Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Sem že mislila, da je konec za ta mesec, ker imam ravno te dni O. Včeraj sva bila že pridna, ampak bi mogla še, ker sva prejšnji mesec ful pa vseeno ni bilo nič. Tako da sedaj vse delam, samo da bi jutri lahko nadaljevala.
  Sem že mislila, da je konec za ta mesec, ker imam ravno te dni O. Včeraj sva bila že pridna, ampak bi mogla še, ker sva prejšnji mesec ful pa vseeno ni bilo nič. Tako da sedaj vse delam, samo da bi jutri lahko nadaljevala. Zdaj imam samo še 37,6 in upam, da mi ne bo ponoči spet kaj narastla. Grem še en kozarec C vitamina spit.
  Zdaj imam samo še 37,6 in upam, da mi ne bo ponoči spet kaj narastla. Grem še en kozarec C vitamina spit. 
 vsakega izmed teh dni in da bomo narocili oktoberskega
  vsakega izmed teh dni in da bomo narocili oktoberskega  . Smo na vezi, da vidiva kako bo slo
 . Smo na vezi, da vidiva kako bo slo  

,
  ,   ,
  ,  ,
  ,   in
   in  

mine potem pa veselo na delo. Bojim se, da ce mi dolgo ne bo ratalo, da bom cisto razocarana in obupana. Kapo dol vsem, ki se ze dolgo casa trudite in ne obupate! Jaz sem si rekla, da ce mi ne rata letos potem ne bom vec poiskusala, ker bom po svojih osebnih standardih ze prestara. Morda sem se predolgo odlocala za drugega otroka ampak zivljenje itak vse po svoje obrne, a ne?
  mine potem pa veselo na delo. Bojim se, da ce mi dolgo ne bo ratalo, da bom cisto razocarana in obupana. Kapo dol vsem, ki se ze dolgo casa trudite in ne obupate! Jaz sem si rekla, da ce mi ne rata letos potem ne bom vec poiskusala, ker bom po svojih osebnih standardih ze prestara. Morda sem se predolgo odlocala za drugega otroka ampak zivljenje itak vse po svoje obrne, a ne?  .
 .  
  .
  .  

Bomo videli.
   Bomo videli.  vetrnica, karatina, SM10, pandica, mehurcica in ostale. Drzim pesti za vse, predvsem pa cakam, kdaj bo ze ta pravi cas...se 7 dni :). Pa skupaj drzimo je bolj zanimivo pa tudi lazje, ce ne bo prec ratalo, a ne?
   vetrnica, karatina, SM10, pandica, mehurcica in ostale. Drzim pesti za vse, predvsem pa cakam, kdaj bo ze ta pravi cas...se 7 dni :). Pa skupaj drzimo je bolj zanimivo pa tudi lazje, ce ne bo prec ratalo, a ne?  

. Drugače pa mojemu malo že omenim, da morama biti bolj pridna kot sicer, samo preveč pa mu tudi ne želim gnjavit glede tega, zato ga probam zapeljat na kakšen sexy način.
  . Drugače pa mojemu malo že omenim, da morama biti bolj pridna kot sicer, samo preveč pa mu tudi ne želim gnjavit glede tega, zato ga probam zapeljat na kakšen sexy način.  pridna. Res sem zelo žalostna.
   pridna. Res sem zelo žalostna.  Se nam vsem dogaja podobno, ja.
  Se nam vsem dogaja podobno, ja.