|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ovulacija v januarju !
1.1.2007 18:58:53   
mehurčica
Jaz pa sem danes zjutraj imela 41 vročine!user posted image Sem že mislila, da je konec za ta mesec, ker imam ravno te dni O. Včeraj sva bila že pridna, ampak bi mogla še, ker sva prejšnji mesec ful pa vseeno ni bilo nič. Tako da sedaj vse delam, samo da bi jutri lahko nadaljevala.user posted image Zdaj imam samo še 37,6 in upam, da mi ne bo ponoči spet kaj narastla. Grem še en kozarec C vitamina spit.


Lp

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ovulacija v januarju !
1.1.2007 21:33:20   
stunfek
Tudi mi moramo biti ekstra aktivni v casu od 10.1. do 15.1.!  Za vsak slucaj bom dodala se dva dni prej in dva dni potem. Upam, da mi bo uspelo user posted image vsakega izmed teh dni in da bomo narocili oktoberskega user posted image . Smo na vezi, da vidiva kako bo slo user posted image .

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 8:33:37   
Pandica
Tudi mi2 z mojim dragim morama biti pridna od 6.jan. dalje, da nama uspe čimprej naredit user posted image  , ker sma že oba zelo neučakana in nestrpna vsak mesec.
Za vse, ki se trudimo že nekaj časa delati na user posted image  upam, da nam bo to leto naklonjeno in, da čimprej postanemo user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ovulacija v januarju !
2.1.2007 11:42:26   
karatina
Vsem na RR vse najlepše v letu 2007; obilo user posted image ,  user posted imageuser posted imageuser posted image  in user posted image user posted image user posted image , da bomo končno tudi vse me, čakajoče, srečne in zdrave user posted image , vsem, ki jim je že uspelo pa prijetno čakanje na user posted image .

Tudi moja naslednja O je januarja, nekje med 9. in 14.  Veselo na delo torej user posted image user posted image user posted image , da bomo konec meseca zagledali user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Karatina

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 12:25:57   
stunfek
A ni hecno, kako cakamo na ta pravi trenutek oziroma teden, da se kar najplodneje udejstvujemo? Meni je to cakanje cisto odvec...v bistvu samo cakam, da user posted image  mine potem pa veselo na delo. Bojim se, da ce mi dolgo ne bo ratalo, da bom cisto razocarana in obupana. Kapo dol vsem, ki se ze dolgo casa trudite in ne obupate! Jaz sem si rekla, da ce mi ne rata letos potem ne bom vec poiskusala, ker bom po svojih osebnih standardih ze prestara. Morda sem se predolgo odlocala za drugega otroka ampak zivljenje itak vse po svoje obrne, a ne?
Jutri pa spet v sluzbo. Pa toko lepo je bilo biti doma cez praznike. Nic kaj prevec ne maram svoje sluzbe. Tudi s tega vidika komaj cakam, da bom noseca. No, ja, gremo nazaj v nenoseco realnost novim zmagam naproti.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ovulacija v januarju !
2.1.2007 13:40:40   
karatina
Tvoje vrstice pripovedujejo skoraj isto zgodbo, kot bi jo jaz, le da sem dolgo odlašala z odločitvijo za prvega user posted image , zdaj me pa čas (leta) in vest bašeta.
Sem vsak dan, ko nastopi user posted image  zelo na tleh. Imam vsaj to srečo, da mi ne zamuja, tako da vsaj ni tistega lažnega upanja predolgo, čeprav že par dni pred tem malo norim. Obiskuje me na 32 dni, jaz pa začnem po 28-ih že ugotavljati in zaznavati namišljene znake user posted image .

Tudi glede službe sva na istem. Vse plane sem podrejala najprej študiju, nato službi in iskanju stanovanja (saj veste tisto o: najprej štalca, pol pa kravca), zdaj pa se v službi ne počutim dobro čeprav imam svoje delo izredno rada, pa še user posted image user posted image  ni in ni, da bi končno imela spet nekaj, na kar se lahko veselim user posted image .

