|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 11:53:15   
Taula

_____________________________

Taula iz dežele palčkov ti pa res nimaš veliko kg,če jih želiš izgubiti pet.Boš videla,da jih toliko hitro izgubiš.Meni ni problem izgubiti kakih osem kg ali celo več,saj sem z ločevalno lani izgubila 17.Problem mi je potem,ko treba to vzdrževat.Katerekoli diete se držim sem vedno lačna.Poleti je lažje kot pozimi in ni toliko praznikov,ki so polni dobrot.

_____________________________


V deželo palčkov je prišla sladka grešna razvada čokolada, in paličica ki rula tej deželi jo preveč obožuje, kar se pozna na njeni veliki riti. user posted image  Tako da če izgubim 5kg bo nice, da lahko dam spet kako oprijeto majčko gor (sedaj jih ne upam), če jih je pa kaj več bo pa še bolje. Meja je do 10 kg, več ne, ker bom pol preveč koščena.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 19:24:41   
Pajaca
Ok punce če ne bi javno pisale kilogramčkov, pa se lahko zmenimo za BMI. Zračunate ga lahko na tejle strani: http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm 

Moj je 26.8, torej ga moram sklatit za 2 da bom mela normalno težo. Cilj je pa prit na 22.3, pol mam težo pri kateri se fino počutim, če bi šlo pa na 21.2 bi bla pa že skor manekenka.

Kil čist preveč in prazniki gor al pa dol, jaz pač mam telovadbo in moram it migat ni kaj, sam kaj ko se tako pozno začne, pa še prehlajena sem ful. Po praznikih jaz dodam še dieto, ker sam z miganjem men ne gre nič dol.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 20:39:25   
HuAnita
22,4 --- kje so prednosečniški časi, ko sem ga imela 18user posted image user posted image user posted image
Ne oglasi se GaTA --- a smo začele včeraj? Ker jaz nisem, pa tudi danes bo težka --- sem imela capinko šmrkavo doma, pa imam res štalo, nič nisem naredila sproti...
Malo se bom le pretegnila... par vajic, če že slučajno vse pridno telovadite...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 21:20:25   
Erdbeere
jao jao, moj je pa 27 pa morm sklatit na 24,7 pol sem pa itak v devetih nebesih...sicer se pa tud po kg to lepo ujema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 22:03:50   
ElaM
Jaz imam 19,6, in ne bom telovadila z namenom, da bi kile dol zbijala, pač pa da se malo zmigam.No, rada bi se znebila tudi šlavfa, ki mi je ostal po porodu.
Včeraj nisem nič telovadila, danes pa sem šla tečt ua dobrih 20 min. Bom v prihodnje bolj pridna.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
19.12.2006 22:12:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: GATA

Tajno društvo BODOČI OBEŠALNIKI


user posted image   članice: 

* GATA 
* lelaval 
* Erdbeere 
* Irmy 
* Klara-1 
* Taula  
* HuAnita  
* hothien  ..... se nam pridruži februarja ali marca user posted image
* nalin
* tosja
* Pajaca
* mala Tinka
* filipinka
* mojčika
* .ču


- tiste, ki bi rade izgubljale maščobne blazinice user posted image  - torej konkretno zastavljeni cilji - bomo telovadile vsak dan razen v nedeljo.
Ponedeljek, sreda in petek po 1 uro; torek, četrtek, sobota po pol ure.



Še sprejemate kandidatke?! spadam v zgornje skupino. Preden zanosim bi rada shujšala. Pa še pri mojem Sindromu PCO pomaga, če daš kako kilco dol (beri 10 kg preveč!!!)user posted image


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
20.12.2006 8:01:43   
Taula
Moj BMI oz. ITM (je isto menda) je 23,0user posted image



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
20.12.2006 8:14:44   
Anonimen
user posted image  Oprostite punce,ampak jaz na tale ITM nič ne dam.Vse je odvisno tudi od drugih dejavnikov,kot so konstrukcija in mišična masa.Jaz imam močne kosti in če bi gledala na ITM bi morala shujšati 20 kg,potem bi pa izgledala kot tiste z modne piste user posted image  meni pa to ni všeč.Ni pomembno kolikšen je ITM,ampak je pomembno,da smo s svojim telesom zadovoljne.Zmeraj raje vidim žensko z oblinami,čeprav nisem pri ta levihuser posted image . Moj cilj je izgubiti toliko kg,da bom sama sebi všeč.To je moje razmišljanje.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
20.12.2006 9:57:07   
Taula
Saj ITM je potrebno jemati z rezervo, ker so pomemi tudi drugi dejavniki, npr. kosti. Saj na enem portalu sem zasledila formulo ki vključuje tudi kosti. (obseg zapestja itd)

ITM mi lahko pokaže 19 oz. tehtnica 50, 60 kg, pa če jaz nisem zadovoljna z telesom pol to ni to.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
20.12.2006 23:07:58   
GATA
Ojla punce,

sem prisotna user posted image , samo se res opravičujem, ker se ne javim, me cajt baše do onemoglosti user posted image .

