili ali namastili večjo površino, predvsem pri mamici, uporabljamo Lypolotion, ki pa se dosti lažje nanaša in pa tudi vpija. Uporabljamo še njihovo oljno kopel, na kateri pa je tudi napisano, da se jo lahko kar razmaže po koži, če se še ne kopamo ampak samo umivamo. Kar me je najbolj presenetilo je bilo to, da so te kreme zelo ugodne, saj stanejo od 4 do 8 evrov. Kreme so pakirane v 100 ml, losioni pa v 200 ml pakiranjih. Ko smo si malo preračunali je bila cena za več kot pol cenej od linole. Kar se pa tiče kvalitete pa ne dvomin v njo, saj gre za švicarski proizvod.

LP, Marjan user posted image

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako zgleda plenični izpuščaj?
19.2.2007 23:13:44   
simanej
Marjan se ti zahvaljujem za odgovor,hvala.

(odgovor članu Marjacek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?