Kaj čemo, tudi ziher je ziher včasih ni nobra izbira, ne?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 14:50:41   
stunfek
Sej bo Karatina! Kot pravijo: konec dober vse dobro in tukaj smo itak vse naravnane k dobremu koncu user posted image . Koliko casa pa se ze trudis za tisti dve magicni crtici (ceprav je to sedaj veckrat plusek)? Jaz sem se v bistvu odlocila (oziroma sva se z mozem koncno zedinila), da pricnemo delati na drugem user posted image  prejsnji mesec. Ena nezazeljena user posted image  nas je ze obiskala. V Januarju misliva prestaviti v visjo prestavo in biti se bolj pridna v lovljenju O...hehehe. Samo obupati ne. Marsikatera tukaj gor ima tako zgodbo za povedat, da je obcudovanja vredno. Vedno pa nas v luft povzdignejo zgodbe uspeha z magicnimi user posted image user posted image .

Good luck!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Ovulacija v januarju !
2.1.2007 15:15:19   
karatina
Hvala, tudi tebi.

Midva delava na user posted image  od maja (zdaj že lani).
Sicer pa je zdaj novo leto in čas za nove izzive in nove uspehe. Zdaj smo me na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem iz tvojega odgovora iz 26.12. videla, da moramo biti  ta mesec skoraj istočasno extremno user posted image  , torej bova približno iste dneve čakali na rezultate user posted image .

Srečno, srečno, srečno...user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 18:34:06   
mehurčica
Evo, jaz delam vse, samo da nama januarska O ne bi ušla. Danes čez dan sem imela še vročino 38,7, zdaj je nimam več.user posted image Pojedla sem že x C vitamina in nekaj lekadolov in pijem ogrooomno tekočine. V glavi mi tudi skoraj nič več ne kljuva-sem mislila, da mi jo bo razneslo, za grlo pa Granobil in Angal.


Upam, da bo ta mesec kaj ratalo-baje da gre v 3. rado...user posted image Bomo videli.


Stunfek, ti si tak kot jaz. V prvo nama je ratalo v prvem poizkusu in sem tokrat tudi mislila, da bo kar tako. Držim pesti, da nama obema januarska O prinese user posted image .

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 19:38:46   
vetrnica
Pozdravljene!

Nekaj časa prebiram tale forum,  sedaj se vam pa še pridružujem, ker bova začela z dragim delati na naraščaju.user posted image

Najbolj pridna morava biti od 10. januarja dalje. Upava, da nama bo čimprej uspelo in bom user posted image .

Vsem, ki si želite zagledati user posted image pa upam, da vam bo čimprej uspelo in boste srečne user posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ovulacija v januarju !
2.1.2007 21:50:05   
stunfek
Koliko casa pa ze poizkusate mehurcica? Koliko pa je star ali stara tvoj prvi otrok? Jaz imam stiriletnico doma, ki je res ratala takoj, ko sva pomislila na otroka. Mi je vceraj soseda rekla, da je ona ta prvo hcero tudi od prvic dobila, za ta drugo so pa skakali 6 mesecev preden so bili uspesni.

Zdele nas je pa res kar nekaj s podobnimi datumi za O :) Kar veselo na delo user posted image user posted image  vetrnica, karatina, SM10, pandica, mehurcica in ostale. Drzim pesti za vse, predvsem pa cakam, kdaj bo ze ta pravi cas...se 7 dni :). Pa skupaj drzimo je bolj zanimivo pa tudi lazje, ce ne bo prec ratalo, a ne?
Jaz sem si mislila kar tak koledar obesit nad posteljo z velikimi kvadrati za dneve ko je treba seksat user posted image  samo moram biti pri mojem previdna, da se ne bo pocutil pod pritiskom. Bo treba kar bolj zapeljevati tiste ta prave dni. Se mi zdi, da moski niso nikoli tako "desperate" kot zenske v smislu zelje po user posted image . Oni hocjo bolj na izi. Ampak, ko gre zares se pac ne da na izi! user posted image
Kako pa je pri vas? So partnerji enako vneti za user posted image ?