Delam s polno paro - kolikor mi čas dopušča, da boste lahko vse videle pilates vaje - vsaj osnovne. Ostale bodo sledile v vikendu. Jaz še nisem štartala, če katere ste nič hudega - to je za vas dobro.

Kar se tiče hujšanja s telovadbo je vsekakor 100% res, da če se bomo / boste "basale" s hrano prekomerno, vam skoraj nobena telovadba ne bo pomagala. Žal je tako. Vendar pa tudi stradanja tu ni!

Da bom že v začetku povedala, da moj cilj je zmanjšati obseg in kilograme - kar pač je povezano user posted image  za 15 kg. Da mi hujšanje ni tuja zadeva moram povdariti, da se ne lotevam tega prvič. Vendar pa naj to ne bo slaba novica, da ni kakšnega rezultata. Za vsako rundo ki sem se zredila je bilo totalno prekomerno basanje s hrano. Imam izkušnje, ki so mi zmanjšale kile in se je teža obdržala za dolgo časa.

Preveč kil imam zato, ker sem se v nosečnosti dobesedno basala s sladkarijami user posted image .

Res je mogoče bolje, da štartamo po praznikih, da se razbremenimo tega "veselega decembra". To tudi ni več tako daleč, da se pa z glavo zaletavamo v zid pa tudi nas ne bo nikamor pripreljalo - ne user posted image ? Da ne bo izgovorov...

Zato, vsem polagam roko na srce, da se psihično pripravljate. To ni šala mala zato poskusite razpucati pri sebi. Zadati si je treba cilj!

Že sedaj lahko veliko naredite zase, četudi ne telovadite. Prečekirajte koliko hrane kaj pojeste čez dan, oziroma bolje rečeno koliko kalorij uspete pojesti. Ni treba zdej do grama gledat, dosti je da pogledate na počez koliko je teh kalorij.
Zakaj to pravim? Ker če se bomo hotle ubadat s telovadbo bomo mogle tudi malo priškrtniti tudi pri hrani. Tega ne bo tok drastično, da bi čutile pomanjkanje, ker to je največja napaka kar jo lahko kdo naredi. Zato tudi nobeno hujšanje potem ne "zdrži".

No če/ko boste prečekirale kalorije, je drug korak, da hrano kar se da čim večkrat prežvečite. Po 20 minutah človeški možgani zaznajo, da je hrane dovolj. Če jeste hitro, boste tudi več pojedle. Zato vam tudi po koncu hranjenja včasih slabo ker ste se skoraj dobesedno "nabutale" s hrano. Če jeste počasi boste tudi manj pojedle in hkrati boste začele spreminjati svoje prehranjevalne navade. Jesti boste začele večkrat na dan po malem. Žal je tak sistem, drugega se tukaj ne da. Ko dobite signal, da ste site nehajte jesti. Tudi to vam bo čez čas prešlo v navado. Začetek je povsod težak, pa se vsega človek navadi.
Če ne morete počasi jesti ali če ne morete ravno prav pojesti - tudi tu je rešitev. Tik pred vsako jedjo popijte 1,5 dcl vode - kar na eks. Boste videle, da ne boste mogle pojesti isto količino hrane kot prej.

Počasno hranjenje naj vam prehaja v navado. To lahko mirne duše že sedaj začnete ko je oblilica (prazniki) hrane.

Če vam je res cilj shujšati in obdržati tako težo pa tudi postavo morate to vključiti v svoje življenje.

Prvo geslo je: NISTE KANTA ZA SMETI. Naj vam ne bo škoda hrane vreči stran.

Če to že vse "obladate" pa imate občutek da se še vedno redite, je ključ tudi še nekje drugje.

Če imate recimo samo 2 obroka dnevno je potem takoj jasno. Telo misli, ker ne dobi hrane, da prihajajo hudi časi, in dejansko vsako kalorijo poskuša shraniti. Zato ne bodite lačne, ker to vam prej škodi kot koristi. No temu primerno se začnejo zaloge kopičiti in pridejo "šlaufi" in "obline". To je punce naša zaloga za hude čase, ko hrane sploh ne bo. Tako je naše telo narejeno in čez to enostavno ne moremo. In sedaj moramo dopovedati svojemu telesu, da hrane je DOSTI, da hudih časov NI in da je čas da začne nakopičeno zalogo kuriti - to bomo naredile s telovadbo in odškrtnjeno količino hrane.

Če se sprašujete kakšno telovadbo izbrati je to povsem odveč. Glavno je, da ko boste telovadile, da boste "švicale". Kurile boste tisto zalogo.

Upam, da mi bo uspelo za vikend do konca narediti vaje, tako da boste lahko naslednji teden že "testirale".

No če ste za bi začeli 100% po praznikih oziroma 01.01.2007. Do takrat pa... če želite upoštevajte moje nasvete ali predloge.

