Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem danes bla v MS, sam je bil moj zraven
pol pa veš kako je, sploh ker ga mam bolj poredko doma. O fajn da si zbrala za dopust, mi še neki študiramo, pa moj še ne ve kdaj bo fraj

. V ponedeljek sem naredila test, ki ponovno ni prepričal... pa še obležala doma z virozo. V torek sem bila pri svoji zdravnici in je potrdila
jaz ful vesela
.
.
. Sicer pas mo imeli ravno plodne dni in smo bili kar pohvalno pridni. Vse je lažje, če je človek malo frej in ima več časa, da čisto tehnično potrebo po slončkanju s konkretnim razlogom zanositve zavije v celofan omantičnosti in se malo pretvarja, da se spet zapeljujemo...hehehe. Saj veste kaj sem hotela povedat, a ne?
).
,a sem prav malo predaleč,da bi se vam pridružila,moram kako čvekico tu blizu najt,zdaj bo sončno in toplo,pa bo pasalo malo zunaj posedet!!!
,hura moj dragi naju bo z najino
peljam na koncu julija na Rabac,kjer sem predlani neznasko uživala,sedaj pa bomo tkole v troje ali četvore uživali hura,...Tkole punce kaj lepega še ve napišite,kam boste odjadrale čez tole lepo poletje,ki se bliža.