Lep pozdrav in uspesen zacetek delovnega tedna vam zelim!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 8:39:57   
bodoča
Punce, vsem vam želim, da vam januarske O prinesejo lepe rezultate, tako kot je meni moja dec O. user posted image

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 10:01:15   
miška38
Ej ženske pomagajte mi, prosim... bolj ko berem kako čimbolj natančno ugotoviti kdaj je ovulacija, bolj sem zmedena... Menstruacijo sem imela 13.12., en dan bolj močno, en dan prej in en dan kasneje pa bolj šibko. Običajno sta dva dneva bolj močna, ta mesec le en dan... Sicer pa imam user posted image  enkrat na 28 dni, enkrat 32,... Koliko pa so zanesljivi testi? pa še ful dragi so...

Ginekologinja mi je svetovala, naj jem Klomifen en mesec, en mesec pa ne... prejšnji mesec sem ga jedla, ta mesec ne, pa imam tako občutljive bradavice in napihnjen trebuh kot prejšnji mesec ko sem jedla klomifen...

Sem že čist zmedena... Hvala za pomoč!


(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 11:47:05   
Pandica
Ja, jaz še tudi čakam na mojo O ta mesec, ki bo prav kmalu in upam, da nama uspe ta mesec user posted image  . Drugače pa mojemu malo že omenim, da morama biti bolj pridna kot sicer, samo preveč pa mu tudi ne želim gnjavit glede tega, zato ga probam zapeljat na kakšen sexy način.
Joj, kako sem nestrpna in najbolj bi bila srečna, če bi mi lahko kdo točno povedal kdaj bom pa jaz končno dobila user posted image  

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 13:36:57   
nicolina
Drage punce, tudi moja user posted image  je danes prišla user posted image user posted image , tako, da ni bilo nič od veselega decembra. Pa tako sva bila z user posted image  pridna. Res sem zelo žalostna.
Sicer ne delava dolgo na user posted image , ampak vseeno...user posted image user posted image user posted image .
Pol pa še zvem, da je moja prijateljica zanosila in to v prvo, saj sem fuul vesela za njo.
Tako da mi nič drugegga ne preostane, kot da čakam januarsko ovulacijo, tako kot ve. Vsem vam želim, da čimprej postanete user posted image  z mano vred.
LP, nicolina 

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Ovulacija v januarju !
3.1.2007 14:05:43   
Anonimen
Mi lahko katera pove, po kolikšnem času ste obiskale G, ko vam ni ratalo user posted image . Kakšni so uspehi Klomifen-a? Po kolikšnem času poskušanja in po kakšnih pregledih ti ga predpišejo?

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 15:26:36   
stunfek
H ginekologu pojdi kar po obcutku. Sicer pa je znano dejstvo, da se trudis eno leto preden si obravnavan kot, da imas s tem tezave. Torej normalno zdravemu paru naj bi uspelo v enem letu rednih prizadevanj. Kar dolgo, kaj ne? Koliko casa pa se ze trudita?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 18:41:59   
trma79
Tudi jaz poskusam znova. Pravkar se izteka januarska O in srcno upam, da so se oni tam spodaj srecali...pri prejsnji nosecnosti...zal se je nesrecno koncala...
ze 6 dni po O sem dobila strasno tezke in bolece prsi. Spat nisem mogla, med spanjem sem si jih drzala...pa nimam velikih...komaj kaj jih je...in tako nekje do konca 2. meseca. potem je bilo blje. Tak da jih zdaj smo tezkam in upam, da bodo bolele. Samo naj!

Drzimo pesti skupaj. Saj bo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ovulacija v januarju !
3.1.2007 21:37:09   
mehurčica
Zdaj bi naj šla v tretji mesec, ampak sem še vedno bolana-rahlo gnojna angina.user posted image Probavam se sama pozdravit doma, ker mi je 31.12. ravno potekla pogodba preko javnih del, danes pa še nisem uspela it na občino it-pa itak ne morem k zdravniku do petka, ker imam Davida doma-star je 3 leta. Jutri me bo prišla pogledat moja prijateljica.


Jaz imam plodne dni tokrat nekaj takega: med 3.1.2007 in ponedeljkom, 8.1.2007. No, bom vidla, če bo kaj, ker ne vem, če se bom tako hitro pozdravila. Če dobim antibiotike, pol pa itak spustima ta mesec.


