|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ginekološki pregledi, (ne)resnost 3.9.2004 14:59:04
|
|
|
|
beti 1
|
Po mojem najbolje, da se obrnes na ZZZS, kjer ti bodo povedali, kaj ti minimalno pripada iz obveznega zdrav. zavarovanja. Jaz sem imela preglede od 8 tedna naprej vsake 4 tedne (kaksen dan gor al dol). Vsakič naj bi te stehtali, ti izmerili pritisk in s palčko pogedali vodo. Pripadata menda po novem samo 2 UZ, potrditveni na začetku in morfološki. Pa nekje od 7. meseca naprej CTG. Jaz bi na tvojem mestu, če se ne bodo zresnili razmislila o zamenjavi ginekologa. Kar se tiče lokalne anestezije pa ne bo nič narobe. lp Beti 1
|
|
|
|
|
ginekološki pregledi, (ne)resnost 3.9.2004 20:05:31
|
|
|
|
mana.t
|
pozdravljene!!! ne vem, kak je z vami, ampak jaz sem v 13 tednu nosečnosti in sem imela ŽE tri preglede. prvega v 6 tednu, da mi je potrdil nosečnost, drugega v 8 tednu. takrat mi je opravil vaginalni UZ, me stehtali, pritisk zmerili, poslal na vodo in kri (vse tiste preiskave: RH faktor, toksmoplazmozo, diabetis, razne spolne bolezni, ...),in takrat dobila ZASTONJ materinsko knjižico in razna navodila za v nosečnosti. tretji pa je bil v 12 tednu in NS mi je meril, naslednji pregled pa me čaka za 2 tedna in bom zopet imela UZ in kontrolo. meni se zdi, da v zdravstvenem domu v MS vsako nosečnico naroči ob vsakem pregledu na UZ. ne vem, mogoče se motim. ampak vedno smo naročene ob 6.30 in vse opravimo UZ in nato še pregled in pogovor z g. lep pozdrav!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!