Pravijo pa kolko časa gor, tolko časa dol. Tudi to delno drži. Moja varjanta pa je 2 kg na mesec in nič več, če želite obdržati trud ki ga boste vložile v sebe! Tudi koži je treba dati čas, da se privaja, da se krči.

Če sem kaj nejasno napisala, pa kar na dan z vprašanji.

lp




(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
21.12.2006 7:17:48   
Barbel
SUPER, Gata!
Carica si!!!! Tako je fajn, dejstva rabimo ter tudi psihične priprave v veselem decembru. In -2kg/mesec se mi zdi OK in s telovadbo to pomeni izguba maščobe in ne mišic ali vode. Pa počasno žvečenje - bom prakticirala in uživala...user posted image
lp,

_____________________________

Ba

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
21.12.2006 7:20:03   
ElaM
Ufff, gata, ti pa to obvladaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
21.12.2006 8:43:56   
Taula
A pol uradno januarja začnemo? user posted image
No, jaz bom že sedaj nadaljevala s tem tempom, ker imam še motivacijo in ne mislim nekaj prelagati in iskati izgovore zase ker se poznam, in bom vmes izgubila voljo. Imam izgovorov za vsak mesec v letu zakaj bi čakala...enkrat so prazniki, drugič so rojstni dnevi, potem so bili izpiti na faksu, potem sem se ''počutila slabo''...začarani krog.
Delam pa kot si napisala..pijem veliko vode, jem normalno zajtrk, nato malica sadje, kosilo, malica sadje, večerja-sadje, oz. kaki jogurt. Vmes ponavadi pojem še rebro čokolade. (temu se ne odpovem)
Stradam se ne oz. lačna nisem zvečer, ker itak jem zajtrk šele okoli 10h, kosilo ob pol petih, tako da niti nisem lačna zvečer. Moja grda razvada so prigrizki ob TV zvečer, ko niti nisi lačen, ampak kar neki ješ/se bašeš.
Sem pa za zdravo hujšanje...2kg do 3 kg na mesec. Na začetku gre itak hitreje dol, potem se pa ustavi.
V glavnem moj recept bo: jem samo ko sem lačna, se ne stradam (ker taki tempo ne zdržiš dolgo), in telovadim, posledično spremenim način življenja. Samo še držati se ga moram vsak dan.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
21.12.2006 23:11:02   
Erdbeere
vauuuuuuuuuuu GATA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuvršica oblubim, da bom pridna pa bom vse ubogala user posted image user posted image user posted image ful dobr napisan, zdej je treba samo še udejanit

Sem pa zato, da začnemo januarja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
22.12.2006 8:58:46   
mala Tinka
Super sestavek GATA! Meni je najbolj všeč stavek: NISI KANTA ZA SMETI! Po dveh mesecih diete se mi zdi, da mi ga je uspelo nekako upoštevat.

Kar se telovadbe tiče, sem jaz ta teden bolj v glavi telovadila kot zares. Se strinjam s Taulo, da se vedno najde kak izgovor. Danes zvečer grem resno v akcijo! Ni izgovorov!

Moj cilj je še malo sklestit kg (približno ene 3, ker jih je kar nekaj odplaknila dieta) in jih tudi obdržati po koncu diete, oblikovat telo in se dobro počutit. Že kar lep čas nisem storila kaj koristnega zase in je zdaj skrajni čas.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
22.12.2006 22:08:52   
HuAnita
Meni je najbolj všeč stavek: NISI KANTA ZA SMETI! Po



IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka




Enako!!!!
Gata - carica si! Komaj čakam na vaje....
Potrebuješ moj mail ali kako nam boš to poslala?

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
26.12.2006 0:32:07   
GATA
Ekola punce... vidm, da se pripravljate, ste mrknile user posted image . Nč hudga sam da vorkate.


Tuki lahko vidite in delate že osnovne vaje in 20 minutne vaje. Tiste intenzivne pa še pridejo.

... KLIKNI.

Upam, da sem naredila v redu user posted image .

Hvala za pohvale, upam, da vam nasveti kaj koristijo predvsem pa da jih vsaj malo upoštevate.



lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
26.12.2006 7:54:07   
Anonimen
A mislite, da če jih gledaš, te vaje, tudi kaj pomaga?

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
28.12.2006 0:12:40   
mala Tinka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

A mislite, da če jih gledaš, te vaje, tudi kaj pomaga?
  user posted image user posted image user posted image   Če boš sprobala, javi!

GATA, svaka ti čast. Super si to pripravila in sem včeraj imela kar slabo vest, ko nisem nič migala. No, danes sem že malo testirala in sem ugotovila, da sem v zelo slabi formi. user posted image Ampak se ne dam. Počasi mi bo že ratalo.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   [Brisano sporočilo]
28.12.2006 6:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala Tinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: A je kakšna ki bi hujšala...
1.1.2007 21:24:37   
HuAnita
Začenjam danes!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čeprav sem izmozgana! In to na novega leta dan!
GaTA - hvala, ker si se tako potrudila!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 71
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?