Glede mojega pa je tako: čisto enako si želi bejbija/bejbiko(bolj bejbiko),kot jaz. In še bolj sproščen je glede vsega skupaj. Sploh prvi mesec sem se obremenjevala z vsem mogočim, ker je moja najboljša prijateljica rodila bolano punčko z DS, ki je pozneje umrlauser posted image in delala sem sedaj 7 mesecev na Sončku-zveza društev za cerebralno paralizo. In se sploh nisem mogla sprostit. Sedaj je že boljše, ker sem se že sprijaznila s tem, da nama mogoče dolgo ne bo ratalo. Samo upam, da bo in da bo zdrav!

Zdaj pa grem spit čaj in lekadol, ker imam spet vročino.

Držte se punce, pa pridno user posted image !Še namesto mene.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ovulacija v januarju !
5.1.2007 8:32:36   
MP30
Pozdravljene! Pridružujem se "januarkam". O pričakujem nekje med 15.-20. in seveda upam na najboljše! Od maja 2006 že čakava na user posted image , torej je zadnji čas, da nama končne uspe! In nama bo, tako kot tudi vsem vam! Bodimo pozitivke! user posted image

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ovulacija v januarju !
5.1.2007 9:39:06   
stunfek
Punce, kaj storite, ko se vam enostavno ne ljubi user posted image ? Joj, vcasih imam toliko stvari na glavi ali pa sem enostavno preutrujena, da samo lezim v postelji in premisljujem, kako bi spravila semencice do jajceca brez akcije...hehehhe. Resno. Ali morda to pomeni, da si user posted image  ne zelim dovolj mocno? Vceraj sem delala od 8 zjutraj do 8 zvecer in bila tako utrujena...pred seboj imam naporen cas ampak tudi cas, ko bi bilo treba delati na bejbiju, ker imam O tam okoli 15.1.! Kako naj najprej poskrbim, da je ta mala umita in v postelji, da ji preberem pravljico in potem pripravim sebe (psihicno in fizicno) in potem se zapeljem moza? Halo? A se vam ne zdi to malo komplicirano? Prosim za nasvet in vspodbudne besede.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ovulacija v januarju !
5.1.2007 11:06:38   
lana38
user posted image  Se nam vsem dogaja podobno, ja.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ovulacija v januarju !
5.1.2007 13:49:21   
mehurčica
Stunfekuser posted image ....mene je od user posted image odvrnila le bolezen. Pa še to sem od želje hitro premagala. Mogoče sva kaj zamudila, ampak se ne sekiram. Od včeraj namreč nadaljujeva akcijo, ker sem ZDRAVA!user posted image No, mogoče bi mi po tako napornem dnevu, kot si ga mela ti, tudi pasal en dan pavze. Saj ne rabita vsak dan.

Zadnjič sem gledala en film in je tisti moški enemu drugemu rekel, da ženske najbolj rajca želja po otroku.user posted image





(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ovulacija v januarju !
5.1.2007 16:03:00   
kaja80
živjo punce, pridružujem se januarkam, moja O je že na vidiiku tako da pridno user posted image user posted image .
Anonimna za klomifen je pa različno, ene ga dobijo po 1 letu, druge po 8 mesecih, meni je moja gin. jih predpisala po 6 mesecu. tako da je najbolje da se z njo pogovoriš.

Midva tudi nimava težav s user posted image user posted image , tako da pridno vsak dan, komaj čakava da user posted image  mine, da lahko spet.user posted image

Držimo pesti za januar!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ovulacija v januarju !
6.1.2007 8:40:13   
Pandica
Moja O pa se je včeraj začela tako, da boma z mojim dragim zdaj pridno  user posted image  in upam, da nama ta mesec uspe zagledati ta čarobni user posted image  in končno dobiti user posted image  . Bom še morala kr cel mesec skoraj čakati, da bom vedela na čem sem....user posted image

Vsem želim, da čimprej zagledate user posted image

Lep vikend punce in pridno user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Zanositev po splavu
Anjuša

Ali ste imele po splavu(ne po spontanem splavu) v naslednji-ih nosečnosti težave?

Ne (84%)

Da, zelo hude (8%)

Da, vendar manjše (7%)


Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!