Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upam, da nas bo nažuru vsaj polovica že v veselem pričakovanju. Zdaj smo pa vse v veselem pričakovanju žura!
Takoj jutri ga grem nabirat! Da nadoknadim.
kuham prvo jutranjo
.Potem pa grem malo šivat,nato pospravljat in spet čakat paker,da strankam raznosim izdelke in pokasiram,da kaj zslužim za mega žur.
,ali bom pa jaz čakala veselo na prvo injekcijo,kaj menite?Pri meni je vse po starem še dva dni do datuma,ko naj bi prišla
samo mi je sporočila,da si je končno premilsila in je ne bo k meni do drugega leta.Pridna tetka,kajne?
in 1X, da se čimprej preseliva! Komaj čakaaaam!
,zato vam želim lep dan žena.
.
. Saj pa že itak sama veš kako zavajajoči so lahko znaki. Jaz na te znake, ki maj bi nakazovali
Pa mi čisto dol visi, kaj si misli. Naj se "muli", če ji paše. Bo že prišla k sebi. Če ne bo, pa tudi prav. Zaradi nje se že ne odpovem preiskavam in posegom. Se bo že morala navaditi, da me še večkrat ne bo. Ona tudi ima kar 3 otroke, pa sigurno ni v službi spraševala, če jim tp paše. To so moje osebne odločitev in pika. tako pa sem se izlajala. Nisem nikomur drugemu razlagala, ker me tako ne bi razumeli. Ve pa veste, kako je.